Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
39.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz işinizi yapın, aklınız fazla geliyorsa. Sizin o dediğinize bir tek sizin aklınız eriyor değil. Bekara karı boşamak kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç alabildiniz mi
  • Konuyu öne çıkaralım.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ben tepki verme de demedim. Tepkiyi yanlış yere veriyorsun dedim.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    sen kim oluyorsun da bana işini yap diyorsun akıl muhabbetlerine giriyorsun ? acıttım mı yoksa sözlerimle seni ? bu kadar ele verme kendini benimle muhattap olma bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekohuso33 -- 19 Haziran 2019; 17:9:51 >
  • Mesaj atarsaniz bakabilirim, elektroforez ile mgus veya mm ontanisi degerlendirilebilir, ancak diger bulgular (klinik + goruntuleme + laboratuvar, hiperkalsemi vb.) gerekli...

Gecmis olsun!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerwhitewhale -- 19 Haziran 2019; 17:15:0 >
  • Merhaba,

Ozelden pet,bt ve mr goruntuleri ve raporlari dahil bir yere upload ederseniz ve kan testlerini de eklerseniz Prof. Hematologa gosterebilirim.

• UP şifa bulursunuz umarım

• Annenize çok geçmiş olsun ve forumda ne kadar iyi insanlar var , çabalıyorlar hep yardım için , iyi ki varsınız ne deyim .

Acil şifalar hocam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 19 Haziran 2019; 17:31:0 >
  • Geçtiğimiz hafta kardeşimi hematoloji için muayene götürdüm. Doç. Dok. Medicalpark için 230tl muayene ücreti ödedim. Tahliller için 560tl + ultrasonda vardı içinde ücret istendi. Ücret çok dedim indirimle 360tl yapıldı ertesi günü, sonuçları doktor tarafından da bakıldı. Tahliller farklı farklı olabilir bizde kan değerlerine bakılmıştı. Sizin verdiğiniz fiyat epey yüksek. Sgk varsa bir yanlışlık var.

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Şu görüşünüze katılmafıgımı belirtmek isterim " Bir doktorun tedavisini beğenmeyip 30 ayrı doktora gitmek" evet annemi 3 yılda 30 değil en az 6 il gezip toplamda 100 den fazla doktora götürdüm hepsininde tedavisini beğenmedik çünkü çözüm yok hastalık teşhisi yok o kadar tahlillere rağmen evet 3 yıl sonunda anasından helal süt emmiş bir doktora denk geldik iyi ilgilendi işin peşine düştü hastaşığı buldu peki bu 3 yılda ne mi oldu annem hastalığı ilerledi tiroidten dolayı kalp su topladı,ciğerlerde kist çıktı,mide ve bağırsaklarda yaralar çıktı ve sonucunda kanındaki enfeksiyon oranı %100 şuan ve şuan 5 aydır hastanelerde yatıyor şuanda göztepe devlet hastanesinde şuanda yanındayım refakatçı olarak bu mesajı yazıyorum sana.Önüne gelen sınavda 450 üzeri puan yapan hemen gösteriş için amaçsız bir şekilde tıp okursa durum böyle olur kimse kusura bakmasın.Antibiyotik ve ağrı kesici yazarak doktor olunmuyor.Çözüm lazım çözüm.3 yılda 100 lerce kez kan testi yapılıp kandaki enfeksiyonu göremeyen bie doktor kitlesinden bahsediyoruz vay halimize durum vahim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 19 Haziran 2019; 21:21:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• At bana doktorum yardimci olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Tüm anneler bizim annemizdir. İnsanlık vazifemiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Millete laf yetistirmeye calisip bos islerle ugrasan canli, duzgun oku yazilani once

Alıntıları Göster
    koyun can derdinde kasap et derdinde olmuş sizinkisi (şahsına hürmet olsun diye siz demedim, forumda kimseye siz demem ben, sizinkisi derken sen dahil tartıştığın 3-5 arkadaşı kastettim).
  • yukarıı
  • El Jimador kullanıcısına yanıt
    işte aradığımız şey bu . yazılacak mesaj olsun yapılacak iş olsun bu kadar basit. saolun hocam iyi ki varsınız
  • csb ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer037

csb ne demek?
    cool story bro açılımı var. kısaca iyi hikaye kardeş diye okuyabilirsin veya sahte hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

koyun can derdinde kasap et derdinde olmuş sizinkisi (şahsına hürmet olsun diye siz demedim, forumda kimseye siz demem ben, sizinkisi derken sen dahil tartıştığın 3-5 arkadaşı kastettim).

Alıntıları Göster
    çok merak etmiştik zaten forumda kimseye siz dememeni, açıklaman iyi oldu
  • ortada hasta masta yok. adam artı alabilmek ayağına hepinizi iyi trollemiş

suriyelileri görünce okumayı bıraktım ben.

duyan da sanar ki suriyeliler kara veba'ya yakalanmış 10 senedir boşaltamadılar hastaneleri
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.