Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
39.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KUlak arkasınsa lenf bezi var tamam fakat benim şişlik olan bölgede lenf bezi yok. Sağ kulağın arkasındaki kemik soldakine göre çok daha fazla şiş hepsi bu. Hep böyleymiş zaten ben yeni farketmişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Suriyeliler ve sonuç göstermek için 1.5 ay beklemeden sonrasini okumadım kanser şüphesi olacak 1.5 ay sonuç göstermek için beklenecek hadi ya. çaresizlik değilde siyaset içeriyor bolca mesajin.. Gerçek ise Allah şifa versin forumda aramaya devam et doktorunu. araştırma hastaneleri boş yere yapılıyor zaten forum varken ne gerek var. Gerçek değilse de ki ben inanmıyorum bu kadar kerizi aynı yerde bir daha bulamazsın tebrikler.
    Diyecek söz bulamıyorum. Zaten 3 farklı araştırma hastanesi arasında mekik dokuyoruz. Neye inanmak isterseniz ona inanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Şu görüşünüze katılmafıgımı belirtmek isterim " Bir doktorun tedavisini beğenmeyip 30 ayrı doktora gitmek" evet annemi 3 yılda 30 değil en az 6 il gezip toplamda 100 den fazla doktora götürdüm hepsininde tedavisini beğenmedik çünkü çözüm yok hastalık teşhisi yok o kadar tahlillere rağmen evet 3 yıl sonunda anasından helal süt emmiş bir doktora denk geldik iyi ilgilendi işin peşine düştü hastaşığı buldu peki bu 3 yılda ne mi oldu annem hastalığı ilerledi tiroidten dolayı kalp su topladı,ciğerlerde kist çıktı,mide ve bağırsaklarda yaralar çıktı ve sonucunda kanındaki enfeksiyon oranı %100 şuan ve şuan 5 aydır hastanelerde yatıyor şuanda göztepe devlet hastanesinde şuanda yanındayım refakatçı olarak bu mesajı yazıyorum sana.Önüne gelen sınavda 450 üzeri puan yapan hemen gösteriş için amaçsız bir şekilde tıp okursa durum böyle olur kimse kusura bakmasın.Antibiyotik ve ağrı kesici yazarak doktor olunmuyor.Çözüm lazım çözüm.3 yılda 100 lerce kez kan testi yapılıp kandaki enfeksiyonu göremeyen bie doktor kitlesinden bahsediyoruz vay halimize durum vahim arkadaşlar.
    altına imzamı atarım...

• maalesef, iki tahlil alıp ilaç yazmak haline geldi artık doktorluk... İşin peşine düşüp tedavi için uğraşan doktor sayısı gitgide azalıyor...

Ben yaşlı bir göz doktoruna diyorum ki , "hocam gözümü sağ sol yapınca önünden perde geçiyor sanki", adam bana "o bende de var" diyor. Bu ne lan!
    Cem Yılmaz'ın "Kaynımda var" repliği geldi aklıma ve sessizce ayrıldım oradan. Gittim özele , adam gözümün her noktasını inceledi, retina arkasına baktı detaylı açıklama yaptı.
    Maalesef ister kabul edin ister etmeyin ama artık "etiket doktor" sayısı artıyor, kaliteli doktor sayısı azalmakta...

• Tıp 6.sınıftayım bu değerler size multiple miyelom tanısını koydurmaz. Çünkü yapılan test değerleri sınırda düşük bariz bir netlikte "multiple miyelom" diyemeyiz. Ancak bazı klinik bulgular sizi düşündürebilir.
    Kemik ağrısı
    Kemik Hassasiyeti(kırılacakmış gibi olması)
    Bulantı kusma
    Ateş,sık enfeksiyon geçirme
    Halsizlik
    Kilo kaybı

Özellikle kemik ile ilgili durumların varlığı sizi multiple miyelom konusunda endişelendirebilir. Şu sonuclara göre kesin tanı konamaz. Sağlıcakla kalın

• xasasasx X kullanıcısına yanıt
    Bu hastalığın tanısını klinikle koymaya çalışanı da gördükten sonra herhalde 'memlekette doktor mu kalmadı' diyebiliriz... Üstünüze alınmayın ama yazık hakikaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Bu hastalığın tanısını klinikle koymaya çalışanı da gördükten sonra herhalde 'memlekette doktor mu kalmadı' diyebiliriz... Üstünüze alınmayın ama yazık hakikaten.
    Eger tip ogrencisi ya da pratisyen hekimseniz ustlerinizle aranizda neler geciyor bilmiyorum.

Ben eczaciyim. Doktor arkadaslarim da var. Uzman akrabam da var. 6 sene gordukleri dersin haddi hesabi yok ki adam yine de bilgi vermis. Bilgi veremeyen doktor hatta farmakoloji bilgisi 0 olup mezun olan da var. Ama bu kadar genel yargiyi yapmak cehalet ister.

Oyle doktorlar var ki devlet hastanesinde tek hamlede taniyi koyup iyilestirir, sorunu tek hamlede cozer.

Ayrica bir pratisyen hekim mezun olana kadar milyon tani teshis yan etki, hangi tepkiye hangi hastalik bir arada goruyo nerden hatirlasin bu adamlar makine mi?
    Bilirler eczaci doktor iliskisi de iyi degildir. Ama yigidi oldur hakkini yeme.

• Mq8 F9Brute kullanıcısına yanıt
    Üslubuna dikkat lütfen ve doktor beğenmiyorsan aktarcıya git kardeş. Yok kansere care bulamadılar felan fılan. Ukalalığın sınır noktası bu olsa gerek.
    Boş insanlara cevap vermemde dayanamadım.

• Herşeyde interneti açıp bakıyorsunuz. Hertürlü iğnenin bu riskinin olduğunu, çok nadir bir durum olduğunu da açıp okusan anlardın. Boşuna telaş etmissin. Allah korusun da, artık hasta olduğunda aktarcıya veya yan komşu teyzeye gitmen gerektiğini öğrenmişsindir.
    Hastanede sıra bulamayanlar bir kişiden de kurtulmuş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

Diyecek söz bulamıyorum. Zaten 3 farklı araştırma hastanesi arasında mekik dokuyoruz. Neye inanmak isterseniz ona inanın.

Alıntıları Göster
    Valla hocam. Allah kimsenin başına vermesin. Tekrar ediyorum Gerçek ise Allah şifasını versin. Ben bir sonuç göstermek için 1.5 ay sıra beklemeye inanmıyorum kimseninde inanacağıni sanmıyorum. İstediğinizi düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Herşeyde interneti açıp bakıyorsunuz. Hertürlü iğnenin bu riskinin olduğunu, çok nadir bir durum olduğunu da açıp okusan anlardın. Boşuna telaş etmissin. Allah korusun da, artık hasta olduğunda aktarcıya veya yan komşu teyzeye gitmen gerektiğini öğrenmişsindir.
    Hastanede sıra bulamayanlar bir kişiden de kurtulmuş oldu.
    Hiç bir halt için net açıp baktığım yok, dh dışında girdiğim bir site bile yok, anlatmış olduğum şeyi 'yanılıyorsun' anlamında demedim - ki zaten bahsettiğim olay çocukluk yaşlarımda oldu taa ilk okul zamanlarında - telaş edip 'ay ay ölceğim of of' demedim yani hiç bir boktan haberim yok zaten?
    Rahatsızlığıma gelecek olursak o yaşlarda fazla belirtileri olmadı veya ben farketmedim ama aynı sorun devam etti ve şuan bacak kaslarımda sıkıntılar çıktı fakat dediğinin aksine **imde değil. Zaten sikko devlet hastaneleriyle hiç uğraşmıyorum, merak etme zaten o kişi o sıraya girmedi henüz şükürler olsun ki.
    Bu kaba üslubum için kusura bakma çünkü, senin gibi herkese kinayeli konuşan tiplere hep kıl olmuşumdur.
    Aslında bu tip, tanımadığı kişiler hakkında hiç bir şey bilmediği halde her insanı her kalıba sokabalicek kadar boş 'cüretkar' sen zihniyetli insanlardan kurtulabilsek keşke.
    Herife bak gelmiş ahbabıymışım gibi aklınca beni tanımlıyor...
    Heyallam
    İğnelerin o risklerinin olduğunu biliyorum (o yaşta değil tabii) ama biliyorsundur sorun sadece iğnede değil, sokulan kısımda önemli.
    Sağlıklı günler dilerim.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Kanındaki enfeksiyon oranı %100 nedir, neye atıfta bulunarak böyle saçma cümle kürüyorsunuz? 100 doktorada bu tarz konuşarak gittiyseniz hatayı kendinizde de arayın biraz. Şikayetleri düzgün ifade edemezseniz o istenilen tahlillerden, acil durumlara dikkat edilir detayına göz atılmaz hiç kimsenin komple bir hastayı ki ne ifade ettiği anlaşılmayanı tek tek araştırmaz. Ayrıca uygun uzmanlık alanı içeren bölüme götürmeyip acile veya alakasız bölüme götürseniz de hastalığınız acil durumlar değilse tanı koyulması çok olası değildir.

• iexorcism kullanıcısına yanıt
    Boş konuştugun için cevap vermeyeyim dedim ama tutamadım kendimi.Koskoca başhekim kendi meslektaşlarımdan utanıyorum diyor nasıl bu kadar sorunları görmezden geldiler diyor.Sen gelmiş burda bilmediğin görmediğin bir konu hakkında kesin yargıyla konuşuyorsun.İlgili doktora gitmediğimizi nerden biliyorsun?Sağlık bakanlığına yaptıgım şikayette dahi sağlık bakanlığı olayın vahimiyetini ve doktorların suçunu kabul etmişken sen burda boş konuşuyorsun kusura bakma.Annem sürekli midem ağrıyor yediğimi kusuyorum diyor doktora doktor ağrı kesici ve mide ilacı verip gönderiyordu.Bi endoskopi yapalım demediler.Sonra endoskopi yaptılar bişe yok dediler evet bişe yok dedikleri bağırsak ve mide fotografını atmamı istermisin inan şu yazdıklarına utanırsın :)

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Tiroid demişsin endoskopi demişsin kanda enfeksiyon yüzde 100 demişsin. Bunların hiç bir uyumu yok ve anlamlıda değil burada ifade ettiklerin gibi gidilse bile anlam ifade etmeyen şeylerle sonuçlardan uzaklaştırdığını farkında değilsin. Kanda enfeksiyon 100de 100 ne demek olduğunu açıklayabilir misin mesela? Endoskopi objektif bir işlemdir büyük ölçüde yapanın bilgisi aletlerin kalitesi hastanın beslenmesi hepsi durumu değiştirebilir. 1 ay önce orada olmayan 1 ay sonra orda olabilir. Sadece alakasız seyleri yazdığında ortada bir klinik çıkmıyor. Kanda ki enfeksiyon değeri dediğin seyleri bi soguk algınlıği da artırırken farklı hastalıklarla da artırabilir. Tiroide bağlı kalpte sıvı birikmesi nedir ? Endoskopinin tiroid ile alakasi nedir ? Enfeksiyon kanda 100 de 100 nedir ? Ki bunları anlatacağın insanların çoğunun yeterli zamanı olmuyor ve yanlış tarzda kurulan cümleler ile tanıdan uzaklaştırıyorsun. Bu kişiyi acile veya beyin cerrahisine götürmekle Bakkala götürmenin tanı içinde bir farkı yok. Annenizin hastalığı nedir ? Hangi bölümlere gittiniz ? Siz 100 doktorun 99unun helal sut emmedigini ifade ederken ben hiç bir anlamı olmayan cümleler kurduğunuzu söyleyince mi boş konuşuyor oluyorum. Sorduğum iki soruya cevap verirseniz ona göre de konuşuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Valla hocam. Allah kimsenin başına vermesin. Tekrar ediyorum Gerçek ise Allah şifasını versin. Ben bir sonuç göstermek için 1.5 ay sıra beklemeye inanmıyorum kimseninde inanacağıni sanmıyorum. İstediğinizi düşünebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hastaneye bir uğrada gör, ben İST ÜNV. ÇAPA TIP A GİTTİM çene için takılıyor diye, gece plağı yapılacak kayıt yaptır dediler. Numaramı adımı soy adımı verdim, kadın aynem şöyle dedi:
    Tamam ben kayıt ettim, sıra sana eylül sonu yada ekimde gelir, doktor seni arar İstanbula tekrar gelirsin dedi. Ayrıca geldikten sonra ölçü alınıyor ve yapımı 1 hafta sürüyor.
    Özelde olsa aynı gün verebilirler. Özel paramı karşıla gideyim pollyanna

• Kusura bakma, haksızlığa uğratıldığını düşündüklerimi sonuna kadar savunacam.
    Ben başkasına cevap yazmışken araya girmişsin, ben de o sanarak sana cevap yazmışım.
    Değişmeyecek görüşüm ama, yapılan iğnenin seni felç ettiğinin ve sebebinin yapan kişi olduğunu bilecek yaştaymışsın ama başına ne geldiğinin farkında değilmişsin. Kinayeli konuşmuyorum bak. Açık söyliyim, suçlu size iğne yapan veya yaptıran kişi olmayabilirmi. Sonuçta çocukmussunuz. Belki hatırlamıyorsunuzdur. Belki o iğne sayesinde simdi iyisinizdir. Şimdi diyecem ki hastalığınızı niye sağlık çalışanlarına mal ediyorsunuz, diyeceksiniz ki o yaşta olmama rağmen(!) aslında hasta olmadığımı hatırlıyorum, ee niye götürdüler kardeşim ozaman, demekki seni götürenlerde suç.
    Derdimi anladınız umarım, insanların kin ve nefretini sağlık çalışanlarının üzerinden almaktır derdim. Ben bu işin içindeyim, boş dediğin konu benim işim, cürretim de ondan, bilmem anlayabildinmi.

• iexorcism kullanıcısına yanıt
    Annemde mevcut olan sorunlar,Triod ses tellerini sarmış,ciğerinde kist,kalp su toplanması,Kanında enfeksiyon,mide ve bağırsaklarında yaralar mevcut iltihaplanmış.Ben size burda doktorların söylediklerini aktarıyorum.

Troid bu hastalıkların hepsini tetikleyen faktörmüş.3 kez kurula girdi annem.Mide ve bağırsaktaki yaralar iltihaplanmış annemin her yediğini kusturuyor.Bu yaralarda oluşan iltihaptan dolayı kan enfeksiyon kapmış.Kandaki enfeksiyon değerini %25 düşürüyorlar.Birgün sonra yine %100 oluyor bunun sebebini araştırıyorlar şuan hergün kan alıp değerlerini inceliyorlar.Geçen gün her bölümden doktor geldi annemin odasına görüşlerini belirttiler sonuç olarak kemik iliğimi ne alıcaklarmış nedenini bilmiyorum ama şüphelendikleri bişe vardır sanırım o konuda bişey diyemiyorum.

Şimdi ilgili doktora gitme olayına gelirsek.Kimse kafasına göre şu doktora gideyim diyemiyor.Dahiliyeye gidiyoruz o yönlendiriyor.Şuan annemle ilgilenen başhekim profesör dahiliye doktoru,hemotoloji doktoru hatırladıgım bunlar ve diğer birçok bölümden profesör ilgileniyor şuan sanırım sağlık bakanlığına şikayet ettiğimiz için bütün profesörler bizimle ilgileniyor başka hastahanede görevli olup gelenler bile var.3 aylık süreçte midede ve bağırsaktaki yaraları iyileştirdiler çok az kaldı.

Doktordan şu mide ve bağırsaktaki yaraların resmini alayım verirse alıntılarım seni eğer doktor isen bu yaralar 1 gündemi oluşur anlarsın.

Herşey sonuçlansın annemin 3 yıl boyunca bişeyin yok diyerek gönderildiği o kagıtları reçeteleri vs paylaşıcam.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.