Şimdi Ara

Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
44.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın 2_fun sendedemi yıldırımın adaptöründen var. bendeki adaptöre 2*100 vatlık anfi takılı. ses dörtte bir volumde iken yarım saat sonra adaptör ısınıyor .bende arkasına bir fan taktım . kısacası bas anfisini takınca birde 38 cm bası adaptör nolur bilmemnaapıyım seence masraf yapmayıp adaptöre mi takıyım nedersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Kardes sen cosmusun aramzida ki en iyisi sisteme sahipsin Kaç kağita patladi hertzler ve döktürdüün fiber...

Hayirlisila eve L7 almaya karar verdim bunun için anfi önersi aliim aklimda war bir iki model ama sizinde görüşler önemli kicker L7 im için

hertzler ve kutu portuyla beraber bana 600 e geldi, ben sıfır almadım ama az kullanılmış ve daha kutusundan çıkmış kadar temizdi...
    neden L7 ye kitlendin arkadaşım??? hemde ev için çok fazla diye düşünüyorum anlıyorum seni abartmak istiyosun ama ziyan die düşünüyorum(herzleri evde ölesine dinlemiştim ama aşırı gereksiz bişey yaptığımı anladım hemen söktüm dağıttım) tonu güzel düşük rms li bi sub bakmandan yanayım onun için herhangi bir mono anfi yeticektir...

• quote:

Kardes sen cosmusun aramzida ki en iyisi sisteme sahipsin Kaç kağita patladi hertzler ve döktürdüün fiber...

Hayirlisila eve L7 almaya karar verdim bunun için anfi önersi aliim aklimda war bir iki model ama sizinde görüşler önemli kicker L7 im için

hertzler ve kutu portuyla beraber bana 600 e geldi, ben sıfır almadım ama az kullanılmış ve daha kutusundan çıkmış kadar temizdi...
    neden L7 ye kitlendin arkadaşım??? hemde ev için çok fazla diye düşünüyorum anlıyorum seni abartmak istiyosun ama ziyan die düşünüyorum(herzleri evde ölesine dinlemiştim ama aşırı gereksiz bişey yaptığımı anladım hemen söktüm dağıttım) tonu güzel düşük rms li bi sub bakmandan yanayım onun için herhangi bir mono anfi yeticektir...

• quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

sayın 2_fun sendedemi yıldırımın adaptöründen var. bendeki adaptöre 2*100 vatlık anfi takılı. ses dörtte bir volumde iken yarım saat sonra adaptör ısınıyor .bende arkasına bir fan taktım . kısacası bas anfisini takınca birde 38 cm bası adaptör nolur bilmemnaapıyım seence masraf yapmayıp adaptöre mi takıyım nedersin

kardeş fanlı adaptörlerde ki yüksek amperlilerin çoğunda fan var bende yıldırımın değil yanılmıyorsam powerin adaptörü var (markada yanılıyo olabilirim üstünde kağıtla yapışıktı söktüm ama power gibi bişeydi) önerim herzaman adaptörden yana

• alpine 9856.goldmaster 7090 indash.mb quart mid takımı 2 çift.sony sd 14 x mid anfisi.hertz 38 cm baslar 2 çift 38 cm.audiosan srx 2s bas anfisi.boss 2.0 farad kapasitör.

Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir?
  • ana ünite:PIONEER 2900 CD Mp3
    hoparlör:2adet TS-6985
    subwoofer:pioneer ts-w1200f
    amfi:harward:hr-n508A
  • quote:

Orjinalden alıntı: avarova

alpine 9856.goldmaster 7090 indash.mb quart mid takımı 2 çift.sony sd 14 x mid anfisi.hertz 38 cm baslar 2 çift 38 cm.audiosan srx 2s bas anfisi.boss 2.0 farad kapasitör.

Cok güzelmiş sistemin... Arabayi hoplatiyor mu bari

• evet arkadaşım megane sedan arabam 2005 model aldığımdan beri kullanıyom sistemi. şimdi ekran kullanıyom.başlıklara da taktırdım ekran güzel oldu.
  • buda benim sistem

• Güzel sistem kavaklı alper
  • quote:

Güzel sistem kavaklı alper

sağol kardeş bi de cd çaları değiştirebilsem ama orjinali duruyor.bi türlü çerçeve uyduramadılar cd çalar için.arabam honda city cd çalar ve değiştirme hakkında bilgisi veya görüşü olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.
  • Ana ünite : Kamasonic VCD - MP3-Track Player..
    Subwoofer : Kicker Es 124 (Beklemekteyim)
    Midrange : 4XBLAUPUNKT 16 cm
    Amfi : Edison Ed-505a

Sistem tamalanınca dahada güzel olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Ana ünite : Kamasonic VCD - MP3-Track Player..
    Subwoofer : Kicker Es 124 (Beklemekteyim)
    Midrange : 4XBLAUPUNKT 16 cm
    Amfi : Edison Ed-505a

Sistem tamalanınca dahada güzel olacak..
  • Evde mi kullanican harry kardesim?? yoksa arabnda mi? çok mu soru souorm
  • AMFİ: PİLİPPO 1500W

HOPARLÖR: 2 Tane 400w jvc

SUB-WOOFER: JBL 1000W 30CM

CD Çalar : JVC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble4you -- 10 Kasım 2007; 16:09:39 >
  •  Arabanızdaki müzik tesisatı ne(ler)dir?

• quote:

Orjinalden alıntı: survivortr

phonocar hiç dinlemedim nasıl ton veriyolar?
    körükleri sert gibi duruyo ama güzel duruyolar
  • Arkadaşlar yeni aldığım aracın üzerinde Infinity Referance 6500cs model 16.5 cm lik componentler ve JBL GTO 4000 600W lık amfi geldi.Componentler arka pandizotta,önde de clio nun orjinal kapı içi hoparlörleri ve tweeter ları var.Ana ünite ise Sony GT 414U.Eski aracımda clionun orjinal 6 hoparlörü ile beni tatmin edecek kadar ses alabiliyordum ancak yeni aracımdaki bu sistem nedense eskisinden daha kötü bir performans sergiliyor.Bunun sebebi sizce ne olabilir?
  • ALINTI:

phonocar hiç dinlemedim nasıl ton veriyolar?
    körükleri sert gibi duruyo ama güzel duruyolar

wallahi çook güzel ses alıyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: survivortr

Güzel sistem phocarin güzel bir wooferi dinledim sesi çok güzel dengeli vurusları war diğer aracinda olan componet ve teyp gibi takımlarida yazarsan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.