Şimdi Ara

Antreman programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim yaşım : 15 Boy : 168 kilo : 54 benim evde 10 kiloluk dumbellarım var ama bunlar eklemeli oldugu için 6kg ya indirdim bir kolumda 6 kg öbürkü kolumda 6kg sizce boyumun ufalmaması veyahutta kas zedelenmesi gb. şeyler olmaması için nasıl çalışmam gerek ? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

• Yanlış gelmişsin kardeşim, seni şöyle alalım

Vücut Geliştirme (Body Building)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghlakjh123

Merhaba arkadaşlar

Benim yaşım : 15 Boy : 168 kilo : 54 benim evde 10 kiloluk dumbellarım var ama bunlar eklemeli oldugu için 6kg ya indirdim bir kolumda 6 kg öbürkü kolumda 6kg sizce boyumun ufalmaması veyahutta kas zedelenmesi gb. şeyler olmaması için nasıl çalışmam gerek ? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

Kardeşim sakin. Boyun 172 - 173. Ü geçsin öyle başla. Bak bende sen gibi başlamıştım boyum ondan sonra hiç uzamadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 19 Ocak 2013; 8:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

Kardeşim sakin. Boyun 172 - 173. Ü geçsin öyle başla. Bak bende sen gibi başlamıştım boyum ondan sonra hiç uzamadi.

Kaç yaşında başladın ? Nasıl bir program uyguladın ? Bu program sırasında nasıl beslendin ? Body nin boy uzamasına engel olması gibi birşey söz konusu değil. 13-14 yaşlarında bodye başlayıp da 1.80-1.90 lara ulaşmış binlerce insan var. Vücut çalışan insanın vücudu ve hormonları aktif olur. Özellikle büyüme (growth) hormonu aktiftir ki bu da boy uzamasını sağlayacak yegane hormondur.
    Kaldı ki arkadaş 10 kiloluk 2 tane dambıldan bahsetmiş. Bu kadar hafif ağırlıkların boy uzamasına engel olacağını söylemek kör cehalet gerektirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Barfiks Programı Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Evde fitness programı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.