arkadaşlar bakıyrumda anneme gün boyu çalışıyor ve hergün hergün çalışıyor ve bizde bayan olmadığı için bütün yük onun üzerinde yani bir bakıyorum yemek yapıyor ( ki bu ramazan ayında bu ayrı bir konu ) bir bakıyorum ev temizliği bulaşık çamarşır ütü vb... ya düşünüyorum da bir bayanın neredeyse ömrünün yarısı bunlarla geçiyor ve bu arada bir de bizleri büyütme varki bu da en büyük ve en önemli yaptıkları şey ... ramazanda yemek konusu ayrı bir konu dedim çünkü bakıyorum bazen iftar vaktine 1-2 saat kala annem mutfaktan hiç çıkmıyor arasıra girdiğimde ise içeride bir yemek kokusu varki yani aç olmayanı bile tekrar acıktırır ve bir de oruç olduğunuzu düşünürseniz orada durmak resmen bir sınav gibi ya.. geçende annemin bu durumunu gördüm birazda bulaşıklar vardı anneme dedim " anne bulaşıkları yıkayayım mı " diye annem yine de yıkama dedi valla ne kadar söylenilse az CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA gerçekten
İnşallah herkes anne babasına itaatkar bir evlat olur...Onların hakları özellikle annelerin hakkını ödemek çok zor...
Ben hayırsız evlat oluyorum. Anneme bırak yardım etmeyi çoraplarımı bile annem giydirir. 2 kat yukarıdan arabaya kolileri annem taşır. Canım meyve istese annem kesip doğrar önüme koyar ben de PC başında oynarken yerim.
VAlla mutfağa girersem kovalar mutfak batıcak diye ütü desen denediydim çift kat olunca ütü deydirtmedi bir daha o yüzden yrdm istemiyo
yaş 35-36 oldu hafta sonları yardımcı olmaya calısırım elimden geldıgınce hayır dualarına ihtiyacımız var
vella 18 yaşındayım bu annem işten geldiğinde rahat olsun diye bulaşıkları yıkarım ara sıra evi toparlarım sonuçta burası benimde yaşam alanım ve annemede yardım etmem gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme