Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

Popüler konularda görünce merak ettim konu nedir biri kısaca açıklayabilir mi?
    Kardeşim burası beleş mezar arayanların yeri çok yanlış konudasın sana da bulaşmadan kaç git kurtar kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Burası şakşakçılığını yaptığın yamanın asıl konusu değil her horoz kendi çöplüğünde öter misali orda hakaret olmayan yorumları bile şikayet ederek sildirdiğiniz üzerine uzaklaştırma alsın diye binbir takla attığınız konu değil haddini bil..!

Alıntıları Göster
    Hafızanda problem var sanırım güzel kardeşim daha 3 gün öncesine kadar bu ekibin yamayı geciktirmesini beraber eleştirmiştik ve benim de yorumlarım silinmişti bilmem bu kadar unutkan mısın yoksa işine mi gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Popüler konularda görünce merak ettim konu nedir biri kısaca açıklayabilir mi?
    50 liraya rockstardan izin almadan illegal bir şekilde ve büyük ihtimal fatura kesmeden vergi vermeden yama satmaya çalışanların ve onların şakşakcı tayfasının konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 11 Temmuz 2020; 10:19:17 >
  • Aylık aboneliğin getirdiklerini götürdüklerini diğer çeviri gruplarında test etmedik mi hatta Anonymous da hak vermedi mi.Tamam yama için talep edilen ücreti verilen emek ve yapılan doğru iş için hak görebiliriz ama aylık abonelik nedir kardeşim siyaset değil mi şimdi bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • singlemalt S kullanıcısına yanıt
    Oyunu çıktığında bitirdim yama olup olmaması beni ilgilendirmiyor sorun şark kurnazlığı başkasının emeğinden para kazanmaya çalışmak. konu ana sayfaya düştüğü için gördüm ve bu tip işlerin bitmesi gerektiği için yazdım istediğim tam olarak bu. Yıllarca manga çevirdik arkadaşlarla ve Dragon age origin gibi devasa oyunları çevirenlerde vardı tek kuruş istemeden. Bu tip işler hobi veya bazılarının CV'si için yapılan işlerdir. Başkasının milyonlarca dolar harcadığı dosyayı alıp bir kaç gün uğraşıp bunu satamazsın. Profesyonel tercüme yapan kurumlar bile kelime başı 0.1 kuruş istiyorlar ki bu insanlar native speak desteği de veriyor. Söyle anlatayım mesleki kitabı gördünüz çok hoşunuza gitti ben bunu çevireyim ileride öğrencilerin işine yarar dediniz sonra yahu bu kadar sayfalarca çevirdim ben bunu en iyi satayım diye kurnazlık geldi aklınıza o kitabın telif hakkını vermeden bunu yaptırırlar mı? işte bu çeviride de olan sorun aynen bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

50 liraya rockstardan izin almadan illegal bir şekilde ve büyük ihtimal fatura kesmeden vergi vermeden yama satmaya çalışanların ve onların şakşakcı tayfasının konusu

Alıntıları Göster
    Anladım, bu yama konularında özellikle popüler oyunlarda nedense bir sorun yaşanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickymouz

he aynen 5 marttan beridir dosya editleniyor openiv ile.

al openiv kendi sitesinden

Red Dead Redemption 2

With OpenIV 4.0 we introducing very basic level of support for Red Dead Redemption 2. First of all, currently, there is no editing capabilities. With OpenIV 4.0 you will not be able to edit any RDR 2 files.

Since this is our first release with Red Dead Redemption 2 support, available features also very limited. With OpenIV 4.0 you can:

Open and view RDR 2 RPF archives. (Not all file names are available, see below)
    Open and view RDR 2 Textures (.ytd)
    Open and view RDR 2 META/PSO files (.ymt, .ymf, .yas, .ych, .ymap .ytyp)
    Open and listen to RDR 2 Audio files (.awc)
    Open and view RDR 2 Language files (.yldb)

Support for Red Dead Redemption 2 will be expanded in the future versions.

dur tam görmediysen atayım tekrar

very basic level of support for Red Dead Redemption 2. First of all, currently, there is no editing capabilities.
    Gelmiş yine fake üyelikler. Neden ana hesabından yazmıyorsun? BLOK.

"Birde bu oyunun dosyalarını açıp gömebilen dünyada Anonymous harici bir grup vesaire yok."

yazmış. OPENIV 5 Mart'ta yayınladığı sürümle diyalog metinlerine erişim sağlamayı mümkün kılmış özet olarak. Mart 5'te bu grup haricinde başkalarıda çeviriye başlayabilirdi. Bir sonraki sürümde zaten editing de gelmiş.

Meselenin hala 50 lira olduğunu sananlar var. Gamepass saçmalığını belli ki uzun süredir düşünüyormuşsunuz neden beklediniz açıklamak için? Burada her şeyden önce bir ahlak problemi var. Heyecanı diri tutmak için çok uygun olacak vs. diye konuşurken arka planda dönen işler çok farklıymış.

• Arkadaşlar madem RDR2 gibi büyük bir oyunu çevirebilecek bir ekip vardı konunun başlığına ÜCRETSİZ ifadesini koyarak konu açabilirlerdi. Sonuç olarak bu yamanın ücretli olacağı en başından beri belliydi. Ama böyle bir oyunu çevirecek ne bir kişi ne de bir grup kaldı. Çevirebilecek grupların çoğu çeviri işini bıraktı. Yani insanların yaptığı işi küçümsemenin doğru olmadığını düşünüyorum.

Yaptıkları en büyük hata halihazırda ülkede en az miktarda bulunan para ve zamanı hedef almaları oldu. Bunun bedelini de şu an ödüyorlar.
  • withindarkness kullanıcısına yanıt
    Ben bitireli çok oldu.İngilizcem var.Anasayfada görünce yorum attım çıktım.Sayfaları üst üstü koyunca 8 metre eden bir metin var.50 den fazla kişi 7 ay çalışmış.Emeğinin hakkını vermek gerekir diye düşünüyorum.Yasal ihlal konusunda da şöyle bir saçmalık var bu adamlar fiyatı beğenmeyince şikayet edecez demeye başladı ondan önce sorun yoktu.Üslubunuzu da size aynen iade ediyorum.İyi günler dilerim.
  • Rockstar ile anlaşın onlar size parasını versin burada bu kadar potansiyel var olduğunu bildiğiniz için .

Yazık 50 TL aylık gamepass ne bir vergi ne bir resmi kurumdan alınan onaylı belgeler sertifikalar yarın yapmıyoruz haciler deseniz napabilecek bu kadar insan ? Esnaf gözüyle bakıyorsunuz bu işe patlar demiş olayım.Yamayi gönüllü mu yapıyorsunuz yoksa gerçekten iş olarak mi yapiyorsunuz mesele bu eğer iş olarak yapıyorsanız yaparken biz iş olarak yapıyoruz belli ücretli olacak dersiniz ücret durumu olmayanlarda bir guzellik yaparsınız ne olmuş altı üstü bir yama !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa yoldan parayı kırmaya çalışmışlar. Umarım uğraştıkları yamayı da kırarlar. Aylık o paralara Netflix alır insanlar ömür boyu kullanır. 50 tl ise komedi... Ne oyunlar var 50 tl altında satılan...

• Vergi fatura muhabbeti yapan elemanlar acaba bu duyarlılığı ülkede yapılan yolsuzluklar için de gösteriyorlar mı? Örneğin ülkede geçmediğiniz ve normalin 10 katı maliyetle yapılan yollar köprüler var bunlar için de bir şey yapacak mısınız?
  • Source kullanıcısına yanıt
    7 ay yamayı bekleyenler fiyatı beğenmeyince rockstarın haklarını düşünmeye başladı.vergi veriyor musun falan diyorlar. bir çoğu da oyunu torrentten çekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Ben bitireli çok oldu.İngilizcem var.Anasayfada görünce yorum attım çıktım.Sayfaları üst üstü koyunca 8 metre eden bir metin var.50 den fazla kişi 7 ay çalışmış.Emeğinin hakkını vermek gerekir diye düşünüyorum.Yasal ihlal konusunda da şöyle bir saçmalık var bu adamlar fiyatı beğenmeyince şikayet edecez demeye başladı ondan önce sorun yoktu.Üslubunuzu da size aynen iade ediyorum.İyi günler dilerim.
    Bide oyunu bitirmis ing varmis.ozaman ne isin var burda yamayida almiyacaksin.bios bos konusup duyar kasma.suan bende almiyacam yamayi.
    Yaziktir yav 50 tl ne bu devirde 499 tl verin adamlara.
    Puahahhahahahaah

• withindarkness kullanıcısına yanıt
    Oyunu bir kaç günde mi çevirmişler.Oyunu oynadım diyo bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Her ne kadar PC'ye çıkalı 2 yıl olmamış olsa da diğer platformlara çıkalı yaklaşık olarak o kadar oldu. Ve bu durumda kimse çeviriye yanaşmadı bile. Kendileri PC'ye duyurulunca video'lara göre dosya vs. oluşturup başladılar çeviriye. Sonra tooluda kendileri hallettiler. Kendileri haricinde toolu olan başka bir grup yok dünyada. Yani gidipte bu yamayı Arkham Origins'le veya diğer yıllar süren çalışmalarla karşılaştırırsanız hata etmiş olursunuz. Zaten elde durum yoktu ki engelleyen olsun işi...

• quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Hafızanda problem var sanırım güzel kardeşim daha 3 gün öncesine kadar bu ekibin yamayı geciktirmesini beraber eleştirmiştik ve benim de yorumlarım silinmişti bilmem bu kadar unutkan mısın yoksa işine mi gelmiyor

Alıntıları Göster
    Ee o zaman niye savunuyorsun bunları :) kaç kişiye laf yetiştirdim nicklerini aklımda tutsam çeviriyi ben yapardım. Tamam hakaret boyutuna bende karşıyım hakaret edilmemeli ama eleştirilere de laf edilmemeli. Hakaret edilmediği halde bütün msjlarım silindi üstünr bide uzaklaştırma verdiler şaka gibi :)

• 12 k ya sistem topla gel 50 lirayı eleştir yallah be torrentçi
  • antizero kullanıcısına yanıt
    O kadar boş beleş işlerden ise bi dal inquisition alalım diyorum senden tezini kanıtlamanı istiyorum. Oyunu indir dosyaları çıkar text çevirisini yap oyuna geri göm (gömebilirsen) türkçe karakterleri ekle. Text çevirisi dediğin kadar kolay mı kanıtla. Sen bırak ondan bir yama çıkarmayı daha o textleri anlamli bir bütün halinde çeviremezsin. Yemiyor diyemiyorsun boş beleş işler bunlar diyorsun. Klavyen kadar delikanlı değilsin.

Konuştuğunun yarısı kadar bilgin olaydı onları yazarken yerin dibine girerdin.

Olsun buna da eyvallah... Nasılsa siz kudurdukça biz büyüyoruz, varlığınıza minnettarız. Sağ olun var olun. Şikayette bulunmanızı da canı gönülden istiyoruz, hani olur da bir işe yarar ilgilenen çıkarsa sayenizde işin erbabları ve makamlar işin ardına düşecek, bizi ayak altından çekip bu işi adil bir zemine oturtup gerçek sahiplerine verecekler inşallah. Ne derseniz deyin ne yaparsanız yapın, siz istemeden de olsa hep istemediğinize hizmet edeceksiniz. Siz kudurdukca biz çoğalıyoruz projeler çoğalıyor kaynak çoğalıyor. İşin öncüsü kardeşim boşa demiyor: "Bunlara para verip ortalığı karıştırsak bundan iyi reklam olmaz." diye... Şükür sizi yaradana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 11 Temmuz 2020; 10:36:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Ee o zaman niye savunuyorsun bunları :) kaç kişiye laf yetiştirdim nicklerini aklımda tutsam çeviriyi ben yapardım. Tamam hakaret boyutuna bende karşıyım hakaret edilmemeli ama eleştirilere de laf edilmemeli. Hakaret edilmediği halde bütün msjlarım silindi üstünr bide uzaklaştırma verdiler şaka gibi :)

Alıntıları Göster
    Ben burada eleştirenlerin hiç birisine bir laf etmedim genelde hedef aldığım kişiler hakaret eden kişiler oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.