Şimdi Ara

ANNO 1404 Takılma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANNO 1404 oynuyordum. İlk oynadığım zamanlar her şey açık. 8 AA/8 AA 1440*900 çözünürlükte en ufak sorun olmadan çalışırken 2 gündür mouse la sağa sola gidince takılıyor. Önceden yoktu bu sorun. Sistem şöyle.

HD5770 1 GB
    AMD Phenom II x4 965 3.4 GHz
    4 GB Kingston Ram CL8
    1 TB
    Gigabyte 790XTA-UD4 anakart

Sistemim süper değil ama bu oyunu maksimumda çalıştırabilecek kapasitede. MW 2 oynuyorum fps 100'den aşağı değil. Ayarlar maksimum çözünürlük maksimum. Empire Total War'da gene herşey maksimum en ufak kasma yok. Bunda sorun ne anlamadım PC'yi tarattım virüsler vardı sildi ama gene düzelmedi. Önceden yoktu şimdi çıktı oyunu çok sevmiştim bütün heyecanımı kaçırdı bi çözümü var mı? Driverlar falan zaten yüklü güncel. Bu sorunu çözün başka bişi istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durukann -- 7 Temmuz 2010; 16:59:03 >

• Şehir büyüdükçe mi başladı takılmalar. Biraz aa dan kısarsan sorun azalabilir. Bir de updatelere bak oyun için çıkan. Yeni ekran kartları için updatler vardı.
  • Şehir büyüdükçe değil zaten ilk bölümde şu büyük şehir vardı ona üstten bakıp sağa sola gidince kasmazdı şimdi en yakına giriyorum sırf ağaç var gene takılıyor.

4 AA / 4 AA yaptım düzelmedi. Çözünürlüğü 1024x768 yaptım. Herşey maximum. O zaman hiç kasmadı. Ama çözünürlük düşük oluncada güzel olmuyor. Bi çözümü illaki vardır.

http://www.youtube.com/watch?v=Qd8Ef0t1N5Q

Şu adamın sistemine bak, nasıl oynuyor. Bide benimkine bak. Şu Updatelere bakayım. 1 aylık PC sorun çıkarttığı tek oyun bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durukann -- 7 Temmuz 2010; 17:18:53 >

• updatelere nerden ulaşabilirim bulamadım?
  • www.gamershell.com u dene.
  • 1.1 - 1.2 patchlerini mi diyorsun? Onları zaten yükledim hiçbi işe yaramadı. Oyun hatalarını düzeltmek için çıkarılan patchler... :( Anno 1404 yazdım tariner-trailer ve o patchler çıktı sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukann

1.1 - 1.2 patchlerini mi diyorsun? Onları zaten yükledim hiçbi işe yaramadı. Oyun hatalarını düzeltmek için çıkarılan patchler... :( Anno 1404 yazdım tariner-trailer ve o patchler çıktı sadece.

Sen bence venice' i de indir onla beraber patchler falan yükleniyordu tam hatırlamıyorum. Bir de Ati ekran kartlarında bir sorun vardı oyunlarda düşük fps verdiren. Onu bir araştırırsan iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF3 MULTIPLAYER KASMA SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FPS baktım 60 sabit. Neyse venice tek umudum indiriyorum. :(
  • Düzelmedi. :(

MW 2 highda çalışır bu dandik grafikli oyun çalışmaz of.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.