Şimdi Ara

ANTİKA PİKAP - PLAKLARI KENDİSİ SIRALAYIP ÇALAR-TAM OTOMATİK-AMFİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
4
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ANTİKA PİKAP - PLAKLARI KENDİSİ SIRALAYIP ÇALAR-TAM OTOMATİK-AMFİLİ
    1975 İrlanda Yapımı Waltham STM-30 (HOPARLÖRLER SATILMIŞTIR FİYATA DAHİL DEĞİLDİR)

-İlk günkü gibi tertemiz saklanmıştır ve tüm aksamları çalışmaktadır.
    -Kendinden amfilidir (80 watt/8ohm), hiçbir ek donanım gerektirmez. bas çalıştır.
    -plakların tümünü otomatik çalabilir. (33/45/78/taş plak vs.)
    -6-7 tane plağı üst üste koyup tek bir tuşa basarsınız ve o, her plak bittiğinde,
    sıradaki plağı otomatik olarak tablaya kendisi yerleştirip çalmaya başlar.

-Bezmin ortasında habire kalkıp yeni plak koymak zorunda kalmazsınız, o bunu kendisi yapar.
    -bezm, yemeli içmeli dost meclisi demektir. bunlar bilinsin :)
    -kolu hassas ayarlı koldur. İğne gayet iyi durumda, yedeği de verilecektir.
    -Fm radyosu sorunsuz, manyetik göstergelidir.
    -volume-bass-tiz-balans ayarları vb. tuşlar dahil her şey sağlıklı çalışmakta.

Ankara içerisinde arabayla istediğiniz adrese getiririm, özelliklerini anlatırım. kolaylıkla kavranabilir.
    Ankara dışına çok iyi paketleyerek ücretsiz kargolarım, sorunsuz şekilde gelir, endişe olmasın.
    Alet son 5 yıldır bende olup, aktif olarak salonumun baş köşesinde kullandığım bir alettir.
    Burada göründüğünden büyük ve ağırdır. Bulunduğu ortamın havasını tamamen değiştirir.

FİYAT: 1100 tl.

Her şeyi yazmaya çalıştım, başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İyi akşamlar. Satış fiyatı Hakkı'nda bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalabalık yapmış olmaktan çekiniyorum ama yazmadan da edemiyorum.

Çok güzel sistem hocam yaw. Bende olsa kesinlikle satmam.

Ben de ucuz yollu pikap bakan birisi olarak hayran oldum.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutalf

Kalabalık yapmış olmaktan çekiniyorum ama yazmadan da edemiyorum.

Çok güzel sistem hocam yaw. Bende olsa kesinlikle satmam.

Ben de ucuz yollu pikap bakan birisi olarak hayran oldum.

Hayırlı satışlar.

Estağfurullah, güzel yorumların için teşekkürler dostum. Sattıktan sonra tekrar bulamayacağımı biliyorum ama biraz nakit sıkıntım var. Kıymetini bilecek birine giderse ben de memnun olacağım zira ben antikalara kötü davranılmasını "kamu malına zarar" olarak görüyorum. Çünkü o yaşa kadar sorunsuz gelmiş aletler sadece bizim değil tüm insanlığın değeridir. Çünkü ender şeyler. kıymeti bilinmesi gereken şeyler.

Bu arada naçizane tavsiyem ucuz yollu da olsa pikap arıyorsan "çoklu çalma" özelliği olmasına dikkat et derim. Çünkü dinlerken bir havaya giriyorsun ve sevdiklerinle veya hangi ortamdaysan onu bölüp habire plak değiştirmek sinir bozucu oluyor. Makinenin kendi kendine yeni plağı sürmesini izlemek ve sesini duymak ise başka bir zevk.

• Aynısı vardı bizde de. Ta ki komşunun çocuğu maymunluk yapıp vestiyerin tepesinden aşağıya itinceye kadar. Görünce aklıma geldi.

Hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Aynısı vardı bizde de. Ta ki komşunun çocuğu maymunluk yapıp vestiyerin tepesinden aşağıya itinceye kadar. Görünce aklıma geldi.

Hayırlı satışlar dilerim.

Teşekkür ederim geçmiş olsun diyelim.. Çocuğun hareketini "maymunluk" diyerek hafiflettiğin için ayrıca teşekkürler dostum İçinden asıl geçenleri ben anlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.