Şimdi Ara

Antalya'ya gidicek sürücülerin dikkatine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya- Isparta yolunda Kargı tüneli cıkışından başlayarak baraj kenarından ısparta yönüne doğru asfaltlama(sadece mıcır dökümü)yapılmaktadır.şimdilik 7km dökülmüş ve çalışmalar devam etmektedir

mıcırlı yolda araç takibi yapmayın
    virajlara cok sakin girin
    kamyonlardan uzak durun size tavsiyem budur

iyi yolculuklar...

• Teşekkürler.
  • bilgilendirme için teşekkürler ama herkes Antalya'ya Afyonkarahisar üzerinden gitmiyor

yine de Afyonkarahisar üzerinden gidecekler için ben Burdur (Doğu) yolunu tavsiye ederim.
  • Bizim arka yoldan bahsediyor

En çok da virajlara dikkat edin.

@lervolerto
    Genelde zaten İstanbul,Ankara ve diğer yerlerden gelenler Afyon üzerinden gelirler.Sahil yolunu kullanan çok az.Nerden gelirse gelsin.Afyon üzerinden gelenlerin çoğu Burdur üzerinden giderler.Otobüsler,tırlar,hususi araçlar.O yol diğer arkadaşın bahsettiği arka yola göre daha kullanışlı,daha canlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 6 Ağustos 2009; 0:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Bizim arka yoldan bahsediyor

En çok da virajlara dikkat edin.

@lervolerto
    Genelde zaten İstanbul,Ankara ve diğer yerlerden gelenler Afyon üzerinden gelirler.Sahil yolunu kullanan çok az.Nerden gelirse gelsin.Afyon üzerinden gelenlerin çoğu Burdur üzerinden giderler.Otobüsler,tırlar,hususi araçlar.O yol diğer arkadaşın bahsettiği arka yola göre daha kullanışlı,daha canlı.

+1

Yukardan assagılara inerken Guzergah bellidir, ankara - afyon - burdur - tefenni - bekciler - korkuteli - antalya vazgecılmez guzergahlarımdandır

• teşekkürler bilgi için madem sıkıntılı ankara tarafından gidecekler bence konya üzerinden giderlersede olur çok az yol uzar fakat manavgat alanya tarafına gidiyorlarsa yol afyona göre kısalır ayrıca mevlanayıda unutmamak lazım.
  • Antalya ya giderken tercihim hep ısparta üzerinden gitmek olur. Manzara çok daha güzel. Yanlız polis şehir içinde ceza kesmeye çok meraklı, 60 la bile affetmiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayın 1'i Cumartesi günü o güzel manzarayı görerek İstanbul'a dönelim demiştik. Ancak arkadaşın bahsettiği yol çalışmasının ilk aşamaları olsa gerek hiçbir uyarı olmaksızın tüm yol taze zift dökülmüş haldeydi. Herkes çok yavaş ilerlemesine rağmen maalesef bizimki de dahil belki de yüzlerce araba beline kadar zifte bulanmış olarak o yoldan çıktık. Yolda durup arabasını kontrol eden herkesin yüzündeki üzgün ve kızgın ifadeyi herhalde hepiniz tahmin edebilirsiniz. Akıl alır gibi değil ama o yolun yarısı ziftlenip asfaltlanıp sonra da diğer yarısı kapatılıp orası yapılsa ne olurdu sanki. Bu çalışmayı yürüten ekibin sorumlusu olan şahıs nasıl bir sorumluluk ve çalışma anlayışına sahiptir anlamak mümkün değil. Bir ara ortalıkta dolaşan bir karayolları kamyonetini durdurup bunun neden yol ikiye bölünerek yapılmadığını sorduğumda başka şansları olmadığını söyledi; ilginç bir cevap. Şu anda arabamız Maslak 3M Car Care Serviste zift temizleme işleminde. Maalesef ancak çarşamba günü bırakabildim, sonucu merakla bekliyorum. Bir kendini bilmezin sorumsuzluğu yüzünden vakit, para ve moral kaybettim. Bu kadar insanın ahını alan kişi de herhalde Allah'ından bulur diyorum.

• Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceMcLaren

Ayın 1'i Cumartesi günü o güzel manzarayı görerek İstanbul'a dönelim demiştik. Ancak arkadaşın bahsettiği yol çalışmasının ilk aşamaları olsa gerek hiçbir uyarı olmaksızın tüm yol taze zift dökülmüş haldeydi. Herkes çok yavaş ilerlemesine rağmen maalesef bizimki de dahil belki de yüzlerce araba beline kadar zifte bulanmış olarak o yoldan çıktık. Yolda durup arabasını kontrol eden herkesin yüzündeki üzgün ve kızgın ifadeyi herhalde hepiniz tahmin edebilirsiniz. Akıl alır gibi değil ama o yolun yarısı ziftlenip asfaltlanıp sonra da diğer yarısı kapatılıp orası yapılsa ne olurdu sanki. Bu çalışmayı yürüten ekibin sorumlusu olan şahıs nasıl bir sorumluluk ve çalışma anlayışına sahiptir anlamak mümkün değil. Bir ara ortalıkta dolaşan bir karayolları kamyonetini durdurup bunun neden yol ikiye bölünerek yapılmadığını sorduğumda başka şansları olmadığını söyledi; ilginç bir cevap. Şu anda arabamız Maslak 3M Car Care Serviste zift temizleme işleminde. Maalesef ancak çarşamba günü bırakabildim, sonucu merakla bekliyorum. Bir kendini bilmezin sorumsuzluğu yüzünden vakit, para ve moral kaybettim. Bu kadar insanın ahını alan kişi de herhalde Allah'ından bulur diyorum.

arkadaşım herhalde şikayetini duydular ben 5 ağustos ta geçtim tek şeriti kapatmışlar kontrollü bi şekilde diğer şeritten araç geçişi yapıyorlardı

• Keşke hiç şikayet ettirmeden yapsalardı. Bugün akşam arabamı teslim aldım. Gözle görülen hiçbir yerinde zift falan kalmamış. Hatta boya koruma ve pasta cila da yapıldığı için eskisinden bile daha güzel gözüküyor araba. Ancak altını temizleyememişler. Zifti çıkarmak için kullanılan ilacın alttaki bazı plastik kısımlara zararı olabilirmiş. Bu beni biraz huzursuz etti; acaba sürüş güvenliğimi tehlikeye atabilecek herhangi biryere bulaşmış olarbilir mi diye. Sonuçta yapacak birşey yok. Hepinize zift ve mıcır konusunda dikkat diyorum. Bundan sonra zift gördüm mü gerekirse 200 km yol uzasın yine de geri döneceğim...
  • Antalya'dayım ve Burdur üzerinden Ankara'dan geldiğime çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.