Şimdi Ara

Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
44.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: accord

bizim araba jetta,comfortline donanımlı olduğu için orjinal 4tweter 6hoparlör var gayet güzel ses veriyo bi tek bass gerekiyodu.bagajada bi tane jbl 30cm 1200lük wooferla jbl amfi taktırdım.süper oldu.
     Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir?

Taktığın amphli nin modelini yazabilirmisin.

• konu ile alakası yok ama merak ettim ben oval hoparlörleri anfiyle besliyorum yani direkt ana üniteye girmiyorum ve daha yükses ses alıyorum benim gibi bunu yapan daha var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Power Of The Renault

konu ile alakası yok ama merak ettim ben oval hoparlörleri anfiyle besliyorum yani direkt ana üniteye girmiyorum ve daha yükses ses alıyorum benim gibi bunu yapan daha var mı ?

hoparlörler çok güçsüz değilse amfiye bağlanır zaten,yaptığın normal bir şey
  • @Ozdamar

Hazır görmüşken ben cevap vereyim o amfinin modeli Jbl cs60.4
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB QUART

@Ozdamar

Hazır görmüşken ben cevap vereyim o amfinin modeli Jbl cs60.4

Teşekkür ettim. Bu Amphliye 30cm sub ne gider fiyat makul olması şartı ile ...
  • Standart ses sistemi mevcut..

Kaset çalar + 4 adet kağıt hoparlör..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Standart ses sistemi mevcut..

Kaset çalar + 4 adet kağıt hoparlör..

bizde de ondan var sağ arka hoparlör bazen çalıyor bazen çalmıyor sol hoparlör ise hiç çalmıyor arabada dinlediğimiz kasetler ise 4-5 kere çekilmiş kasetler, yani anlıycağınız acayip ses kalitesi var bizim arabada
  • 2004 Fiesta Tdci ASM
    Sony GT414 U
    BM JA998-ATX 4x400-->2xPioneer TS-A3981S+4xCadence ZXS-69S
    Impact LK602 800x2-->15" JBL GT4
  • pıoneer 6800
    jbl 75.4
    kicker comp-15
    magnat component
    http://youtube.com/watch?v=2ELnWUk3W9k
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB QUART

quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Pioneer Deh5850
    Mtx midler
    Kicker 38" cvr
    jameson anfi

http://img259.imageshack.us/img259/2295/img1322st8.jpg

Mtx comp. ve Kicker sub.ı Jamesona bağlamışsın ya helal olsun

Abi sorma parasızlığın gözü kör olsun hepsini aldım anfi alıcak para kalmayınca böyle oldu

• SONY Gt300 cd çalar (cdx-v6800)
    SONY Xplod kolonlar
    OSAWA 1200 W. Anfi
    OSAWA 9 inc LCD
    Birde Sony Bass'ım var ama onu takmadım daha..! (HEE ama ben bunu evde kullanıyorum kendı ozel yaptırdıgım kabinde)

RESİM:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shedicivalvole -- 1 Haziran 2007; 14:32:50 >

• BMW orjinal ses sistemi var bir bmw böyle mi ses verir ya ne bas var ne tiz ama yaşının verdiği bir sonuç var malum 10 yaşında araba ama 97 model mersedes ile karşılaştırdığım zaman fark var... mersedeslerin ses sistemi gerçekten çok güzel...
  • Aşırı birşey yok sadece müzik dinlemek için gerekli olan hoparlör(4 adet) ve kasetçalarım var.
  • Arkadaslar buda benım sıstem Audio sytem f2 500 amfı 2 ohm da mono 1250w rms weriyor 2 tane kicker cvr 30 cm woofer 400x2 w rms ve onlerde kıcker ds 16 cm mıd takımı arkalar orjınal hoparlör ve midleri besleyen jameson 1400 w sahte amfi ama ıs goruyor tek eksık kapasıtör amfının gaını kısık olmasa kabloları yakıp geçcek simdilik kablonun sadece ucu azcık eridi fakat sokcem setı bu gidisle bırde sizce bu arac 148 db atarmı bu hali ile gecen olcuk 148 db cıktı fakat bana alet bozuk gıbı geldı lafi uzatmadan iste aracın linkihttp://www.youtube.com/watch?v=14hChjTxT1U
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperbaba

Arkadaslar buda benım sıstem Audio sytem f2 500 amfı 2 ohm da mono 1250w rms weriyor 2 tane kicker cvr 30 cm woofer 400x2 w rms ve onlerde kıcker ds 16 cm mıd takımı arkalar orjınal hoparlör ve midleri besleyen jameson 1400 w sahte amfi ama ıs goruyor tek eksık kapasıtör amfının gaını kısık olmasa kabloları yakıp geçcek simdilik kablonun sadece ucu azcık eridi fakat sokcem setı bu gidisle bırde sizce bu arac 148 db atarmı bu hali ile gecen olcuk 148 db cıktı fakat bana alet bozuk gıbı geldı lafi uzatmadan iste aracın linkihttp://www.youtube.com/watch?v=14hChjTxT1U

o setup ile 148 dB alma ihtimalin % 0.0

ama dbm2 ile ölçmüşlerse 148 çıkabilir, gerçek değerleri vermiyor o cihaz..

• Eğerki alt yapın iyiyse bu değeri alman mümkün ama ama ayrıca db2 ile ölçülmüş olsa bile iascada kullanılan cihazla arasında 2 db oynuyor
  • eski bir philips kasetçalar.
    ama zamanının kalitelilerinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

Eğerki alt yapın iyiyse bu değeri alman mümkün ama ama ayrıca db2 ile ölçülmüş olsa bile iascada kullanılan cihazla arasında 2 db oynuyor

alt yapı iyiyse tabii ki alabilir ama kabloların eridiğini söylemiş arkadaş, bu ne anlama geliyor mutlaka biliyorsundur
    tahminimce izolasyon yok,akü ve alternatör de standart..cap. yok

böyle bir sistemin 148dB gibi ciddi bir değer çıkarması mümkün değil. Şu anda en fazla 142-143 çıkar o sistemden.
  • Kabloların eridiği kısmı görmemiştim...
  • pioneer 6950
    kicker es65,2 mid
    sierra sa4050
    pioneer w306c
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.