Şimdi Ara

Anti virüs şifreli dosyaları tarayabiliyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar...............Bazı Rar dosyalarında resimde görüldüğü gibi yazılar çıkıyor, bu ne anlama geliyor. Dosyaların taranamadığı anlamına mı geliyor. Böyle bir dosyaya güvenebilirmiyiz. Örnekteki resim Adobe sitesindem yülenen Adobe Flash Player Rar uzantılı sıkıştırılmış dosyadır...

Anti virüs şifreli dosyaları tarayabiliyormu?

• Uyarıda gördüğünüz gibi hata vermiş. Demekki o dosyalar tam olarak taranamamıştır.
  • hayır antivirüs dosyaları sifreli rar dosyalarını tarayamıyor. ancak eger dosya virusluyse ve sen viruslu rar dosyasını ellemezsen bisey olmaz.
  • Dosyayı açmak zorundayım çünkü adobe flash player olmadan internetteki videoları açamayız faceebooktaki ve youtubedekileri de
  • Yani kısaca bu yazıları ihtiva eden dosyalar virüslü olabilir mi diyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali ihsan

Yani kısaca bu yazıları ihtiva eden dosyalar virüslü olabilir mi diyorsunuz...

Hayır öyle bir teşhis konamaz,o dosyaları taramak için sağ klik yapıp ayrıca taratmanız gerek.Şifreli ise ayrıca klasöre cıkartabilirsiniz,tıklamadıktan sonra virüs bulaşmaz sisteme zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 12 Ocak 2013; 16:10:22 >
  • Anlayamadım yine....Rar dosyasını WinRar ile açtım bildiğiniz gibi normal bir dosya ile karşımda duruyor ayrı yerde oluşan dosya ve ben bunu taratıyorum, resimde görünen mavi yazılar yine çıkıyor. Yani rar dosyasını açmadan önce de açıp başka dosyaya aldıktan sonrada resimde gösterdiğim mavi yazılar çıkıyor antivirüste...Dosyayı bu haliyle kuruyorum bilgisayara ve güvenli mi diye soruyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen dosyaları winrardan cıkart, eger cıkarttıkan sonra o dosyayı acmazsan virus varsa bile bulasmaz sisteme. bu arada zeten aobeden flash player indirmissin, virus oldugunu sanmam.
  • Adobenin kendi sitesinden indirmek varken niçin böyle riske giriyorsun?
  • Dosyayı Adobenin kendi sitesinden indirdim zaten. "İnternet Download Maneger" yüklü makinalar direk kurmuyor dosya halinde alıyor ve ben virüs taramasından geçirip kuruyorum. Belki Adobe çaktırmadan zararsız spamlar gönderiyordur makinaya bilgi ve reklam amaçlı belli olmasın diye böyle bir yola başvuruyordur. Ama elimiz mahkum başka alternatif yok flash video için, virüs dahi olsa yüklemek zorundayız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali ihsan

Dosyayı Adobenin kendi sitesinden indirdim zaten. "İnternet Download Maneger" yüklü makinalar direk kurmuyor dosya halinde alıyor ve ben virüs taramasından geçirip kuruyorum. Belki Adobe çaktırmadan zararsız spamlar gönderiyordur makinaya bilgi ve reklam amaçlı belli olmasın diye böyle bir yola başvuruyordur. Ama elimiz mahkum başka alternatif yok flash video için, virüs dahi olsa yüklemek zorundayız...

Adobenin kendi sitesinden inen flash playerda parola koruması yoktur.

Flash playerın adresi:
    http://get.adobe.com/tr/flashplayer/

• Ben de bu bağlantıdan indirmiştim zaten ama şimdi yeniden indirdim ve baktım bu mavi yazılar yine çıkıyor....
  • Normal olarak kurarken bu dosyayı arkadaşların görme imkanı olmuyor zaten Adobe direkt olarak kurduruyor o yüzden kimsenin bu şifreli dosyalrdan haberi olmuyor.....Eğer dosyayı incelemek isterseniz İnternet Download Maneğer Kurup dosyaya sahip olabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.