Şimdi Ara

Antalya Lara Otelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölgedeki oteller hakkında bilgisi olan var mı? Yakında tatile çıkmayı planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• kaç yıldızlı arıosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartman

kaç yıldızlı arıosun
    yıldız sayısı önemli değil, fiyat uygun olsa fena olmaz. Kervansaray Lara otel'e yakın bir yer olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanim

yıldız sayısı önemli değil, fiyat uygun olsa fena olmaz. Kervansaray Lara otel'e yakın bir yer olsun istiyorum.

Alıntıları Göster
    http://www.tatilsepeti.com/TesisDetay.asp?No=1687&otel=Güney Brabant Hotel

http://www.tatilsepeti.com/TesisDetay.asp?No=518&otel=Grand%20Moonlight%20Hotel

http://www.tatilsepeti.com/TesisDetay.asp?No=1598&otel=Nazar%20Beach%20City%20&%20Resort%20Hotel

ucuz olanlar bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

http://www.tatilsepeti.com/TesisDetay.asp?No=1687&otel=Güney Brabant Hotel

http://www.tatilsepeti.com/TesisDetay.asp?No=518&otel=Grand%20Moonlight%20Hotel

http://www.tatilsepeti.com/TesisDetay.asp?No=1598&otel=Nazar%20Beach%20City%20&%20Resort%20Hotel

ucuz olanlar bunlar

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler fiyatı uygun otelleri buluyorum Fakat bahsettiğim otele yakınlar mı onu bilemiyorum...

• quote:

Cevap için teşekkürler fiyatı uygun otelleri buluyorum Fakat bahsettiğim otele yakınlar mı onu bilemiyorum...

Alıntıları Göster
    napacan dostum o otelde, ben iyi bilirim orayı ona göre yol gösterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaint

napacan dostum o otelde, ben iyi bilirim orayı ona göre yol gösterim

Alıntıları Göster
    Otelde bir konferans olacak fakat otelin fiyatı çok yüksek. O yüzden daha uygun bir yer arıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Otelde bir konferans olacak fakat otelin fiyatı çok yüksek. O yüzden daha uygun bir yer arıyorum...

Alıntıları Göster
    Güncel...
  • quote:

Güncel...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, yardımcı olacak olan yok mu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben Lares Hotel'de kalmıştım. Kervansaray'a oldukça yakınlar hatta aynı sahil şeridindeler. Ancak fiyat olarak kervansaray'dan daha ucuz bir alternatif mi bilemeyeceğim. Kervansaray'a yakın Lara kumsalı üzerinde dha ucuz malesef otel bulamazsınız ama oraya yakın, uygun fiyatlı ve lüks OFO Hotel var. Ama OFO Hotel, alt katındaki kulüple fazla anılıyor Antalya gençleri tarafından. Bilmem anlatabildim mi... Araştırabilirsiniz. Antalyalı arkadaşlarımız varsa daha iyi yardımcı olacaklardır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Alıntıları Göster
    Benım peder Falcon otelde çalışıyor :d öneririm falez dibinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Ben Lares Hotel'de kalmıştım. Kervansaray'a oldukça yakınlar hatta aynı sahil şeridindeler. Ancak fiyat olarak kervansaray'dan daha ucuz bir alternatif mi bilemeyeceğim. Kervansaray'a yakın Lara kumsalı üzerinde dha ucuz malesef otel bulamazsınız ama oraya yakın, uygun fiyatlı ve lüks OFO Hotel var. Ama OFO Hotel, alt katındaki kulüple fazla anılıyor Antalya gençleri tarafından. Bilmem anlatabildim mi... Araştırabilirsiniz. Antalyalı arkadaşlarımız varsa daha iyi yardımcı olacaklardır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

Kervansaray gerçekten çok güzel ve kremlin antalyada sürekli kaldığım ziyaret ettiğim otellerdendir ama kervansaray geceleri pavyon gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Alıntıları Göster
    quote:

Antalyada butun oteller aynı sahil Şeritinde malesef birkaç kişinin cebi para dolsun diye butun pLaj ları bıtırdıler vede sonrada böyle oteller açtılar Tıtanıc--kervansaray-- vedaha fazlası

ANtalyada Otelde kalacaksan Keseni baya bi açman gerekir haberın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

Antalyada butun oteller aynı sahil Şeritinde malesef birkaç kişinin cebi para dolsun diye butun pLaj ları bıtırdıler vede sonrada böyle oteller açtılar Tıtanıc--kervansaray-- vedaha fazlası

ANtalyada Otelde kalacaksan Keseni baya bi açman gerekir haberın olsun

Alıntıları Göster
    Kemer'de falan düşünüyorsan.
    Meder Resort Hotel'i tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

Kemer'de falan düşünüyorsan.
    Meder Resort Hotel'i tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Kervansaray'a yakın olmalı. Falcon ile mailleştim. İnternette (bamtur) herşey dahil yazıyor. Gelen yanıtta oda+kahvaltı ve yarım pans. seçenekleri var.
  • quote:

Kervansaray'a yakın olmalı. Falcon ile mailleştim. İnternette (bamtur) herşey dahil yazıyor. Gelen yanıtta oda+kahvaltı ve yarım pans. seçenekleri var.

Alıntıları Göster
    Kervansaray'a yakın bir otel arıyorsan geceliği en az 100 ytl yi gözden çıkartman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Kervansaray'a yakın bir otel arıyorsan geceliği en az 100 ytl yi gözden çıkartman lazım

Alıntıları Göster
    Gecelik 100ytl. çok yüksek benim için maalesef. Merkezde bir misafirhanede kalmak daha uygun olur benim için ama devlet misafirhanelerine çok uzak olduğunu söylediler.
  • quote:

Gecelik 100ytl. çok yüksek benim için maalesef. Merkezde bir misafirhanede kalmak daha uygun olur benim için ama devlet misafirhanelerine çok uzak olduğunu söylediler.

Alıntıları Göster
    Cidden Merkez ile bu kadar çok mu uzaklık buraya?
  • quote:

Cidden Merkez ile bu kadar çok mu uzaklık buraya?

Alıntıları Göster
    güncel...
  • quote:

güncel...

Alıntıları Göster
    Topkapı Palace Kundu' da 5 gün tatil yaptım geçen eylül de. Tavsiye ederim ayrıca Kervansaray a yakın.
    Ayrıca bitişiğinde ki Kremlin Palace ıda kullanabiliyorsun. Ama Topkapı daha güzel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.