Şimdi Ara

Anonymous Çeviri'den Yeni Yıl Mesajı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu yeni yıl mesajı içerik ise ama oyun firması izin verdi mi ? bla bla beyler kafa güzel mi. ?

Bir salın bu konuyu dışarı çıkın nefes alın, dolaşın az sakin..
  • Kimisi korsan oyuna laf eder.kimisi kirilmis yamaya.kimisi yapimcinin izni olmadan yama yapip satana😁bosverin yav hepside ayni olay .kim ne isterse yapsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Hikayeyi anlayamıyorsa kişinin kendi sıkıntısı.
    Hadi Kingdom: Come Deliverance'deki gibi 1600'lerin İngiltere İngilizcesi olsa bir miktar haklılık payı var(ki PC'de Türkçe, konsollara TR yok). Ama GTA V gibi basit bir hikayede bile çeviriye ihtiyaç duyulunuyorsa bu ülkemizin seviye geriliğini belli eder.
    Şu düşüncen yanlış herkesin ing bilecek hali yok oha yani. Herkes sizin gibi yurtdışında dil öğrenmeye gidemiyor maalesef.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Yabancı dili yurt içinde öğrendim. Öğreten kişi de sınırları bir kere bile geçmedim dedi.

• quote:

Yabancı dili yurt içinde öğrendim. Öğreten kişi de sınırları bir kere bile geçmedim dedi.
    o zaman senin ing sıfır kardeş dil yerinde öğrenilir uzun yıllar kalırsın öğrenirsin kitaptan videodan hocadan öğrenme dil hikayedir boş pembe masal anlatma bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

Hala şükretmiyor hırsızlık diyor velinimet senin için o be cahil herif ağzımı bozduracaksın hayatın boyunca alamayacağın zevkleri tattın Türkçe yamalarla adamlar çeviri yapıyor işte kapa çeneni bak rahatına 20 lira verecen de sanki fakirleşeceksin.

Alıntıları Göster
    Hayatımda bir kere bile bu grubun Türkçe yamasıyla oyun oynamadım. Genel olarak dışarıdan Türkçe yama indirmeyle uğraşmıyorum, çok şükür İngilizcem iyi. Beni tanımadan niye böyle bir cevap yazma girişiminde bulunuyorsun?

Konuya gelince de gerçekleri duymak neden hoşunuza gitmiyor? Bir firmanın lisanslı malını editleyip para karşılığında satmak hırsızlıktır ve illegal bir şeydir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cozepud C kullanıcısına yanıt
    Ey sığ düşünceli arkadaşım:
    Sırf hocadan öğrenilmeyeceğini ebem de bilir.
    İyi günler.

• Bundan tam 10 yıl önce Heavy Rain ps3 için çıktığında oyun camiası sallanmıştı.Unutamıyorum okadar çok olay olmuştu ki Allaha yüreğimden dua etmiştim "Rabbim lütfen birgün pc için çıksın ve türkçe yaması ile oynamak nasip olsun" ve 10 yıl sonra sizin yamanız ile oynamak nasip oldu.Bunun anlamı benim için çok ama çok büyük çünkü anlamadığımız müddetçe ana dili ingilizce olan birisinin bu oyunlardan aldığı lezzetin,oyun ne kadar iyi olursa olsun hikayesi,senaryosu,karakterleri ve pek çok unsuru bizim için hep ama hep eksik kalıyor.Geriye sadece oynanış deneyimi kalıyor.Yama olmadan oynadığımda "bu ne saçma oyun" dediğim Dragon Age origins'i yama ile oynadıktan sonra 22 yıllık oyunculuk hayatımda oynadığım en iyi ilk 3 oyun içerisinde olması gibi.Bugün sizin yamanız ile watch dogs 2 oynuyorum.Halbuki 2016 da oynarken;hiçbirşey anlamadan sağa sola koşturup milletin telini kurcalayan zenci adam oyunu iken bugün birbirinden güzel bir şekilde yazılmış karakterlerin ve insanı içine çeken kaliteli bir hikaye örgüsü olan son derece güzel bir oyun olduğunun farkında keyif alarak oynuyorum.Hepsi sizin sayenizde.Çok kısa sürede şaka gibi büyük işler başardınız ve inanın 2009 dan beri burayı takip ediyorum,daha önce böyle bir ekip hiç olmamıştı.İyi ki varsınız.❤

• quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

Hayatımda bir kere bile bu grubun Türkçe yamasıyla oyun oynamadım. Genel olarak dışarıdan Türkçe yama indirmeyle uğraşmıyorum, çok şükür İngilizcem iyi. Beni tanımadan niye böyle bir cevap yazma girişiminde bulunuyorsun?

Konuya gelince de gerçekleri duymak neden hoşunuza gitmiyor? Bir firmanın lisanslı malını editleyip para karşılığında satmak hırsızlıktır ve illegal bir şeydir.

Alıntıları Göster
    ingilizcesi iyi olan adamın bu konuda işi nedir
  • quote:

Ey sığ düşünceli arkadaşım:
    Sırf hocadan öğrenilmeyeceğini ebem de bilir.
    İyi günler.
    ebeni de al git o zaman bu konudan hakaret değil ceza vermeyin koca reis-i cumhur dedi de bir şey olmadı yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    iyi okusana ben ne dedim
  • hocam özellikle izometrik RPG oyunlar ülkemizde baldurs gate türü son zamanlarda piyasaya çıkan bu oyunların Türkçesi yok pillars of eternity 1-2 hala çevrilmedi halbuki bu oyun serileri Skyrim gibi dragon age gibi saran bir seri bu oyunları çevirmeyi düşünürmüsünüz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.