hp g 62, windows 7 laptopumu 8-9 aydır antivirüs programı olmadan kullanıyordum..(sıkıntısız)..ne olur ne olmaz bir virüs programı yukleyeyım dedım.. bir scan programı yükledim , tarama yaptım,trojan tespit etti,temizle dedim ,pc yi açarken windows onarma cıktı sureklı,sistem sıkıntı cıkardı, scan programını kaldırdım duzeldı pc.. :D
dün yine ne olur ne olmaz kaspersky yukledim..tam pc taraması yaptırdım, virus trojan tespit etti , sildi , pc yeniden başlat dedi, başlattim ,windows 7 cöktü.. şimdi recovery yapmak zorundayım..windows 7 acılmıyor...
nedir bilgisiayarımın antivirüs programlarıyla olan sorunu ?? antivirüs olmadan sıkıntısız kullanırken,yukledıgımde sıkıntı cıkarıyor..windows 7 onarım baslatıyor pc acıldıgında..ve nıhayet kaspersky ıle sanırsam tamamıyla cöktü, hic acılmıyor :D :D
virüs programların windovs labir derdi yok sen o kadar uzun süre virüs programsız kullandığın için virüsler makinenın her yerini sarmış yani kanser bütün windovsu sarmış virüs programı hastayı kurtarmaya çalışırken hasta ölüyor bu kadar basit virüs programlarına kızacağına en baştan virüs programı kursaydın bir şey olmazdı .
başlangıç onarımdan recovery yükleyebilirsin
KEREM04283 ve karaduman ilginiz icin tskler...
sanırsam karaduman ın soyledigi dogru.. bugun recovery yaptım ama video ve film gibi dosyaları cd ye yedekleyemedim ,hata verdi ama ressimlerimi kurtardım..onemli olan da ressimlerdi... fabrika ayarlına geri döndü pc ..hemen virüs programı yuklemek lazm tskler...
quote:
Orijinalden alıntı: toto26
arkadaslar merhaba...
hp g 62, windows 7 laptopumu 8-9 aydır antivirüs programı olmadan kullanıyordum..(sıkıntısız)..ne olur ne olmaz bir virüs programı yukleyeyım dedım.. bir scan programı yükledim , tarama yaptım,trojan tespit etti,temizle dedim ,pc yi açarken windows onarma cıktı sureklı,sistem sıkıntı cıkardı, scan programını kaldırdım duzeldı pc.. :D
dün yine ne olur ne olmaz kaspersky yukledim..tam pc taraması yaptırdım, virus trojan tespit etti , sildi , pc yeniden başlat dedi, başlattim ,windows 7 cöktü.. şimdi recovery yapmak zorundayım..windows 7 acılmıyor...
nedir bilgisiayarımın antivirüs programlarıyla olan sorunu ?? antivirüs olmadan sıkıntısız kullanırken,yukledıgımde sıkıntı cıkarıyor..windows 7 onarım baslatıyor pc acıldıgında..ve nıhayet kaspersky ıle sanırsam tamamıyla cöktü, hic acılmıyor :D :D
Virüs bulaşmış bir sisteme antivirüs yükleyip tarama yaparsan sistemin çökmesi normal 9 ay diyorsun öyle kullandım. her türlü zararlı yazılımı barındırmıştır içinde
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_1866
quote:
Orijinalden alıntı: toto26
arkadaslar merhaba...
Virüs bulaşmış bir sisteme antivirüs yükleyip tarama yaparsan sistemin çökmesi normal 9 ay diyorsun öyle kullandım. her türlü zararlı yazılımı barındırmıştır içinde
tskler yunus_1866.. :)
evet haklısın bence..yoksa antivirüs programı bu ,ne zararı olur.. microsoft essentials security kurdum ..windows başlattırdı ve sistem onarım başlattı... kaspersky yükledim. onarım başarılı olmadı,windowsa girmedi...bir tek ressimleri kurtardım..ders oldu bu bana...teşekürler