Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1404 + Venice oynamak arasında ne farklar var acaba.?
  • Venicede gorevler daha fazla.missionlardan bahsediyorum.ayrica doga olaylarinda yanardag patlamasu dahil.ajanlik faliyatleri aktif.ve sehir guzellestirilmesinde kullanilan heykel vs vs birimlerde artis.saray dikebiliyorsun.zuppelerin sarayi gibi bir sey bir yarari oluyormu ? Sanirim yok.venedikli bir elemanimiz oyuna dahill oluyor.ve bize honor puanlari ile diger lordumuz ve sultanda oldugu gibi ozellikler veriyor.orn: ordu +5 atak gucu gibi.birimlerin sayisini vs kontrol edebilebilecegimiz muhasebe binasi gibi bir zimbirti oluyor pekte kullanmaya luzum gormedim acikcasi.yeni amblem ve renkler.venedikli zuppe sayesinde farkli gemiler.yanardagi adalarindan madwn cikarma olayi.tabi bu yanardag da patliyor arada ugrastiran bir maden mevzusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Venicede gorevler daha fazla.missionlardan bahsediyorum.ayrica doga olaylarinda yanardag patlamasu dahil.ajanlik faliyatleri aktif.ve sehir guzellestirilmesinde kullanilan heykel vs vs birimlerde artis.saray dikebiliyorsun.zuppelerin sarayi gibi bir sey bir yarari oluyormu ? Sanirim yok.venedikli bir elemanimiz oyuna dahill oluyor.ve bize honor puanlari ile diger lordumuz ve sultanda oldugu gibi ozellikler veriyor.orn: ordu +5 atak gucu gibi.birimlerin sayisini vs kontrol edebilebilecegimiz muhasebe binasi gibi bir zimbirti oluyor pekte kullanmaya luzum gormedim acikcasi.yeni amblem ve renkler.venedikli zuppe sayesinde farkli gemiler.yanardagi adalarindan madwn cikarma olayi.tabi bu yanardag da patliyor arada ugrastiran bir maden mevzusu

ok kimyasal arkadaşım,
    bilgi için sağol.

• günaydın arkadaşlar.

@kimyasal hocam çook ama çook teşekkurler venıceyı edınıcem

ripe abıcım senle bir multi kapışalım yaa
  • Eyvallah iyi eglenceler

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

günaydın arkadaşlar.

@kimyasal hocam çook ama çook teşekkurler venıceyı edınıcem

ripe abıcım senle bir multi kapışalım yaa

nasıl multi kapişacaz, öyle bir imkan var mı.?
    ben oyunlarda pek multi oynamam, genelde single takılırım,
    eskiden cafede arkadaşlarla red alert vs oynardık,
    biz 3 kişi olurduk, 3 düşman bilgisayara karşı hard yapıp saldırırdık.

• Arkadaşlar oyunun sslerine baktım da pek savaş yok gibi? Savaş falan fazla mı yoksa sadece şehir kurma odaklı falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Arkadaşlar oyunun sslerine baktım da pek savaş yok gibi? Savaş falan fazla mı yoksa sadece şehir kurma odaklı falan mı?

Savas var ama cokta detayli degil.deniz savaslari ve kara savaslari var ama agirlikli ulke ekonomisi halkin ihtiyaclari,doga olaylari.hamaci ile multi oynanirmi bilemiyorum.oyununuz orjinal ise multide atarsiniz herhalde sorunsuz sekilde.

• Süper
  • single mission-4 oynuyorum ama vaktim olsa bile 2 saat oynayıp bırakıyorum, ada nüdusu 1.000 rakkamını geçince oraya buraya koşturmaktan yorulur oldum, hem diğer adalardan malzeme getirme, hem adadaki yangın, hastalık vs şeylerle uğraşmak, hem yetmeyen ihtiyaç olursa yeni çiftlikler açmak derken bayağı kasılıyorum, hele bu sıcaklarda (izmir'de) oyun beni bayağı yorar oldu, ağır ağır takılıyorum artık.
  • Hocam zati cok hizli yapilasmaya calisirsan oyunun belirli bir noktasinda.bu hizli oynama ile yavas ve detayli oynamanin farkini goruyorsun.hizli oynayinca detayli dusunmeden birimleri dikersin ve fazla mal,halk protestolari,yangin hastalik gibi sorunlarla bogusursun.bol sans

• quote:

Hocam zati cok hizli yapilasmaya calisirsan oyunun belirli bir noktasinda.bu hizli oynama ile yavas ve detayli oynamanin farkini goruyorsun.hizli oynayinca detayli dusunmeden birimleri dikersin ve fazla mal,halk protestolari,yangin hastalik gibi sorunlarla bogusursun.bol sans

haklısın, sakin sakin oynayıp neyi nereye yerleştireceğimizi hesaplamak lazım, özellikle eco ırkını oynuyorsan havayı kirletecek fabrikaları mümkünse adalara yapıyorum, zira kendi adamızda hava kirlenince senin dediğin gibi halk isyan ediyor ve de daha az vergi ödemeye başlıyorlar.Bu oyunda özellikle adalar arası gemi ticaret işini çok kolay yapmışlar, diğer oyunlarında adalar arası ticaret daha karışıktı ama bu kolaylığa rağmen nedense bu oyunda rahat oynayamıyorum, sanki biraz kasıyormuş gibi bir havası var.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripe59 -- 24 Haziran 2012; 14:44:44 >

• "Researchers"

bu hangi sınıfın halkına ait ?
    eco ırkına ait olmadığını biliyorum zira oradaki halk ecoworkers vs gibi terimlerle anılıyor.
  • Bu tekno halki olabilirmi ?.biraz daha detay verirmisin.gorevmi bu

• quote:

Bu tekno halki olabilirmi ?.biraz daha detay verirmisin.gorevmi bu

single mission 4 ncü görevde 1200 Researchers yap diyor, ben daldım ha bre eco halkı yapıyorum, sonradan jeton düştü, bölümü yeniden oynayacam galiba, 3 çeşit halk olduğu için hangisi olduğunu bilemedim, ama eco halkı değil, diğer ikisinden hangisi acaba.?
  • oyunu D ye kurduğum halde formattan sonra yine keyi girmemi istedi.. sanırım üç kurulum hakkımız var..
    nereyi yedek alsamda formattan sonra sıkıntı yaşamasak bileniniz varmı acaba?
  • Ubi oyunlarinda boyle bir kıllık var ama cozumunu bilmiyorum.ubisoftun sitesinde destek kismi varsa oraya bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

oyunu D ye kurduğum halde formattan sonra yine keyi girmemi istedi.. sanırım üç kurulum hakkımız var..

eger "orjinal" steamden veya ubinın kendi stesinden aldıysanız orjinal keyinizi istediklerinde gösterin o zaman keyinizle ilgili işlem yapıyorlar.
    eger forumdan yada elden yada bunlar dısından rusaydan vs aldıysanız keyı aktıve etmıyceklerdır.1 ay sonra tekrar denyın keyınızle oyuna gırebıldıgınız goreceksınız.

2.oyun mac adresı tanımlı oldugu ıcın cıhazınızın bır parcası degısıtıgınde oyunu aktıve debılcegınızı goreceksınız.neyse bır deneyın bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

"Researchers"

bu hangi sınıfın halkına ait ?
    eco ırkına ait olmadığını biliyorum zira oradaki halk ecoworkers vs gibi terimlerle anılıyor.

Bu soruma cevap verecek babayiğit aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

oyunu D ye kurduğum halde formattan sonra yine keyi girmemi istedi.. sanırım üç kurulum hakkımız var..

eger "orjinal" steamden veya ubinın kendi stesinden aldıysanız orjinal keyinizi istediklerinde gösterin o zaman keyinizle ilgili işlem yapıyorlar.
    eger forumdan yada elden yada bunlar dısından rusaydan vs aldıysanız keyı aktıve etmıyceklerdır.1 ay sonra tekrar denyın keyınızle oyuna gırebıldıgınız goreceksınız.

2.oyun mac adresı tanımlı oldugu ıcın cıhazınızın bır parcası degısıtıgınde oyunu aktıve debılcegınızı goreceksınız.neyse bır deneyın bakalım :)

sen 3.3 e geçmeden bir daha buralara gelme bakayım...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.