Şimdi Ara

antalyacicek.com un rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün tam günü antalyadaki ablamın doğum günü olduğu için sabah çiçek falan yaptırıp yollıyalım dedik keşke demez olaydık internetten baktığımda antalya çiçek diye bi site buldum çok fazla çeşit vardı iyi gibiydi.saat 11.00 da siparişi verdim parayı yatırdım herşey güzel gibiydi çok yoğunuz saat 14.00 gibi ulaşır dedi.ondan sonra irtibat bi koptu kopuş o kopuş.samsung galaxy kullanıyorum kullananlar bilir favorilerde ilk başta onların nurası var ve şu anda 204 defa aradığım gözüküyor.bunun yanında diğer şubellerini hatta cep telefon numaralarını hangisini aradıysam hep meşgul veya açan yok onlarla birlikte yaklaşık 300 arama var yani kısaca 6 saat geçiken çiçekte çiçekçide ortada yok .sitede cep telefonu numarası vardı onu aradım bir kez daha saat 12.00 olmadan o telefon kapandı daha açılmadı.ve bunların arasındada ablam saatlerdir dışarı çıkıcak internetten seni özledim diyip durarak onu evde tutmak için uğraşıyorum :S kısacası bugün bize dert oldu iyiki sevgilim yok bide o girse araya hiç uğraşılmazdı yani.

• Ciceksepeti.com ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hepsiburada.com rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.