ağustos ayı sonunda ailecek antalya belek tatili için izmir den arabayla yola çıkacağız antalya dönüşünde 1 yada 2 gün daha konaklamayı düşünüyoruz antalya dönüşü mutlaka uğramamız gereken yada konaklamamız gereken yerleri paylaşabilirmisiniz acaba araştırdığım kadar manavgat şelale antalya akvaryum adrasan koyu gibi tavsiyeler okudum kaş kekova tarafını önerirmisiniz konaklama yada tekne turu için nasıldır yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Kaş Kekova tekne turuna katılın hocam muhakkak.Kaputaj plajında denize girin
Misssss gibi hava çok şükür:)
tekne turu nereden kalkıyor acaba tavsiye edebileceğiniz böyle bütün gün bangır bangır müzik çalmayan bir tekne varmı sabah kalkıp akşam üstü dönüyor sanırım otelden 12 gibi çıksak saat 3 gibi kaş da oluruz heralde o gece orada konaklamak için tavsiye edeceğiniz bir yer varmı teşekkür ederim
waitu
kullanıcısına yanıt
Biz Grand Safari teknesiyle çıkıyoruz genelde her sene.Ali kaptanın eşinin yemekleri süper olması büyük etken bu seçimimizde; bence sizde pişman olmasınız.Tekne Kaş limandan yanlış hatırlamıyorsam 10 da kalkıyor akşam üzeri 5 gibi falanda geri dönüş yapılıyor.4 veya 5 yerde yüzme molası mevcut + Kekoka batık şehrinde anlatım yapılıyor.Teknede müzik 0 bu arada.
Yatak olsun yeter diyorsanız booking üzerinden bakıp güzel yorumlu olan uygun bir pansiyonda kalın bana kalırsa.Biz her sene sabit bir yer belirlemiyoruz f/p ye göre hangisi uygunsa orada kalıyoruz açıkçası.