Şimdi Ara

Antalya'yı bilenler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın Antalya'ya araç almaya gideceğim ancak içini bilmiyorum,

Otogardan, Hava alanı karşısında bulunan Suzuki bayiisine gideceğim,

En hızlı ve uygun nasıl gidebilirim?

Taksi fiyatlarını gösteren bir site var orada 50 TL civarı bir rakam gösteriyor, bu doğru mudur?

Yardımcı olursanız çok sevinirim,

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhi13 -- 18 Eylül 2017; 16:32:30 >

• gideceğiniz yer hava limanının tam karşısında ise hava alanına giden servisleri kullanın hem ne ödeyeceğinizi bilirsiniz hemde taksicilerin dolaştırarak götürme durumundan kurtulursunuz.

Servisten iner karşıki suziki bayine yaya olarak ulaşırsınız.

Servisler garajdan da kalkıyor.
    http://www.havas.net/tr/Hizmetlerimiz/OtobusHizmetleriVeOtopark/OtobusServisNoktalari/Pages/Antalya.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 18 Eylül 2017; 17:34:38 >
  • otogardan kolay beledye otobusu var veya tramway var
  • Otobüsle gittim arkadaşlar, yardımlarınız için çok sağolun..
  • Arkadaşlar cevapladığı için cevap verme gereksinimi duymadım ama Antalya hakkında başka sorularınız olursa yardımcı olmak isterim arkadaşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexanderjahovic

Arkadaşlar cevapladığı için cevap verme gereksinimi duymadım ama Antalya hakkında başka sorularınız olursa yardımcı olmak isterim arkadaşlar.

Ozaman bi soruda ben sorayım kardeş, doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ve artık nefes alamıyorum burada acayip rahatsız ediyor beni İstanbul'un sesi trafiği gürültüsü, kısacası başka yere yerleşmeyi düşünüyorum. İstanbuldaki dairemi satıp Antalya'ya yerleşmeyi düşünüyorum nasıl istanbula kıyasla Antalya ucuz mu ? Birde herkes her yıl gittiğim de görüyorum her adım başı bi keko barzo görüyorum orda Halen devam ediyor mu bu durum son olarak benim almancam çok iyi alanya hoşuma gidiyor oraya taşınsam sonra bi otele girip çalışsam yada kendime is kursam diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.