Şimdi Ara

Anonymous Çeviri'den Yeni Yıl Mesajı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten Takdir edilesi insanlarsınız sevgi ve hürmetlerimi sunarım iyiki varsınız iyi yıllar tüm ekibe selamlar
  • Minareden atlar (nasıl atlayacaksam felaket yükseklik korkum var) yeni yılınızı kutlar nice çeviriler dilerim.
  • Tesekkur ederiz.
    Shadow'u tr'ye cevirmenizi beklemistim ve aninda almistim.
    Simdi gozum yasli yeni Tomb Raider'in cikmasini bekliyorum.Su Raider kizimizi her sene gorsek keske 3'leme bitti simdi yenisi gelecek mi oda var gelse 2021 den once gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık. Bu arada Ömer abimiz sizin ekipte mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch Dogs 2'yi çeviren ekip olarak keşke ilk oyuna da el atsanız, üvey evlat gibi duruyor. Bu vesile ile tekrar oyuna dönmüş oluruz :) Son seviye İngilizce bilsen de Türkçe oyun oynamanın keyfi başka.
  • İlk oyunun çevirisi bitti.Test aşamasında yakında çıkacak
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141351323
  • Çok saygı duyduğum bir topluluk. İyiki varsınız.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu bilmiyordum, sadece 2. oyun çevrildi zannediyordum. Şimdi çıkmak üzere olduğunu öğrendim. Sağolun hocam haber için.
  • Verdiğiniz emekler için çok teşekkürler. Umarım hep devam edersiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta sizi tropico 6 nin yamasina bekliyoruz :)

• çorbada bizimde katkımız olsun misali zamanım oldugu zamanlarda çeviri yapabilirim az olur ama "the more the merrier"
  • Kaliteli iş yapan insanlara saygım var, siz de onlardan birisiniz, tebrik ederim sizleri. Çok kaliteli işler yaptığınızı düşünüyorum.
  • Nice yıllara ve çevirilere.
  • divinity 2 ye ne oldu,proje rafa mı kalktı?konu kilitlenmiş sitenizde de herhangi bir bilgilendirme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Hak iddia etmek isteyen firma eder zaten bunun memleketle alakası yok. Ülke olarak iplenmiyoruz sadece.
    Mesela Digiturk, BluTV falan haklarına sahip olduğu film ve dizilerin alt yazılarını bile sitelerden kaldırıyor. Yüz milyonlarca dolarlık davalar olmuyor bunlar. Sadece uyarı yapıyorlar, siz de tıpış tıpış kaldırıyorsunuz.

Ek olarak, bu insanlar bu işten para talep etmiyorsa firmaların %99.9'u buna karşı çıkmaz.
    -Edit: Para alıyorlarmış şimdi gördüm, sakat işmiş ama dediğim gibi Türkiye'yi ipleyen firma çıkacağını sanmıyorum. Anca distribütör uğraşırsa falan bir şeyler olur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Adli makamlara veya bahsi geçen firmaya durumu bildirip şikayet etme özgürlüğünüz var. Madem hırsızlık buna göz yummayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCC610F8A -- 3 Ocak 2020; 15:52:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.