pioneer 6900 ana ünite pioneer 6921 hoparlörler pioneer 307d2 bas 13 cm toyota orjinal hoparlörler ama takılı değil edison 505a anfi
SUNNY SNY-4B10 JBL GT5-12 başka bişeyim yok bende bunları evde kullanıyorum gayet güzel ses alıyorum evde sallanmayan cam kalmıyo
Bnde evde kullaniorm Senin hesap her yer oynuyo
ya arkadaşlar büyük caplı oto hoplarını evde ne ile besliyorsunuz adaptör olmayacağı kesinde . eğer mümkünse güc kaynaklarının resimlerini atarmısınız foruma . ben 25 amper yıldırım electroniğin adaptörünü kullanıyorum akünün yerini tutmuyor.. eğer akü kullanıyorsanız piyasadaki akü şarz cihazları ile mi şarz ediyorsunuz.benim araştırdığım örneğin 70 amper bi aküyü evde şarz etmek icin 70 amperlik şarz cihazı gerekli imiş . ve sorduğum şarz cihazları amper ve volt diğital göstergeli ve kısa devre korumalı troit trafolu daha iyisi akünün amperini bulduğu zaman şarzı kendiliğinden kapatıyorayarlı fiyat olarakta 300 ytl söylediler birde akü cihazı takılı iken hop tan cızırtı gelirmi yani dip ses
Kardes bak bnde 30 amper güç kaynaği war bi sorun yaratmiyor Ancak anfinin modeli nese onu söle ona göre bi adptör söliim Hoparlör besliceksen pek sorun olmazda bnm gibi wofoer besliceksen sorun olabiliyor bn şimid bilgisayar power suplly sinden yararlanip 2 adet 620 watt 40 amper alicam elimdeki 30 ampreide ona bağlcam 70 amper buda 75.4 ü beslemeye yeter
Akü konusuna gelince aküyü beslemesi aküle ayni amper vermsi gerekmiyor. Bn bi aralar 60 amper akü jameson anfi birde bosch un şarj cihazila besliyodum.. İlk gün aküyü şarjda birakmiş bir gün boyunca ertesi günler açicağim anda sarj cihazini fişe takiyodum sonra anfiyi çaliştiyodum her hangi ses gibi sorunuda yoktu
"Akü Şarj Cihazı Sabit Voltaj ve Sabit Akım prensibine göre çalışmaktadır. Ayarlanan maksimum akım değerine kadar çıkış voltajı ayarlanan değerde sabit olup, daha yüksek akım çekilmek istendiğinde çıkış voltajını azaltarak akımı ayarlanan değerinde sabit tutar. Ayarlanan en son değerler EEPROM'a kaydedildiği için enerji kesintilerinde tekrar ayar ihtiyacı gerektirmez." bunada bi sayfada rastladim
Ayrica cizirti gelmez
gökhan arkadaşım arabamdan söktüğüm birtane ka-102 a 2*100 vat ve birtane beta -300 bas anfisi var 4 ohm da 2*300 vat veriyor buna takcağım jbl p-1520 bas var maksat cok ses deil ve önce cihazların güvenliği cünkü baya paalı cihazlar ben cihazlara ceyran girsin diyorum cünkü yatan cihaz iyi deildir evde kısık sesle dinlemek istiyorum ama dediğim gibi araştırdım akü artı şarz cihazı 350 ve 500 gibi bir rakam yapıyor . istediğim akü ile şarz cihazının birbiriyle uyumlu olmasını istiyorum.
birde benim cevremde bana fiyat veren ve kullanan arkadaşın aküsü 40 amper şarz cihazıda 40 amper sana yeter dedi benim anfinin üstünde birinde 40 amper dğerinde 2 tane 40 amper sigorta var . bana yetmez geldi gibi
Amp; Edison Ed-1000a ve 4x100jbl bişey var ama jbli salla
quote:
Orjinalden alıntı: balcovalii
arkadasLar neden kicker ustunde herkes yogunLasmıs anLamadım.kickerlar ıyıde o kadar ıyı degıL aLpine bence kıckerdan daha ıyı ...deneyın bi
zevk meselesi bide isim meselesi kicker ton olarak sert bir yapıya sahip mesela ben yumuşak tonlamayı seviyorum, genel olarak kicker arabama sokmam
ben JL istiyorum ama çok pahalı
arkadaslar bu kadar yorum yapan kişi varken söyle bi sorum olacak ben 3 gun önce duzdum setimi setim su sekilde pıoneer 6992 pıonner tss 20 orjınal jbl kabinli 1000w 25 cm epoch anfi arkadaslar gördügünüz gibi wofeer orjınal 25 cm fakat seti duzen arkadas 30 cm lik deil dedi aynı guc aynı rms aynı watt ama keske 30 alsaydın dedi bende simdi tereddütte kaldım acaba degissemii diye gerci bu cok cok iii gumbur gumbur vuruyor ama yinede aklım 30 lukta kaldı bu konuda fikir verebilirmisiniz lutfen yada 30 cm ile 25 cm arasında teknik bilgi ikna edici olsun lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: süper cüp
gökhan arkadaşım arabamdan söktüğüm birtane ka-102 a 2*100 vat ve birtane beta -300 bas anfisi var 4 ohm da 2*300 vat veriyor buna takcağım jbl p-1520 bas var maksat cok ses deil ve önce cihazların güvenliği cünkü baya paalı cihazlar ben cihazlara ceyran girsin diyorum cünkü yatan cihaz iyi deildir evde kısık sesle dinlemek istiyorum ama dediğim gibi araştırdım akü artı şarz cihazı 350 ve 500 gibi bir rakam yapıyor . istediğim akü ile şarz cihazının birbiriyle uyumlu olmasını istiyorum.
Kardes bak adaptör al kurtul ugraşma bilgisayar parçalareindan anlarim dorsan power supllyden 3 adet 60 amper alirsin buda işini görür ancak tehlikeli biras....
En iyisi adaptör al kurtul arkadasin mono bir bas anfisi için dogru demiş 50 amper işini görür hemde aletin zarar görmez 50 amper al kurtul
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
Jvc Kd-Sh909R
4XFli_Integrator4
2XHertz Hx380
Amp; Edison Ed-1000a ve 4x100jbl bişey var ama jbli salla
Kardes sen cosmusun aramzida ki en iyisi sisteme sahipsin Kaç kağita patladi hertzler ve döktürdüün fiber...
Hayirlisila eve L7 almaya karar verdim bunun için anfi önersi aliim aklimda war bir iki model ama sizinde görüşler önemli kicker L7 im için
quote:
Orjinalden alıntı: süper cüp
ya arkadaşlar büyük caplı oto hoplarını evde ne ile besliyorsunuz adaptör olmayacağı kesinde . eğer mümkünse güc kaynaklarının resimlerini atarmısınız foruma . ben 25 amper yıldırım electroniğin adaptörünü kullanıyorum akünün yerini tutmuyor.. eğer akü kullanıyorsanız piyasadaki akü şarz cihazları ile mi şarz ediyorsunuz.benim araştırdığım örneğin 70 amper bi aküyü evde şarz etmek icin 70 amperlik şarz cihazı gerekli imiş . ve sorduğum şarz cihazları amper ve volt diğital göstergeli ve kısa devre korumalı troit trafolu daha iyisi akünün amperini bulduğu zaman şarzı kendiliğinden kapatıyorayarlı fiyat olarakta 300 ytl söylediler birde akü cihazı takılı iken hop tan cızırtı gelirmi yani dip ses
arkadaşım ben evde 1600 watt anfiyi adaptörle besliyorum 45 amper bi adaptörüm var 120-140 ytl gibide bir fiyatı var gt5i resmen hoplatıyo bizim evi geçtim binanın giriş kapısındaki cam dahi sallanıyo(ev 3.kat) ama daha hiç son sese getiremedim hesapta 45 amper 540 watt ediyo düşün yani bir subwooferi çok rahat besleyebilir evde oto ses sistemi kullanacaksan kesinlikle önerim adaptördür diğer tüm yolları araştırdım hepsi adaptörden daha pahalı bi kapıya çıkıyo 45 amper yetmez dersen daha fazlasınıda bulabilirsin power supply dersen kasinlikle önermem 850 watt bir psu 12 volt çıkışa 15-20 amper veriyo oda 240watt eder fiyat olarakta çok pahalı oyüzden önerim adaptör al kısa devre korumalı filan 60 amper bi adaptörü 180 ytl çivarında bir fiyata alırsın çok güzelde watt alırsın
ben yazmıştım ama birkac üründe günceleme oldu :}
Ana Unite : Clarion DXZ 868 RMP Anfi : Helix 1000.1 Comp : Helix H135 Subwoofer: Re Audio Sx 15