Şimdi Ara

Anonymous Çeviri'den Yeni Yıl Mesajı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce başka bir konuda yazmıştınız zaten ve gereken cevabı yazmışlardı.Şimdi tekrardan aynı tarz içeriğe sahip mesajı başka bir konuya yazmanız biraz düşündürücü.Para ile satılması hakkında ki düşüncelerinize bir şey diyemem.Ancak senin dilini önemsemeyen,80 milyonu hiçe sayan,oyuna dilini eklemeyen adamları savunun ama oyunları Türkçe'ye çeviren insanımızı eleştirin.Bu da ilginç bir detay gerçekten.Şimdi satış yapmıyor diyeceksiniz acaba neden ? 2324 lira asgari ücretin olduğu bir ülkede 400 liraya oyun satarsan kimse alamaz elbette.Peki neden çünkü kur devamlı yükselişte.O paraya aylık mutfak giderini çevirmeye çalışan insanlar var bu ülkede.Yani lafın özü eleştirmeniz gereken kişiler Türkçe çeviri yapan grup veya insanlar değil bu ülkeyi yönetenlerdir.Yanlış yerlerde derdinizi dile getiriyorsunuz.Evet çok acayip bir memleket burası kutu kutu dolarları götürdükleri için.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140094191

''Bunu uzun zaman önce aştık ama madem konusu yine açıldı tekrar bahsedeyim. Birincisi, EULA her ülkede (özellikle de AB'de) yasal bağlayıcılığa sahip değil. (Kaynak1) Türkiye de AB giriş sürecinde olduğu için bu tür yasalar konusunda AB'yi takip ediyor.
    İkincisi, EA bile bu modlar bir süre sonra herkese ücretsiz olacaksa bir süre abonelere özel vs. gibi şeyler yapılmasına karşı çıkmıyor. Sonuçta adamın oyununun yaşam süresini uzatıyoruz. O yüzden kraldan çok kralcılık yapmayalım.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Ocak 2020; 17:45:28 >

• kurtçuklar gene doluşmuş konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Neyin peşindesin? Amacın ne? Amerika'da olsaydık bır bır tır tır boş muhabbet yapmayalım konuyu kirletme ne işin var burda. Anladık sen doğrucu davut git Rusları bizi şikayet et. Ne insanlar boşverin cevap yazmayın kendi kendine takılsın bu.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ben bu ekibin yaptığı işi gönüllü olarak yaptığını sandığımdan öyle dedim bilmiyordum para aldıklarını çünkü önceden bu tip işler gönüllülükle yapılırdı. Evet bu yapılan net bir şekilde hırsızlık. Para istenen çevirilerle ilgili firmalara mail atılırsa ve firmalar bu maili takacak kadar önemserse dediğiniz gibi hukuki süreç başlatırlar. Çok net illegal bir şey çünkü bu.

Bu arada olay dosyaların değiştirilmesi değil. Dosyaların değiştirilip ondan para talep edilmesi. Dosyaların değiştirilmesi hırsızlık olsaydı modlamaya izin veren firma olmazdı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Kapatılsın Türkçe Yama bölümü korsan bütün çeviri gruplarına duyuru bundan sonra çeviri meviri yok kim ne kadar anlarsa AREryilmaz sende bulursun oIo anladın sen onu şimdi ben ing biliyorum dersin benim ihtiytacım yok dersin böyle devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Ben bu ekibin yaptığı işi gönüllü olarak yaptığını sandığımdan öyle dedim bilmiyordum para aldıklarını çünkü önceden bu tip işler gönüllülükle yapılırdı. Evet bu yapılan net bir şekilde hırsızlık. Para istenen çevirilerle ilgili firmalara mail atılırsa ve firmalar bu maili takacak kadar önemserse dediğiniz gibi hukuki süreç başlatırlar. Çok net illegal bir şey çünkü bu.

Bu arada olay dosyaların değiştirilmesi değil. Dosyaların değiştirilip ondan para talep edilmesi. Dosyaların değiştirilmesi hırsızlık olsaydı modlamaya izin veren firma olmazdı.

Alıntıları Göster
    Hala şükretmiyor hırsızlık diyor velinimet senin için o be cahil herif ağzımı bozduracaksın hayatın boyunca alamayacağın zevkleri tattın Türkçe yamalarla adamlar çeviri yapıyor işte kapa çeneni bak rahatına 20 lira verecen de sanki fakirleşeceksin.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Tekrar diyorum kapatılsın bu konu madem öyle düşünüyorsunuz
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bedava olsa hırsızlık olmayacak senin mantığını anlamadım
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Türk oyuncusu o zaman eskiden olduğu gibi hikayeden keyif almadan oynasın diyorsun.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Ya tamam Türk oyuncusu oyun oynamasın Türk oyuncusu hırsızdır zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.