Şimdi Ara

Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
44.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pıoneer-8600
    pıoneer-DQP-800
    infiniti-6.1 pörfeckt
    jbl -608 gti
    jbl-p-1520 38 cm bas

infiniti beta-300 bas anfisi
    infiniti ka-102 a kompenent anfisi
  • Bnde yasziim bakalim

Pioneer keh-9200 teyp
    Jameson amp-5800 amfim
    Jvc 25 subwoofer
    pioneer 303f woofer
    pioneer ts-a 6911 hoparlörler
    bose hoparlörler 13 cm
    pinoeer ts-a1658 hoparlörler
    yolda jbl 6507 componet war
    Aciko ekoleyzır

Resimlerinide koyarim bi ara...
  • http://img260.imageshack.us/img260/927/06092007006rz5.jpg işte buda wooferim bu arada bunlari evde kulaniorm
  • PİONEER P40MP TEYP
    PİONEER TS-A172C MİD
    PİONEER TS-6985 KOLON
    PİONEER TS-W 307(D2-D4) SUBWOOFER

ANFİYİDE ÖBÜR AY ALCAM
  • pioneer 6900 ana ünite
    pioneer 6921 hoparlörler
    pioneer 307d2 bas
    13 cm toyota orjinal hoparlörler ama takılı değil
    edison 505a anfi
     Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir?

• SUNNY SNY-4B10
    JBL GT5-12 başka bişeyim yok bende bunları evde kullanıyorum gayet güzel ses alıyorum evde sallanmayan cam kalmıyo
  • Bnde evde kullaniorm Senin hesap her yer oynuyo
  • ya arkadaşlar büyük caplı oto hoplarını evde ne ile besliyorsunuz adaptör olmayacağı kesinde . eğer mümkünse güc kaynaklarının resimlerini atarmısınız foruma . ben 25 amper yıldırım electroniğin adaptörünü kullanıyorum akünün yerini tutmuyor.. eğer akü kullanıyorsanız piyasadaki akü şarz cihazları ile mi şarz ediyorsunuz.benim araştırdığım örneğin 70 amper bi aküyü evde şarz etmek icin 70 amperlik şarz cihazı gerekli imiş . ve sorduğum şarz cihazları amper ve volt diğital göstergeli ve kısa devre korumalı troit trafolu daha iyisi akünün amperini bulduğu zaman şarzı kendiliğinden kapatıyorayarlı fiyat olarakta 300 ytl söylediler birde akü cihazı takılı iken hop tan cızırtı gelirmi yani dip ses

• Kardes bak bnde 30 amper güç kaynaği war bi sorun yaratmiyor Ancak anfinin modeli nese onu söle ona göre bi adptör söliim Hoparlör besliceksen pek sorun olmazda bnm gibi wofoer besliceksen sorun olabiliyor bn şimid bilgisayar power suplly sinden yararlanip 2 adet 620 watt 40 amper alicam elimdeki 30 ampreide ona bağlcam 70 amper buda 75.4 ü beslemeye yeter

Akü konusuna gelince aküyü beslemesi aküle ayni amper vermsi gerekmiyor. Bn bi aralar 60 amper akü jameson anfi birde bosch un şarj cihazila besliyodum.. İlk gün aküyü şarjda birakmiş bir gün boyunca ertesi günler açicağim anda sarj cihazini fişe takiyodum sonra anfiyi çaliştiyodum her hangi ses gibi sorunuda yoktu

"Akü Şarj Cihazı Sabit Voltaj ve Sabit Akım prensibine göre çalışmaktadır. Ayarlanan maksimum akım değerine kadar çıkış voltajı ayarlanan değerde sabit olup, daha yüksek akım çekilmek istendiğinde çıkış voltajını azaltarak akımı ayarlanan değerinde sabit tutar. Ayarlanan en son değerler EEPROM'a kaydedildiği için enerji kesintilerinde tekrar ayar ihtiyacı gerektirmez." bunada bi sayfada rastladim

Ayrica cizirti gelmez

• gökhan arkadaşım arabamdan söktüğüm birtane ka-102 a 2*100 vat ve birtane beta -300 bas anfisi var 4 ohm da 2*300 vat veriyor buna takcağım jbl p-1520 bas var maksat cok ses deil ve önce cihazların güvenliği cünkü baya paalı cihazlar ben cihazlara ceyran girsin diyorum cünkü yatan cihaz iyi deildir evde kısık sesle dinlemek istiyorum ama dediğim gibi araştırdım akü artı şarz cihazı 350 ve 500 gibi bir rakam yapıyor . istediğim akü ile şarz cihazının birbiriyle uyumlu olmasını istiyorum.
  • birde benim cevremde bana fiyat veren ve kullanan arkadaşın aküsü 40 amper şarz cihazıda 40 amper sana yeter dedi benim anfinin üstünde birinde 40 amper dğerinde 2 tane 40 amper sigorta var . bana yetmez geldi gibi
  • 6 JBL 1000W sub.
    4 92S pioneer
    2 for-x
    1 pioneer div-x , dvd , mp3 , vcd vsvs..
    pandizot + kabin

( hayalimdeki set )
  • CADENCE X2 250 RMS 30CM WOOFER

JBL 75.4 520 RMS AMFİ GAYETT GÜZELLL
  • Jvc Kd-Sh909R

4XFli_Integrator4

2XHertz Hx380

Amp;
    Edison Ed-1000a ve 4x100jbl bişey var ama jbli salla

• quote:

Orjinalden alıntı: balcovalii

arkadasLar neden kicker ustunde herkes yogunLasmıs anLamadım.kickerlar ıyıde o kadar ıyı degıL aLpine bence kıckerdan daha ıyı ...deneyın bi

zevk meselesi bide isim meselesi kicker ton olarak sert bir yapıya sahip mesela ben yumuşak tonlamayı seviyorum, genel olarak kicker arabama sokmam

ben JL istiyorum ama çok pahalı
  • arkadaslar bu kadar yorum yapan kişi varken söyle bi sorum olacak ben 3 gun önce duzdum setimi
    setim su sekilde
    pıoneer 6992
    pıonner tss 20
    orjınal jbl kabinli 1000w 25 cm
    epoch anfi
    arkadaslar gördügünüz gibi wofeer orjınal 25 cm fakat seti duzen arkadas 30 cm lik deil dedi aynı guc aynı rms aynı watt ama keske 30 alsaydın dedi bende simdi tereddütte kaldım acaba degissemii diye gerci bu cok cok iii gumbur gumbur vuruyor ama yinede aklım 30 lukta kaldı bu konuda fikir verebilirmisiniz lutfen yada 30 cm ile 25 cm arasında teknik bilgi
    ikna edici olsun lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

gökhan arkadaşım arabamdan söktüğüm birtane ka-102 a 2*100 vat ve birtane beta -300 bas anfisi var 4 ohm da 2*300 vat veriyor buna takcağım jbl p-1520 bas var maksat cok ses deil ve önce cihazların güvenliği cünkü baya paalı cihazlar ben cihazlara ceyran girsin diyorum cünkü yatan cihaz iyi deildir evde kısık sesle dinlemek istiyorum ama dediğim gibi araştırdım akü artı şarz cihazı 350 ve 500 gibi bir rakam yapıyor . istediğim akü ile şarz cihazının birbiriyle uyumlu olmasını istiyorum.

Kardes bak adaptör al kurtul ugraşma bilgisayar parçalareindan anlarim dorsan power supllyden 3 adet 60 amper alirsin buda işini görür ancak tehlikeli biras....

En iyisi adaptör al kurtul arkadasin mono bir bas anfisi için dogru demiş 50 amper işini görür hemde aletin zarar görmez 50 amper al kurtul

• quote:

Orjinalden alıntı: hektorSTK

Jvc Kd-Sh909R

4XFli_Integrator4

2XHertz Hx380

Amp;
    Edison Ed-1000a ve 4x100jbl bişey var ama jbli salla

Kardes sen cosmusun aramzida ki en iyisi sisteme sahipsin Kaç kağita patladi hertzler ve döktürdüün fiber...

Hayirlisila eve L7 almaya karar verdim bunun için anfi önersi aliim aklimda war bir iki model ama sizinde görüşler önemli kicker L7 im için

• quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

ya arkadaşlar büyük caplı oto hoplarını evde ne ile besliyorsunuz adaptör olmayacağı kesinde . eğer mümkünse güc kaynaklarının resimlerini atarmısınız foruma . ben 25 amper yıldırım electroniğin adaptörünü kullanıyorum akünün yerini tutmuyor.. eğer akü kullanıyorsanız piyasadaki akü şarz cihazları ile mi şarz ediyorsunuz.benim araştırdığım örneğin 70 amper bi aküyü evde şarz etmek icin 70 amperlik şarz cihazı gerekli imiş . ve sorduğum şarz cihazları amper ve volt diğital göstergeli ve kısa devre korumalı troit trafolu daha iyisi akünün amperini bulduğu zaman şarzı kendiliğinden kapatıyorayarlı fiyat olarakta 300 ytl söylediler birde akü cihazı takılı iken hop tan cızırtı gelirmi yani dip ses

arkadaşım ben evde 1600 watt anfiyi adaptörle besliyorum 45 amper bi adaptörüm var 120-140 ytl gibide bir fiyatı var gt5i resmen hoplatıyo bizim evi geçtim binanın giriş kapısındaki cam dahi sallanıyo(ev 3.kat) ama daha hiç son sese getiremedim hesapta 45 amper 540 watt ediyo düşün yani bir subwooferi çok rahat besleyebilir evde oto ses sistemi kullanacaksan kesinlikle önerim adaptördür diğer tüm yolları araştırdım hepsi adaptörden daha pahalı bi kapıya çıkıyo 45 amper yetmez dersen daha fazlasınıda bulabilirsin power supply dersen kasinlikle önermem 850 watt bir psu 12 volt çıkışa 15-20 amper veriyo oda 240watt eder fiyat olarakta çok pahalı oyüzden önerim adaptör al kısa devre korumalı filan 60 amper bi adaptörü 180 ytl çivarında bir fiyata alırsın çok güzelde watt alırsın

• ben yazmıştım ama birkac üründe günceleme oldu :}

Ana Unite : Clarion DXZ 868 RMP
    Anfi : Helix 1000.1
    Comp : Helix H135
    Subwoofer: Re Audio Sx 15
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.