Benim asıl şaşırdığım şey şu ki, en tepedeki ismi lazım deel kendi vatandaşından çok yabancılarını kayırıp kollar ve onların sevgilisi olmuşken ve bu millet de bunu çabucak kanıksarken, kıçı kırık bir otelin yerliye 120 avro ekstra fiyat çekmesine şaşırmanıza şaşırıyorum...Muhtemelen sen bu haberi okurken, bir suriyeli hastanede bedavadan ameliyat olup koca burnunu düzelttiriyordur... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 28 Nisan 2024; 14:37:4 > |
Antalya'da Otele giden Türk'ten Milliyet farkı ücreti alındı (Limak Lara Hotel) (2. sayfa)
-
-
bu otellerin hepsi balon ve rahatsız yerlerdir. paranızı bunlara kaptıracağınıza yunan adalarına gidin. kaliteli turist zaten bu otellerde kalmıyor.
-
"Seninle olduktan sonra her yer güzel" Bu lafi diyen kiza direk nikahi bassaydin... kacirilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yabancılara tanınan imtiyazlar
K A P İ T Ü L A S Y O N
M Ü S T A H A K
mmmmmm
-
Forumda yıllarca önce bir otelci vardı. O da Türklerden daha fazla para alınmasını savunuyordu. Bahaneleri de "Türkler çok yemek yiyor, çok ses yapıyorlar" tarzıydı.
-
restoranlardan sonra turizm için de boykot lazım. bodrum antalya gibi yerlerde tatile gideceğinize mısır, yunanistan gibi ülkelerde tatile gidin şeklinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Türko ne işin var senin antalya'da 5 yıldızlı otelde,git köyüne neneni gör" demek istemişler.
-
Beni eleştirebilirsiniz:
Kız evlenmek istesi ama ailem bile kızla evlenmemi istediği halde kabul etmedim.
Kızı Atatürk Havalimanı’ nda uğurlarken ağlıyordu.
Ülkedine döndükten sonra ICQ’ da bana yazdı:
”Havalimanında çok ağladım”
”Ben de ağladım ama”
”Ben senin ağladığını görmedim?”
”Seni uğurladıktan sonra arabamın çekildiğini götünce sinirden ağladım !”
Ardından “Tarkan’ ın bu şarkısını çok severim” deyip “Unut Beni” adlı şarkıyı gönderdim.
Bunlara rağmen yaklaşık 2 ay sonra asker ocağına TR’ de beraber çektirdiğimiz yaklaşık 300 adet fotoğrafı tab ettirip koliyle göndermişti.
Gölcük Depremi’ nden sonra merak edip evimi de arayıp çat pat Türkçe konuşmuş ailemle…
Beşli Çetenin otelinden beklenecek hareket.
-
Patiswiss olayı bunun yanında solda sıfır.
Bayağı kötü hissettirdi bana. Biz bunu bir sığınmaciya yapsak nefret suçu diye dava acarlar.
Mesela bana kiraya verirken şey demişlerdi, eğer adam sığınmacıysa ve ben xxxx'liye ev vermem derse nefret suçu işlemiş olursun sakın öyle bir sey yapma demislerdi
Bu ne şimdi
Yeni bişeymiş gibi şaşırılması? Bakanlığın haberi yokmuş gibi soruşturma açması?
Sanki yıllardır böyle olmuyormuş gibi garipsenmesi? Yurtdışından yapılan rezervasyonların ülkemize göre yarı fiyatına olması?
Neden şaşırılıyor ki?
Soruşturma sonucunda bakanlık ceza yer :) Çünkü otel Nihat Özdemir'e ait.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 28 Nisan 2024; 17:10:2 > -
Keşke o kadar kolay olsa. Pasaportu vs olan için belki ama yabancı dil pasaport vize mevzuları sıkıntı işte.
-
evet bu dediğini uygulayan yerli turistler var. hem iyi hem ucuz.
-
Sen türksün hiçbir şey de hakkın olamaz ‼️
Böyle kiz varmi be... Hocam geçmiş geçmişte kaldi ama gerçekten böylesi de kaçırılmaz yav... Bu hayatta malesef gerçekten seveni bulmak zor. Olani da itmemek lazim...
-
Bugün arayın oteli kurban bayramına bir yer var mı diye sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X