< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antep fistigi yemeyin (2. sayfa)
-
-
Avrupa'nın kendi halkını koruması ne güzel birşey, bunlar şimdi iç piyasaya verilecek ne de olsa bizimkiler umursamıyor.
Türkiye'de Avrupa'da satılan ürünün parasını versen bile(ki enflasyon sağolsun veriyoruz) aynı kalitede bir ürünü asla yiyemiyorsun,
hep 2-3. kalitede Avrupalı "elitlerin" yemeyeceği yiyecekler. Biz kafada sömürge olmuşuz zaten. Aynı şekilde istediğin kadar para ver,
İstanbul'da bu ev depreme dayanır diyebilen bir müteahhit de yok. Hile hurdadan kaçış yok kısacası, çünkü denetimsizlik bunu yapanları teşvik ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 10 Kasım 2024; 4:10:20 > -
Avrupa Birliği ülkeleri parasının ve denetim sistemlerinin gücü ile her şeyin en kalitelisini, en sağlıklısını yerken bize zehir yediriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence avrupa ülkelerinin nüfusunun az olması, onlar için en büyük sorun. zaten böyle olmasa, diğer ülkelerden ekonomik gereklilik için insan transferi yapmazlardı. gerçi bu tek sebep değil. nitelikli iş gücü eksikliği, demografik değişiklikler örneğin nüfusun yaşlanması gibi, kültürel zenginliği sağlamak, sosyal politikalar gereği ve uluslararası ilişkiler gibi sebeplerden dolayı da insan alımı yapılabiliyor. ben bunu genelleme yaparak, nüfuslarının azlığına bağlıyorum. keyfinden değil, zorunluluktan dolayı alıyorlar. demek istediğim hal böyle olunca, yaşam kalitesini artırma yolunda, daha iyi işler yapabilmek için zamanları çok ve imkanlarını da daha çok geliştirebiliyor olmalılar. nüfusu yoğun ülkeler de hoşlarına gitmiyor diye düşünüyorum. korkuyorlar. şu toplu imha silahlarının olması, bunların tek güvencesi. bunlar bir tüketilmiş olsa, taş ve sopa devrine dönülür. (paleolitik devir )
neyse bu antep fıstığı konusunda, ingilizce adı ile pistachio için geçen tv'de sanırım cnn'de bayan spiker piyasada fıstık fiyatlarına yönelik tur atarken, satıcı iki farklı antep fıstığı fiyatı vermişti tv'de. üçüncü bir fiyat var mıydı hatırlamadım ama iki fiyat farkı arasında epey bir farkı vardı. neden? diye düşünmüştüm. nedeni kesinlikle tazeliği olmalı. fıstığı nem seviyesi düşük, havadar olan yani hava sirkülasyonunun iyi olduğu yerlerde saklamak lazım. saklanmazsa, isteyen alıp deneyebilir ki; en basit bir örnek vereyim: ambalajı açılmamış olan bir bisküvi. sabah veya öğlen, ambalajını açarak oturduğunuz ortamda açık bir şekilde bırakın. bunu yaparken bir tane bisküvi yiyin. bir de akşam olduğunda açık ortamda bıraktığınız bisküviden bir tane alın yiyin ve aradaki farkı (nem kapma) görün. ekmeği de örnek verebiliriz. kısaca küf oluşur diyelim. gerçi bir çeşit küflü peynir de var. biz onu da yiyoruz ama
-
Dana eti diye alıyorsun at eşek domuz eti çıkıyor, peynir alıyorsun içinden süt tozu boya çıkıyor, zeytin desen boyalı, meyve desen üzeri parlatıcı boyalı, bisküvi alıyorsun içinde palm yağından tut glikoza kadar ne kadar zararlı madde varsa doldurmuşlar,. zeytinyağı içinden motor yağı çıkıyor.
Ben birşey alırken onu aldığım şey diye yemiyorum zaten, aldığımız herşey şey aldığımızı sandığımız şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Kasım 2024; 9:43:47 >
İşte Türk halkının sağlığı yine Türk halkının elinde yok olup gidiyor. Üretilen çer çöp ürünler dış piyasada alıcı bulamıyor. Çünkü onlar kendi halklarının sağlıklarını düşünüyorlar. Nesillerini düşünüyorlar. Bulgaristan dersin fakir, dışlanmış bir Avrupa ülkesi dersin ama ayyuka çıkarır adam seni işte. Rezalet.
Antep'e çökmek istiyorlar inanmayın yeyin tüm fıstıkları
=aflatoksin.
Karaciğeriniz değerlidir arkadaşlar.
Gıdadedektifi çok mücadele ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dubai çikolatalarına katıp bir güzel yedirirler artık.
-
Puhaha Avrupalının canı pahalıdır, canı değerlidir, ortadoğulu 3. sınıf ülkelerde canlarının hiçbir değeri olmayan insanlar gibi değillerdir. O fıstığı Avrupa’da kimse ağzına koymaz ama bizim ülkede bedava dağıt kapış kapış gider.
Sebepleri; cehalet, geri kalmışlık, bilinçsizlik, insan canının değeri yok.
Çok şey yazarım da gereği yok. Afiyet olsun. Sizin ciğerlerinizin şaftı kayarken, sağlığınız giderken, gazze’de bilmem nerede ölenlere ağlamaya devam edin bakalım sizin için kim ağlayacak
Bu sebeple yurtdışında gördüğümde uzaklaşırım.Hiçbir zaman hayır gelmedi geleceğini de sanmıyorum.
Dubai çikolatası ile o fıstıklar eritilir büyük ihtimal. Bir ürün bir hammaddeyi nasıl attırıyor ama
Ben Siirt fıstık yiyorum; size de tavsiye ederim.
-
Dubai çikolatası tüketici davranışları açısından gerçekten araştırılması gereken bir konu ve bu konuyu araştırıp yazacağım makaleye destek sağlamak isterseniz sadece beş dakikanızı ayırarak anketime katılabilirseniz çok mutlu olurum. https://forms.gle/RzqRhAyuhebtwydm9
-
Dua et geçer diyebilecek bir elliki varken biz bu ülkede belli bir kalite standardını talep edip oluşturmaya çalışmamız boşa.
Türkiye'de rüşvetini verdiğin her gıdayı pazarda satarsın , amirin haberi var demen yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben komple çerez yemeyi bıraktım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X