Şimdi Ara

Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
44.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben arabamda sizden kopya çekerek müzik sistemi oluşturmak istiyorum,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihace -- 9 Mayıs 2007; 0:27:23 >

• Sony SD22X Anfi

(Resim eski 30 CM Pioneer Bass)

Cadence 1.2 Farad Capasitor.

Aracin orjinalinde harman kardon Ses sistemi var. Basta zayif kaliyordu onu desteklemek amacli bu sistemi kurdum. Estetik gorunmesini de herseyden once tuttum.

Resim

• Harman Kardon ses sistemi olan araçlara bindiğimde bir daha inmek istemiyorum,BMW kalitesine çok yakışan bir müzik sistemi kuruyorlar..Siz de güle güle kullanın bu arada sisteminizi,bagajda çok sade bir güzellik yakalamışsınız

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Sony SD22X Anfi

(Resim eski 30 CM Pioneer Bass)

Cadence 1.2 Farad Capasitor.

Aracin orjinalinde harman kardon Ses sistemi var. Basta zayif kaliyordu onu desteklemek amacli bu sistemi kurdum. Estetik gorunmesini de herseyden once tuttum.

• Pioneer 5700 DVD
    Kicker L7 Black 38 cm
    Kicker Rs 16.5
    Kicker Ks 16.5
    Rockfordfosgate p4004
    Rockfordfosgate t10001
    Rockfordfosgate 1.0 Farad X 2 Dual Cap.
  • fabrika cıkıslı sony acoustic müzik sistemi var
  • 1- JL W7 subwoofer...
    2- JL 2 takım mit. tiz takımı...
    3- JL anfi 6 kanal..
    4- 30 luk bas (kutulu)

inşallah 15 güne taktırıyorum...
  • Helix 1000.1
    Re Audi Sx 15

:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pioneer Deh5850
    Mtx midler
    Kicker 38" cvr
    jameson anfi

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Pioneer Deh5850
    Mtx midler
    Kicker 38" cvr
    jameson anfi

bagajda pek bi yaşam alanı kalmamış eşyalar için

• quote:

Pioneer Deh5850
    Mtx midler
    Kicker 38" cvr
    jameson anfi

http://img259.imageshack.us/img259/2295/img1322st8.jpg

Mtx comp. ve Kicker sub.ı Jamesona bağlamışsın ya helal olsun

• .bmw Business Tape
    .bmw hifi pack ( 8x ) Speakers

Tam bir Hifi Sistem bence. Jazz , Blues dinlerken özellikle sesleri çok iyi ayırıyor. Hertürlü enstrumanı alabılıyorsunuz ki bu Hi&End de çok önemli bir unsurdur. Buna rağmen elektronik&dans müziği ile de gayet uyumlu .
  • arkadasLar neden kicker ustunde herkes yogunLasmıs anLamadım.kickerlar ıyıde o kadar ıyı degıL aLpine bence kıckerdan daha ıyı ...deneyın bi
  • sana göre 'iyidir' kriterleri nedir ? biraz açıklarımısın
    quote:

Orjinalden alıntı: balcovalii

arkadasLar neden kicker ustunde herkes yogunLasmıs anLamadım.kickerlar ıyıde o kadar ıyı degıL aLpine bence kıckerdan daha ıyı ...deneyın bi

imzama bakın son 3 saat gidiyor yazsam olmaz yeni sistemi artık yazın yazarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 10 Mayıs 2007; 21:09:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Pioneer Deh5850
    Mtx midler
    Kicker 38" cvr
    jameson anfi

bagajda pek bi yaşam alanı kalmamış eşyalar için

evet alısverişe cıkınca ancak 2 poşet koyarsın oraya

• quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

sana göre 'iyidir' kriterleri nedir ? biraz açıklarımısın
    quote:

arkadasLar neden kicker ustunde herkes yogunLasmıs anLamadım.kickerlar ıyıde o kadar ıyı degıL aLpine bence kıckerdan daha ıyı ...deneyın bi

Gitmiş bile Parayı çarçur etme.

Bu arada jameson amfi o sony i nasıl besliyordu ? 4kanallı jameson 2takım jbl gto607c comp. besler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 16 Mayıs 2007; 16:04:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

sana göre 'iyidir' kriterleri nedir ? biraz açıklarımısın
    quote:

Gitmiş bile Parayı çarçur etme.

Bu arada jameson amfi o sony i nasıl besliyordu ? 4kanallı jameson 2takım jbl gto607c comp. besler mi ?

o bası beslemez tabiki iki takım gto yu o anfi rahat besler zaten o anfi comp anfisi

•  Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir?

Tape : Pioneer 5600 CD/MP3/WMA

Oval Hoparlörler : 2 X 250 Watt + 2 X 260 Watt

Woofer : 1 X 1000 Watt

Anfiler :

1 x GM6200F Toplamda 1020 Watt Olan Oval Hoparlörleri Besliyor

1 x GM5200 1000 Wattlık Woofer'ı Besliyor...

Mükemmel bir ses alıyorum . . .

• bizim araba jetta,comfortline donanımlı olduğu için orjinal 4tweter 6hoparlör var gayet güzel ses veriyo bi tek bass gerekiyodu.bagajada bi tane jbl 30cm 1200lük wooferla jbl amfi taktırdım.süper oldu.
  • Bende iki tane 4*70W lik pioneer ampli var. Bunlar onde 17cm alpine, 10 cm infinity mid-tiz, infinity tweeter ve arkada 6*9 oval, aracin orjinal Bose hoparlorune bgli.

Bas amplim Edisonun 3000Watt diye gecen en buyuk amplisi iste... Tabii ki 3000W degil, yalan boyle seyler :D... Woofer olarak da cift bobin 38 cm JBL var. Sekil olarak ustteki fotograftaki JBL seklinde. Bass kutusu da JBL amplemli, standart, kaliteli bir kutu...

Muzik seti kullanmiyorum. Pioneerin kaliteli bir dijital equalizeri var muzikseti yerine... Ipod'u takiorum 30gb muzik... Dinle dinle bitmez!! :D

Bundan sonra Amerikadan Kapasitor getirtcem orda yasayan bir arkadas vasitasi ile... Deli cikacagim, orada 5.5 faradlik kapasitorler 90-12 dolar arasinda... Burda 1 farad bulamiyoruz o paraya... Bir de arka ovalleri de degistiricem, Infinity istiyorum ama daha karar vermedim...
  • Ana ünitem Alpine 9965r
    arka kapılarda MB Quart pce-216 component Orion 4002 ye bağlı
    önde 2 takım MB Quart qsc-216 component Orion 8004 e bağlı
    subwoofer olarak 2 tane kapalı kutuda Orion H2-10 var (25cm)bunlar da 2 adet Orion 2500D ye bağlı
    ön koltuk kafalıklarında 2 adet Alpine M710 monitör ve Alpine r1000p tavan monitörü
    altyapı olarak;Bosch 140A şarj dinamosu,2 adet Stinger SP800 akü,Stinger expert serisi rca,hpm serisi güç kablosu 1/0 awg,Dynamat komple izolasyon..vs.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.