Şimdi Ara

Antalya'da nerede 1gbps fiber var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Fransa dan tasindim ve su anda kepez'de sadece 5 mbps aliyorum cok kotu, fransa daki interneti ozluyom...

Yeni bir ev ariyorum fakat benim istek ev inanilmaz olsa bile bise olmaz, benim derdim en hizli internet istiyorum,

ama fransa da ki gibi harita goremiyorum ve butun adresleri sorgulamak istemiyorum  

Yani nerde 1 gbps varsa giderim, 1gbps yoksa bile en hizli yere giderim ( 100 veya 200/500 varsa o bile guzel olur )

• Türknet'in planları içersinde antalya da var diye biliyorum yakın zamanda gelecektir o zaman 1 gbps kullanabilirsiniz. ya da süperonline fiber olan bir yere taşınıp aylık 999 TL ye 1gbps alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemlibirisidegil -- 4 Ağustos 2021; 7:3:15 >
  • 1 gbiti sadece türknet verir diğer firmalarda metro internet le alabilirsiniz ancak çok pahalı olur bence türkneti arayın antalyada hangi mahallelerde olduğunu öğrenin ona göre taşınırsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne yazık ki Türkiye'ye hoşgeldiniz. Tüm ülkede neredeyse Türk Telekom alt yapısı bulunuyor... Türk Telekom alt yapısı ile maksimum 100mbps alabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.