Şimdi Ara

Anti Kemalistler Neden Atatürkü Sevmez? (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
14
Favori
27.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Görünen Köy kılavuz istemez. Atatürk'ün yaptıkları ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagor_71

quote:

Orijinalden alıntı: AmrKing

Merakımdan soruyorum Atatürk'ün müslüman olduğuna inanan var mı?

eğer kelimei şahadet getirdiyse Müslümandır, gerisini ne sen nede bir başkası sorgulayamaz sorgulayan Müslüman değildir.

Allah'ın ilahlık sıfatlarını kendi üzerine aldıktan sonra isterse ölene kadar şehadet getirsin hiç bir manası yok.
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Boşver bunlar Osmanlı tohumları ama tapındıkları o tohumların ilk başta öz türk olduğunu sonra gavur analardan doğdukları için türklük oranlarının her doğumda yarı yarıya düştüğünü düşünemezler, düşünseler bile işlerine gelmediği için anlayamazlar ve hedef saptırmak için Atatürke saldırılar. Büyük ihtimal kendiside Türk falan değil amacı Türkleri ve Türklüğü aşağılayıp şu soyu sopu belli olmayanların topluluğunu tekrar hortlatmak.
  • Adam atatürkün alkolune vs laf atar , batının namussuzlugunu getirdi der ama onlarca karısı olan hatta bunla yetinmeyip evlatlıgının bile karısına göz koyan (ve onla evlenen) , 8 yaşında cocuklarla ilişki kuran pedofiliye taparlar. Hey yavrum hey
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ama insan ister istemez soğuyor. Dediğim gibi kesinlikle Atatürke saygım sonsuz fakat sırf putlaştıranlar, ilaha çevirenler bu hale getirdi. Mesela Aliya İzzetbegoviçin mezarı o kadar büyük bir insanın mezarı normal bir mezarlıkta sadece etrafı çevrilip Aliyanın mezarı olduğu belirtilerek yapılmış. Ama Atatürke yapılan anıtkabiri gereksiz görüyorum. Tabii ki benim görüşümdür. Anıtkabiri ziyarete gittim, mezarına çiçek bıraktım ama orda öyle insanlar gördüm ki sütunlara yapışıp diplerinde ağlayan, kendilerini yerlere yatan. Atatürk bu ülkeyi, bu insanları birleştirerek çok büyük bir iş başarmıştır. Ama tanrılaştırılması ve körü körüne tapılması gerçekten çok yanlış ve saygısızca bir davranıştır. Bu arada isim konusunda uyardığın için teşekkür ederim

• sen onu bir başkasıyla karıştırdın galiba, onu günümzde başka biri için diyorlar... ayrıca sen kimsinki ne olursa olsun ben Müslümanım diyen birisinin Müslümanlığını sorgulayabilecek cesarete sahipsin, ya çok cahilsin yada dinle minle alakan yok dinin d sini bilmeden yazıp duruyorsun.
  • *Şu an sizin dindar olarak gördüğünüz Erdoğan, elinde Kur'an ile meydanlarda "Ben müslünamım!" diyor. O zaman neden ateistler elinde Kur'an tutmuyor? Tutarlarsa cennete gidecekler(!).
    Ayrıca Atatürk müslümandı. Değilse de ne olacaktı ki? Zaten din ile devlet işlerinin uzaktan yakından alakası yok, olmadı, olmamalıdır. Atatürk hiç bir dine saygısızlık etmedi. Sadece "dini" sayılan, yalan yanlış öğretilerden (çarşaf, fes vb.) temizledi ve insan haklarını ihlal etmemeye çalıştı. Laik olmamız zorunludur çünkü ülkemizde Yahudi de Hristiyan da var.
  • Burada ciddi anlamda kulaktan dolma bilgilerle Atatürk'ü vatan haini gibi göstermeye çalışıyorlar.Aynı şeyleri rahmetli anneannem anlatırdı.Onun okumamışlığına verirdim.Ama demekki okulda yetmiyor. Biraz gözlerin arkasındaki o güzel organı da kullanmak gerekiyor.Hala daha Lozanda 12 adalar ve kuzey ırak bırakıldı diye sevmiyorum diyen var.Bunu diyen bir adama nasıl laf anlatacaksin? En ufak düşünme kabiliyetinden yoksun.Din adamlari asıldı diyen arkadaşlara sorarım , neden hiç öğretmenler asılmadı? Hilafeti kaldırmakla ve hilafetin dini bir makam olduğunu savunanlar,hiç mi açıp tarihe bakmadı?1.Dünya savaşında halifenin çağrısına rağmen Araplar bize ihanet etmedi mi?Halife Kurtuluş Savaşına karşı fetva yayinlamadi mı? (Hemde Ingilizlerin emriyle).Osmanlı halkının yüzde 3'ü okuma biliyordu.Bununda neredeyse tamamı erkeklerdi.Şuan yüzde 99.Okuyacak adam olmadiktan sonra alfabenin ne önemi kalır. Ki o alfabe bizim bile değildir.İçi boş ve cahilce argumanlarla gelmeyin.Az kafa patlatın düşünün daha sonra tekrar elekten geçiripte gelin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

quote:

Orijinalden alıntı: mburakty

Kendinde diyosun kamal atatürkün yaptıklarını herkes bilir ve hala kahraman ilan edilir. İslam ülkesine bütün gavurlukları getirdi, alimi bir gecede cahil etti, o kadar müslümanın kellesini vurdu, koskaca ÇANAKKALE ZAFERİNİN üstüne yattı. Cephede bile olmamasına rağmen. İlkokul hayat bilgisinde öğrendiğimiz gibi değil hiçbir şey. Açın kitap okuyun internette araştırın. Amerikan bir derginin yaptığı araştırmada ünlü masonlar listesinde bu adam vardı. Halk bunu hala inkar eder. Ve bu adam karıya kıza ve hatta erkeğe düşkündü. Böyle bir atam yok benim. BENİM ATAM FATİH SULTAN MEHMET HAN

Bİ GECEDE CAHİL OLDUKKK DİN ELDEN GİTTİ

Fatih Sultan Mehmet dindar tarikatlarca öldürülmüştür.Çünkü kendisini roma imparatoru görür ve Müslüman ülkelere sefer çıkmak için hazırlık yapardı.Başladığı işi alevi ve mısırlıları kılıçtan geçirerek Yavuz Sultan Selim kanlı bir şekilde bitirdi.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.