Şimdi Ara

Antalya ZN modemler başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün evime ZN modeli ile uydunet maksimum keyif kampanyası bağlandı şuan için bağlantı hızımda bir kopma vs yaşamadım son 1 saattir kullanıyorum bilgisayarıma modem yakın olduğu için ethernet ile bağlandım 25 mbit bağlantı hızım gelen hız 23,89 yani 1 mbit kopma var neyse sağlık olsun sebebinin de evimin içinde ki salak olan kablo tesisatından kaynaklanıyor neyse gelelim ZN modeme Z4 ile alakası yok o kadar diyorum size sanki bambaşka bir netmaster orta da wifi sorunu vs hiç birşey yok CEP TELEFONU tablet HER TÜRLÜ WİFİ ürünlerine bağlandım sıkıntı yok modem evimin ortasında bile değil en uç noktasında söyleyebileceğim tek şey modemle balkon arasında 3 tane 20 lik tuğla duvar var balkondan 2 diş çekiyor yanlız 2 diş sizi şaşırtmasın telefondan speed test yaptım bağlantım 23 mbit çıktı burda da hani 2 diş evet sinyal kaybı var ama hız kaybı yok buna çok şaşırdım aynı olayı Z4 modemle denedik arkadaşla tam bir rezalet anlatmama gerek yok zaten Şuan için Antalya' da artık dağıtıma başlandı arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilirsiniz tavsiye ederim herkees kolay gelsin

• Bende bugün başvurdum maksimum keyif paketine, modem olarak zn modem istiyorum dedim kurulumdaki arkadaşlarla konusacaksiniz dedi. Sinema kanallari nasıl memnunmusunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema Kanalları " Vizioon Sinema Kanalları " yani öyle gold Sinema paketindeki gibi filmler bekleme onu söleyim. Ama yine de arada güzel filmler var. Ya ben çok araştırdım bana uyan en güzel kampanya maksimum keyif hani sadece internet olsa 25 mbit arada 4-5-6 tl oynuyor dedim bu kadar fak için televizyonda olsun içinde. Vizioon Sinema Kanalları olmayan kampanya istersen sana Hızlandıran Kampanyanın 25 mbit 75 gb akn + kablo tv + teledünya üst paket var modem + hd box ile birlikte aylık 53 tl ye geliyor maksimum keyifte aylık 59 TL arada ki 6 tl senin için öyle aman aman önemli değilse maksimum keyif al derim. Yanlız şöyle birşey var ben 50mbit bağlantı isterim dersen :D maksimum keyifin 50mbit bağlantısı aylık 89 tl ye geliyor Hızlandıran kampanyadaki aynı tarife de aylık 79 tl ye geliyor bir 10 tl fark var tabi bu fiyatlara +6 +3 modem ve hd kutu dahil etmiş fiyatlar. Modeme gelince arkadaşım Z4 kullandıysan ZN geçince bambaşka bir WİFİ camiyasında olacaksın diyim :) ha ama gene netmaster kalitesi ne olur ne biter bilemeyiz :D ama ZN modemden memnumum. Telefonda başvurunda gelen teknik ekibe ısrarla belirt ben ZN modem istiyorum bunu getirmeyecekseniz bağlatmayın de ha sizin orda hala dağıtım yoksa ve illa Z4 getirceklerse hiç uraşma alma git kendine Motorolla SBG6120E al yanına da güzel bir Wifi Router Acces Point al mesela Dark Range Max AC öneririm 1200mbit 3 Harici Sökülebilir ve 1 Dahili 5dbi antenleri var dual band özelliği ve 5ghz frekansı var yani bu aletle evin dubleks olsun en uzak mesafede bile en kötü 3 diş çekersin

• Acaba Zn modelleri Ankara ya da geldimi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Ben sordum bana geldi dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping kabloluda Speedtest'de 15 görünüyor bende. :/

Onun dışında arkadaşın dediklerine katılıyorum. Modem çok güzel. Tek sıkıntı ping. Wifi'de 75 civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende speed test yaptım benim pingim 16 çıktı ben bu pingi yüksek görmüyorum zira TTNETTE dota 2 de felan 32 oluyor genelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün maksimum keyif için modem dahil kabul ettim. Bir hafta içinde kurulum yapılacakmış. Zn kodlu modemi istediğimi söyledim bir türlü anlamadı konuştuğum arkadaş. Netmasterın ZN kodlu modemi dediğimde biraz bekleyin dedi. Daha sonra Z4 kodlu modemi yollayacaklarını söyledi. Bende neyse zaten gelirken arayacaklar teknik ekibe söylerim diye düşündüm aynen böyle de söyledim. Umarım teknik ekip beni arar gelmeden de söyleyebilirim. Sonuçta 144 tl ücretini ödüyoruz neden eskisini kullanayım ZN baya sağlam modem gibi duruyor. Senelerce aldığımız cihazı kullanıyoruz gelen cihaz ne kadar yeni ise o kadar uzun yıl kullanırız.
    Hızlandıran kampanya da 46 tl ye teledünya temel paket 25 mbit 50 gb akn vardı sanırım. Maksimum keyif ile 56 tl ye 25 mbit 75 gb akn+ vizioon sinema paketi ve üst paket geliyor. Sinema paketi benim için çok şey ifade ettiğiniz söyleyemem , üst pakette bir nevi belgesel paketi + fox sports hd :). Diğer sağlayıcılara göre daha kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetleri var. 2010 dan beri de kullanıyorum düzeni bozmayayım dedim :) . Ancak şu ZN modem gelmezse gerçekten tepem atabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.