Bildirim
ANTALYA PUNTO HIZ SABİTLEYİCİ 100 TL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kurezex
ARKADAŞLAR ANTALYAYA BİR ARKADAŞIM GELECEK FARKLI İLDEN. ÇOCUK BANA ANTALYADAN 5-6 KİŞİ BUL 100-125 TL DEN HIZ SABİTLEYİCİ TAKIYIM DEDİ PUNTO İÇİN. (HERŞEY DAHİL FİYAT)
ANTALYADA OLUPTA HIZ SABİTLEYİCİ TAKTIRMAK İSTEYEN VARMI ? BENDE TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM. VARSA TOPLANALIM.
olurda Mersin'e gelırse haber versın kardesım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: h.baspinar
quote:
ARKADAŞLAR ANTALYAYA BİR ARKADAŞIM GELECEK FARKLI İLDEN. ÇOCUK BANA ANTALYADAN 5-6 KİŞİ BUL 100-125 TL DEN HIZ SABİTLEYİCİ TAKIYIM DEDİ PUNTO İÇİN. (HERŞEY DAHİL FİYAT)
ANTALYADA OLUPTA HIZ SABİTLEYİCİ TAKTIRMAK İSTEYEN VARMI ? BENDE TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM. VARSA TOPLANALIM.
olurda Mersin'e gelırse haber versın kardesım :)
tamam ama şimdilik hedef antalya :D neden kimse istemiyor onuda anlamadım. ucuz diye mi acaba ? -
kimse yok mu ? -
Tipo ya olursa ben gelirim Ciddiyim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: h.baspinar
quote:
olurda Mersin'e gelırse haber versın kardesım :)
tamam ama şimdilik hedef antalya :D neden kimse istemiyor onuda anlamadım. ucuz diye mi acaba ?
olabilir ucuz yaa kesın ondandır..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ekselans3535
Tipo ya olursa ben gelirim Ciddiyim.
tipoya yapmıyormuş sordumda :D -
Eyvallah kardeşim. Sorduğun için teşekkür ederim. Bu sayede bunu da öğrendim
Olaydı şaşardım zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X