Şimdi Ara

AntiAliasing ,Anistropic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    butür ayarları ekran kartı ayarlarından sonuna kadar acmak ile ,bunu uygulama tercihli yapıp oyuna bırakmak arasında görüntüde bir fark varmı ? görüntü kalitesini değiştirir mi ? mesela ben driver ayarlarından bütün ayarları maksimuma cekersem ve aynı zamanda oyun icindende maksimuma cekersem ne kadar etkili olur yada driverdan uygulama tercihli secip oyun icnden bütün bunları maksimuma getirsem görüntü kalitesinde bir fark olur mu ?. Warcraft3 ve world of warcraftta bu dediklerimi denedim w3 de hem driver hem oyundan acik olunca 15-20 fps , driverda uyuglama tercihli yapınca 60 fps oluyor. wow da ise driver ve oyundan acik olunca maksimum ayarlarda 15 fps cvarı , driverden uygulama tercihli yapınca 30 fps civarı bir rakam elde ediyorum.Bunun sebebi görüntü kalitesi düştüğü icinmidir ? kartim fx5700 256mb

• farkı vardır elbet oyunların herbiri değişik değerlerde efektlerle ayarlanıyor ekrankartından değiştirebileceğin seviyelerde oyundanda değişir haliyle
  • ama sonucta ben o ayarları oyun icinden maksimuma getirmiş olmuyormuyum ? yani neticede zaten en sonda olan birşeyi daha cok nasıl acabileceksiniz ki driverdan bile olsa?
  • Bazı oyunların içinde AA veya AF açamıyorsun.Örneğin Pes'te low/medium/high diye ve çözünürlük ayarı olmak üzere çok kısıtlı ayar seçeneğin var.Ama ekran kartı menüsünden uygulama tercihli kutucuğunu kapatıp AA'yı ve AF'yi sonuna getirirsen farkı çok rahat görebilirsin.
  • anladım bilgi için teşekkürler
  • sen driver üzerinden ayarla AA ve AF yi garanti olsun.

fakat driver üzerinden açmana rağmen bile AA desteklemeyen oyunlar var. (Splinter cell: DA, R6: Vegas) bunlar Xbox360' dan port oldukları için böyle sorunlar olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ocak 2007; 11:37:28 >
  • ewt ayarları driverdan yapmak daha iyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDR monitörde HDR içerikler
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

sen driver üzerinden ayarla AA ve AF yi garanti olsun.

fakat driver üzerinden açmana rağmen bile AA desteklemeyen oyunlar var. (Splinter cell: DA, R6: Vegas) bunlar Xbox360' dan port oldukları için böyle sorunlar olabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.