Şimdi Ara

Antalya,Kocaeli,Kayseri de okuyanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tm 3 de 18200 sıralamam var sıralamama hukukta göre en gerçekci yerler buralar buralarda okuyanlar bana orayı özet geçebilirmi yardım edin gittiğimde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

• up
  • Up
  • Kayseri hukuk bilmem ama emin ol 4 yıl boyunca ben kayseriye niye geldim amk demezsin
  • sosyal olarak iyi diyorsun yani hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnora

sosyal olarak iyi diyorsun yani hocam
  • Gelende öğrenciler talasda alparslan da felan takilir ortam gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurd

Gelende öğrenciler talasda alparslan da felan takilir ortam gayet iyi
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    hiçmi yaşayan yok bu şehirlerde :D
  • quote:

hiçmi yaşayan yok bu şehirlerde :D

Alıntıları Göster
    Kayseride ortam var diyenlere bakmayın hocam ortamı sadece alparslanda talasta cafede oturmaktan ve avmlerden ibaret görüyolardır , illa bu üç şehirden biri mi olmak zorunda ?
  • BehzatC. kullanıcısına yanıt
    kayseride yaşıyorum doğru söze ne denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrzakkwylde -- 31 Temmuz 2016; 17:38:42 >
  • Kayseride okuyorum,istanbuldan falan gelmiyorsan eğer yani çok da sikilmazsin 3-5 adam gibi arkadaşın olsun eğer bar vs. Gibi bir şeyin yoksa gayet de iyi ama saat 8-9dan sonra genelde esnaflar falan kapatıyor da yine cafeler falan açık olabiliyor
  • gurd kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sadece alparslan ve talas iyi demek istemis haklıda gerisine bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif5838

Kayseride okuyorum,istanbuldan falan gelmiyorsan eğer yani çok da sikilmazsin 3-5 adam gibi arkadaşın olsun eğer bar vs. Gibi bir şeyin yoksa gayet de iyi ama saat 8-9dan sonra genelde esnaflar falan kapatıyor da yine cafeler falan açık olabiliyor
    hocam başka şehir şöle 18200 sıralamam var tabiki deü anadolu akdeniz yazıcam kocaeli yazıcam ama ne kadar olur bilmem sıralamalar şöle deü 13900 anadolu15400 akdeniz 17400 kocaeli 18200 sizce gelmesi muhtemel olanlar hangileri
  • Alpaslan ve talas da gece bile gayet cok kafe bulabilirsiniz lakin sizin zevklerinize bağlı ben arkadaslarimla kafede oturmak isterim sohbet muhabbet dersen gayet iyidir.Yok aga ben deniz kenari felan yürüyüş gezi felan dersen eee burasi kayseri denjz ne arar?

Özetle ; zevk meselesi iyi arastirmak lazim kolay gelsin.
  • Kayseri öğrenci gözuyle bakıp özetlersek
    Anayurt talas harici malesefki hayat günes gider gitmez biter sokakta 1 insan bile nadir görürsün
    Eğlence bakımından talas anayurt canlı belediye halk egitimin verdigi hizmetlerdende yararlanabiliyorsun bence en iyi hizmet kaybis istedigin zaman bisiklet düşebilirsin
    Erü sehir merkezine uzak ama bana sorarsan yakın olmasına gerek yok ne de olsa merkeze gitme geregi duymuyisun
    Sonra talas gercekten guzel bir yer çok fazla cafe secenegin var ve talas dger yerlere göre ucuz spora gidicem dersen yurduna yakın haranti bulursun ve son olarak ulaşımı kolay sakin bir sehir ama bahar şenliği felan arama
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly86

Kayseri öğrenci gözuyle bakıp özetlersek
    Anayurt talas harici malesefki hayat günes gider gitmez biter sokakta 1 insan bile nadir görürsün
    Eğlence bakımından talas anayurt canlı belediye halk egitimin verdigi hizmetlerdende yararlanabiliyorsun bence en iyi hizmet kaybis istedigin zaman bisiklet düşebilirsin
    Erü sehir merkezine uzak ama bana sorarsan yakın olmasına gerek yok ne de olsa merkeze gitme geregi duymuyisun
    Sonra talas gercekten guzel bir yer çok fazla cafe secenegin var ve talas dger yerlere göre ucuz spora gidicem dersen yurduna yakın haranti bulursun ve son olarak ulaşımı kolay sakin bir sehir ama bahar şenliği felan arama
    çok saolun antalya kocaeli yokmu ya
  • soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    gurd kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi özetlemişsiniz , bunlara artı olarak dağcılıkla uğraşmak isteyenler için Erciyes ,yamaç paraşütü için Alidağ , Bisiklet sürmeyi sevenler için günübirlik güzel rotalar gibi imkanlarıda var şehrin ama Bahar şenlikleri , barlar , deniz , sahil gibi kavramlara yabancı kalırsınız. Yukarda arkadaşın dediği gibi zevk meselesi
  • aegnora A kullanıcısına yanıt
    hocam kocaeli'de oturuyorum ben. Şehir olarak bilgi vereyim.Kayseri yazacağına kesinlikle kocaeli yaz. Şehir azımsanmayacak kadar güzel bana kalırsa. Üniversite dağın başında diyecekler olabilir evet dağın başı gibi gözükse de kocaelinin güzel yerlerinden açıkçası. Şehir merkezine 25 dakika sürekli otobüs geçer. 4-5 tane büyük avm var şehirde. İstanbula yakınlığı da cabası. Tavsiye ederim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.