Şimdi Ara

Anno 2070 (2011) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
8
Favori
67.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anno 2070 gibi bir Türkçe Anno 2070 rehberi var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Anno 2070 gibi bir Türkçe Anno 2070 rehberi var mı bildiğiniz?

Türkçe rehber olsa ne olur ki sen bir TÜrkçe kursuna git ilk önce .(Şaka yapıyorum )

Türkçe rehber yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Anno 2070 gibi bir Türkçe Anno 2070 rehberi var mı bildiğiniz?

Türkçe rehber olsa ne olur ki sen bir TÜrkçe kursuna git ilk önce .(Şaka yapıyorum )

Türkçe rehber yok malesef.

"Anno 2070 Wiki..." diyecektim :)
    http://anno2070.wikia.com/wiki/Anno_2070_Wiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proopiomelanocortin -- 2 Ağustos 2012; 18:39:47 >

• Anno 1404 turkce anlatım vıdeosu cekıcegım ama vıdeo cekım programı daha adam gıbı bulamadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Anno 1404 turkce anlatım vıdeosu cekıcegım ama vıdeo cekım programı daha adam gıbı bulamadık.

pm den yazdım ya sana kimyasal !!!
  • oyuna türkçe yama ile solidcore32.dll dosyası temiz yama arıyorum.
  • Oyuna yeni başladım sayılır, mermim var ama korsanlarla nasıl savaşacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Oyuna yeni başladım sayılır, mermim var ama korsanlarla nasıl savaşacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

2070 bayagıdır oynamıyorum.yanlıs bılgı vermmıyeyım ama mermı ıle saldırı botu cıkarabılıyorsun.ayrıca cıkarmıs oldugun saldırı botlarına ve saldırı gemılereıne bonus verecek gunclendırıcılerden takıp dusmana karsı dahada guclu olabılırsın.
  • quote:

Anno 1404 turkce anlatım vıdeosu cekıcegım ama vıdeo cekım programı daha adam gıbı bulamadık.

sen o programı bulup bir an önce videoya başla da, ben de 1404 kurup keyifle oynamaya başlıyayım,
    insanın kendi keşfederek ilerlemesi başka, baştan güzelce bilgi alıp oyunu doğru oynaması daha başka,
    eski anno'ları unuttum aradan zaman geçince, bilen birisinin rehber hazırlaması çok şık olur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripe59

quote:

sen o programı bulup bir an önce videoya başla da, ben de 1404 kurup keyifle oynamaya başlıyayım,
    insanın kendi keşfederek ilerlemesi başka, baştan güzelce bilgi alıp oyunu doğru oynaması daha başka,
    eski anno'ları unuttum aradan zaman geçince, bilen birisinin rehber hazırlaması çok şık olur hocam.

hocam sizi anno 1404 konusuna alalım videolar 4 parti hazır.

• yaw son cıkan oyun 2070 degilmi hocam neden eski oyunu video hazirliyorsun yenisine hazırlasan ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

yaw son cıkan oyun 2070 degilmi hocam neden eski oyunu video hazirliyorsun yenisine hazırlasan ya

şahsen 2070 i beğenmedim.Benim kafa yapıma uymadı aşırı teknoloji oyunlarını itici buluyorum aslında.ayrıca 2070 te oyun daha yogun ve kafa patlatır cınste.1404 du 20 parti video ıle anlatırsın ama 2070 bunun 2 katı bıle olur.eğer 1404 oynamadıysan oynamanı tavsıye ederım.BOL ŞANS
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

yaw son cıkan oyun 2070 degilmi hocam neden eski oyunu video hazirliyorsun yenisine hazırlasan ya

şahsen 2070 i beğenmedim.Benim kafa yapıma uymadı aşırı teknoloji oyunlarını itici buluyorum aslında.ayrıca 2070 te oyun daha yogun ve kafa patlatır cınste.1404 du 20 parti video ıle anlatırsın ama 2070 bunun 2 katı bıle olur.eğer 1404 oynamadıysan oynamanı tavsıye ederım.BOL ŞANS

oynadım hocam hepsini de annoda savas kısmı olmaması bi süre sonra benim sıkılmama neden oluyor. bu ceşitlilign yanına birde diger oyunlardaki gibi savasda ekleseler 10 numara olcak benim icin
  • Syronghold crusader oynadiysan bilirsin.hem savas hem halkini doyurmak vardi.ama anno agirlikli olarak halki doyurma ve ihtiyaclarini karsilamaya dayali bir oyun.bende hep sikayetciyimdir neden savas olayini detaylandirmiyorlar.gerci anno 2070 te biraz iyilestirme yaptilar ( nukleer bomba,hava araclari,deniz altilar ) ama inan savasmak icin filo kursan zarar edersin o durum.kaldiki iyi bir savas teknolojisine ulasmak icinde bayagi halkin ihtiyacini karsilaman gerek.mesela anno 1404 venice 'de savasmak yerine ajanlik faliyetleri ( kundaklama,isyan vs ) yapmak daha iyi oluyor.yada sehir meclisinden koltuk satin alip masadaki hakimiyeti ele gecirip sehir anahtarini almak.kisacasi yeni bir anno serisini merakla bekliyorum.belki senin istedigin savas olayini tam oturturlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimyasal abi 1404 ü yüklemiştim, oynuyodum kendiliginden ayarlanan oyunu, continuous tu galiba. campaing oynamıyordum. 2070 gibi degildi bu :D patrician lara geliyodum ben. ben daha sur yapmadım adamlar sur yapmış üstüne okçu koymuş surun kapısını yapmış ohoo :D o sorun değildi ekonomiyi oturtunca askeri falan yapardım da güney adalarına arap halkı kurmak, bi yandan onların ihtiyaçları çıkıyo ben daha patricianları geçindiremezken. zorlandım ya :D oynamamaya başladm :D ondan sonrada sildim .D senin şu videoları izleyim tekrar yüklerim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

kimyasal abi 1404 ü yüklemiştim, oynuyodum kendiliginden ayarlanan oyunu, continuous tu galiba. campaing oynamıyordum. 2070 gibi degildi bu :D patrician lara geliyodum ben. ben daha sur yapmadım adamlar sur yapmış üstüne okçu koymuş surun kapısını yapmış ohoo :D o sorun değildi ekonomiyi oturtunca askeri falan yapardım da güney adalarına arap halkı kurmak, bi yandan onların ihtiyaçları çıkıyo ben daha patricianları geçindiremezken. zorlandım ya :D oynamamaya başladm :D ondan sonrada sildim .D senin şu videoları izleyim tekrar yüklerim :))

ona gore nufusu artıracan.arap halkındanda para kazanırsın sorun degıl.PC senden hızlıdır ama senın kadar taktık olamaz.
  • anladım abi sağol. birinci videonu izledim 2. yi bitiriyorum şuan. allah razı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

oyuna türkçe yama ile solidcore32.dll dosyası temiz yama arıyorum.
  • quote:

quote:

oyuna türkçe yama ile solidcore32.dll dosyası temiz yama arıyorum.

1404 olabilirde 2070 varmi bilmiyorum.bir ara youtubeden 1404 turkce yama kurulum videosu izlemistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu trade olayını yapamadım Anno venice de adalar arasında gemi görevlendirebiliyorduk ama burada bosta bir sürü Ship olmasına ragmen görevlendiremiyorum bunun sebebi oyunun orjinal olmaması ile harbiden sıcmıslar afedersiniz ama...

Bu soruna bi çözümü olan
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.