Şimdi Ara

Anti Kemalistler Neden Atatürkü Sevmez? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
14
Favori
27.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KADIR MISIRCIOGLU GIBI ADAMLAR ASILMALI ŞİZOFREN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitp

Yapma kardeşim. Nereden biliyorsun çoğunun cehennemlik olduğunu? Ayrıca herkes bilmiyor, imamlar da mı bilmiyor kılınmayacağını?

Araf suresi, 7/179: "Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir."

İmam dediğin kişiler devletten aylık maaşını alan memurlardır. Kendilerine izin verilen konularda konuşurlar diğer konularda konuşamazlar... Mesela bir cami imamına tağut nedir diye sorarsan sana kesinlikle cevap veremeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-79D3769B2 -- 8 Haziran 2015; 18:25:21 >
  • Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
    Turk kulturu hakkinda hicbirsey bilmedigin belli. Asil sen neyin kafasini yasiyorsun?
    Turk hanedanliklarinda soy babadan gelir. Cinli prensesle evlendi diye cocuk cinli olmaz. Turk hakanidir.
    Burada genetik yapidan bahsetmiyoruz.

• mahmudhudavendi kullanıcısına yanıt
    Selçuklu olayını tam hatırlamıyorum ama Türkmen boyu.

fena kapak oldu susun.
  • THE LAST WARRIOR kullanıcısına yanıt
    kızıldereliler mi ?

yazdıkça batıyorsunuz la
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Kardeşim amerika ingilizlere karşı savaş vererek kuruldu daha öncesinde ingiltereye bağlıydı bilmeden yazıp konuşma yazdıkça sen batıyorsun.
    sonuçta kuranlar kim onu bana söyle dili ne hüloooğca mı ?
  • Benim anlamadigim,padisahlar hiristiyan kizlarla gerdege girdiyse size ne? Neden size dokunuyor?
    Turk kulturunde babanin soyu gecerli kabul edilir. Hicbir turk hakanina %50 cinli denmez. Baba neyse, sende o sun.
    Yahudilerde tam tersi. Anne yahudiyse , israil devleti o cocugu vatandas yapar. Yani demek istedigim, musevi olmaz direkt yahudidir. Simdi aradaki farki mobilden anlatmak uzun surer. Acin okuyun

Hicte kapak olmadi.. iddia ettigin seyi birak ispatlamayi, hatirlamiyorsun bile..

katılıyorum. fakat adamlar zina uzmanı resmen. Dört dörtlük Müslümanlar demeyin
  • Bir komünist olarak ülkeye kapitalizmi getirdiği için sevmiyorum. Atatürk sol için hiç birşey yapmamıştır. Dini konulara girmiyorum bile alakam olmaz. Iyi yapmista demiyorum.

yarın kağıdı getiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudhudavendi

Turk kulturu hakkinda hicbirsey bilmedigin belli. Asil sen neyin kafasini yasiyorsun?
    Turk hanedanliklarinda soy babadan gelir. Cinli prensesle evlendi diye cocuk cinli olmaz. Turk hakanidir.
    Burada genetik yapidan bahsetmiyoruz.

oldu, kültürle soyun ne alakası var, baba soyadını çocuğa verir, ama çocuğun babası Türk annesi Ermeni ise çocuk yarı Türk yarı Ermeni olur, sen kültür olarak istediğin kadar o çocuğa Türk de boş... Ben onu diyorum, Osmanlıdaki tüm paidşahşların anaları gavurdu, değişik ülklerden gelen cariylerdi, dolayısı ile doğan çocukların türk olması imkansız, ha devşirmeler nasıl Türk gibi yetiştirilip kendilerini Türk sanıyorlarsa padişahlarda aynı şekilde yetiştirilip kendilerini saf Osmanlı sanıyorlardı, zaten tersini dile getirenin kellesi kesilirdi.. nede olsa Atatürk sevilmez ama bir kelle padişahların iki dudaklarının arasındaydı bunu kimse dile getirmez.

Zina uzmani diyorsun da.. afedersin yanlarindamiydin?

Kimse kimsenin muslumanligini yargilayamaz.

birader amerika bağımsızlık savaşını vermeden önce 5 koloniydi bağımsızlık savaşı sonucunda kuruldu sonuç olarak kuran İngilizler değil 5 koloni ingilizlerle savaş yaparak kurdu.Bi araştır öğren yazdıkça küçülüyorsun biraz daha yazarsan 10cm kalı can.
  • Zagor_71 Z kullanıcısına yanıt
    Iki sey soyleyecegim
    1- padisahlarin hepsinin annesi gavur degildi.
    2- idam konusunda Ataturk, son donem padisahlarindan daha etkili ve yetkin bir konumdaydi.

onla bunla yattıysa sizene dediğine göre zina yaptığını sende kabullenmişsin.

e pek Atatürk'e dinsiz diyorsunuz onu napıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE LAST WARRIOR

birader amerika bağımsızlık savaşını vermeden önce 5 koloniydi bağımsızlık savaşı sonucunda kuruldu sonuç olarak kuran İngilizler değil 5 koloni ingilizlerle savaş yaparak kurdu.Bi araştır öğren yazdıkça küçülüyorsun biraz daha yazarsan 10cm kalı can.

Tarih bilgine hayran oldum kardeş. Amerikalılar gökten mi indi?
    Kagitdami verdiler?
    Osmanli arsivinden yada bizans kaynaklarindan bir belgedir insallah

http://kimkurdu.com/amerika-birlesik-devletlerini-kim-kurdu/
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.