Şimdi Ara

Anno 1404 Yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu oyuna neredeyse 2 3 aydır oynuyorum...
    Birazcık yükselttım sevıyemı ama katedral çkaramıyorm neyse o konular hallolur da size soracagım soru sadece su
    1-Kürk Çıkaramıyorm ham madde kaynagı gerekıyor diyo
    2-İnci de Çkaramıyorm ham madde kaynagı gerekıyor diyo
    Bu konuda yardımcı olursanız sevınırım lütfen yanı :(
    Bana burdan ulasın lütfen brsckn34@hotmail.com... :( :'(

• Kürk ayılı mağaralardan inci mercan kayalıklarından çıkar
  •  Anno 1404 Yardım...
     Anno 1404 Yardım...

Anno 1404 Yardım...
    inci atölyesi + mercan kayalıkları görürsün arap topraklarında orayada inci avcılarının yapısını kuracaksın kıyıya kuruluyor. inci avcılarının yapısı inci kayalıklarını kapsamalıdır ona gore.arkasınada inci atolyesı koyarsın.denızden toplanan ıncıler atolyede işlenerek kolyeye cevırılecek ve oradanda halkın ıhtıyacı karsılanacak.Buda halkı mutlu edıcek daha ıyı vergı alıcaksın.BOL ŞANS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 5 Şubat 2012; 11:48:41 >

• Beyler Allah razı olsun sizden İnci yapımı yaptım Fakat Kürk hala çıkaramıyorum dediğiniz gibi ayı madenı buldum oraya post dükyanınıda kurdum fakat kürk üretmıyo ham madde kaynagı gerekıyor diyor inci konusunda abimiz yardım ettı ama kürk yapımında birşey anlayamadım :( Onu bi şekilde anlatırmısınız neden ham madde kaynagı gerekıyor diyo onu anlamadım :( Yani Daha Açık Bir dilde Anlatabılırsenız sevinirim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsckn34 -- 7 Şubat 2012; 5:00:09 >
  • kurk uretmen ıcın ayı avlayan kamp gıbı zımbırtı var onu kuracaksın.orda ayıları avlayıp sana kurklerını verecek peki saf ayı postu ıle halka kurk dıye verıcek halın yok degılmı ? saf ayı kurku tuz ıle degırmende işlenerek kurk halıne gelıcek.ıyı bak onun bırde degırmenı olacak.ayı sekılde derı elbıselerı nasıl domuz+degırmen sıstemınde yapıyor ısen kurklerıde ayı+degırmen sıstemı ıle yapıcaksın.Tavsıye : kurk ımalatına gectı ısen eger senın tuz sıkıntın baslayacak.hem derı elbıselerde hemde kurk elbıselerde tuz kullanılıyor ona gore tuz ımalatında dusus yasanabılır. BOL ŞANS
  • Sağ ol Üstad Anladım sanırım Bi deniyeyim (: Eğeryapamazsam tekrar yazarım (:
  • kardesım derıyı[tabakhaneyı] normal alana kuramazsın nehır uzerıne kurmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anno 2205 (2015) [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Metro exodus yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu ne zamandır oynamak istiyordum ancak steam da bulamıyordum bugün bu mesajların üstüne farklı bir isimle Dawn of Discovery olarak geçtiğini gördüm ve tereddüt etmeden aldım ancak windows7 kullandığımı unuttum

oyunu açarken uyumsuzluk (renk) hatası veriyor ve bir yolunu bulamadım. yardımcı olabilecek kimsecikler var mı ?
  • Uyumluluk ayarlarını kurcaladınızmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet, biraz zorladi bu seferki ancak ayarladim bu seferde biraz oynadiktan sonra oyundan atiyor surekli save yapa yapa oynuyorum. Tr yama bakinacam benim ingilizcem icin fazla karisik xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.