Şimdi Ara

ANTAKYA'yı iyi bilenler bakabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memleketinden uzakta yaşayan bir Hataylı olarak arkadaşlarımı bu ay Antakya'ya götüreceğim çok merak ediyorlarmış. O nerede yenir bu nerede içilir nere gezilir biliyorum az çok. Fakat aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız çok sevinirim

1) Güzel, yöresel kahvaltı (katıklısıyla vs.) nerede yapabiliriz? (öğrenci olduğumuzdan fiyatı çok uçuk yerler olmazsa çok iyi olur)
    2) Cumhuriyet meydanından harbiyeye nasıl gidebiliriz?

Son olarak gezi programımızda unuttuğum bir şey var mı merak ediyorum. O yüzden bunu yemeden/şuraya gitmeden dönmeyin dediğiniz neler var?

• quote:

Orijinalden alıntı: iremoz1

Memleketinden uzakta yaşayan bir Hataylı olarak arkadaşlarımı bu ay Antakya'ya götüreceğim çok merak ediyorlarmış. O nerede yenir bu nerede içilir nere gezilir biliyorum az çok. Fakat aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız çok sevinirim

1) Güzel, yöresel kahvaltı (katıklısıyla vs.) nerede yapabiliriz? (öğrenci olduğumuzdan fiyatı çok uçuk yerler olmazsa çok iyi olur)

Son olarak gezi programımızda unuttuğum bir şey var mı merak ediyorum. O yüzden bunu yemeden/şuraya gitmeden dönmeyin dediğiniz neler var?

Geçen hafta eşimle gezdik gönlümü bıraktım antakyada dünyada bir çok ülkeyi gezdim ama bu kadar güzelini az gördüm...
    Kesin samandağa gidin çevlik beldesine geçin orada titus tünellerini beşik mezarları kesin görün..
    Antakya merkezde uzun çarşı st.pierre ulu camii habibi neccar camıı habibi neccar dağına çık uzun çarşıda pöç kasabında tepsi kebap ye
    kunduracılar çarşısı çınar altı yusuf ustada künefe ye

harbiyeye habibi neccar camiinin oradan minibüse bin 2 liraya git güzel bi kelle paça iç sonra bizim kebap da kebap ye şelaleyi gez bahsettiğim rstaurant şelalede değil üst yolda zaten sıralılar

unutmadan antakya cam evini gör ...abdo da döner ye daha yazacak çok şey var ama araba kiralaman lazım öğrenci fln deyince kısa kestim

unutmadan st.pierre restorasyonda

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: iremoz1

Memleketinden uzakta yaşayan bir Hataylı olarak arkadaşlarımı bu ay Antakya'ya götüreceğim çok merak ediyorlarmış. O nerede yenir bu nerede içilir nere gezilir biliyorum az çok. Fakat aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız çok sevinirim

Geçen hafta eşimle gezdik gönlümü bıraktım antakyada dünyada bir çok ülkeyi gezdim ama bu kadar güzelini az gördüm...
    Kesin samandağa gidin çevlik beldesine geçin orada titus tünellerini beşik mezarları kesin görün..
    Antakya merkezde uzun çarşı st.pierre ulu camii habibi neccar camıı habibi neccar dağına çık uzun çarşıda pöç kasabında tepsi kebap ye
    kunduracılar çarşısı çınar altı yusuf ustada künefe ye

harbiyeye habibi neccar camiinin oradan minibüse bin 2 liraya git güzel bi kelle paça iç sonra bizim kebap da kebap ye şelaleyi gez bahsettiğim rstaurant şelalede değil üst yolda zaten sıralılar

unutmadan antakya cam evini gör ...abdo da döner ye daha yazacak çok şey var ama araba kiralaman lazım öğrenci fln deyince kısa kestim

unutmadan st.pierre restorasyonda

üstad hatay gezinizi resimli ve detaylı yazabilirseniz hatayı görmek isteyenlere bir kılavuz olacaktır.

• hocam indik antakya ya ki hataylilar kiziyor hatay denmesine:)
    Karaksi koyu var cardaklarda kahvalti yapiyorsun kis ise sobada yakiyorlar kesin gidilmeli harika oluyor tereyagli sacda gozlemeler peynirler zeytin salatalari
    muzeye kesin gidilmeli biraz pahali ama
    sokaklarda tarih var sadece insanlarin gezebildigi sokaklar
    havra cami kilise ucgeni var
    kapali carsinin icinde herkesin bildigi bi kunefeci var baya guzel
    gumusculer cok var carsida
    sehrin disindaki bi mahallede yedik tepsi kebabini salas pis biyer malum ne kadar pis okadar lezzetli tas firinda tas tepside baya iyiydi..
    sularin aktigi yerin adini hatirlayamadim guzeldi orasida hsonu gitme keyifsiz oluyor
    harabaler
    bence hepsinden onemlisi HABİBİ NECCAR CAMİ ve turbesi ve hz İsa nin ya uc ya 4 havarisi orada medfun
    sen pier kilisesi malum yeryuzunun ilk kilisesi ki hristiyanligin bozulmamis saf hali papa gecen geldiginde efeste yapti ayini bi daha gelirsem sen pier de yapacagim dedi
    benden bu kadar rehber istersen tel gonderirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce şam tatlısı ye, el muhaberat tan bir adet füze veya havan mermisi gelmezse, kuyu boğaçlama ve künefe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulu bilenler çok acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.