Şimdi Ara

Antrenman dışındaki günlerde BESLENME üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Antrenmanları günleri nasıl besleneceğimizi (doğal besinler) az çok biliyoruz en azın %100 olmasa da kendi adıma çok dikkat ediyorum.

Antrenman yapmadığımız günler ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz?

Antrenman günlerimde 2 öğün yağsız et yemeye (balık-tavuk-kırmızı et) özen gösteriyorum. 1 gün çalışıp 1 gün dinleniyorum.

Antrenman olmayan günlerde 2 öğünü bir öğüne düşürüyorum. Özellikle akşam yemeğinde bitkisel proteine çeviriyorum. ( kuru fasulye-barbunya-nohut-mercimek) bunlarla sebze ve az miktarda bulgur pilavı tüketiyorum ekmeksiz. Sabah kahvaltıları ise standart diyebilirim yumurta-peynir-salatalık-zeytin.

Ara öğün olarak spor günleri sabah öğle arası badem+muz, öğle akşam arası badem ve bir bardak yarım yağlı süt tüketiyorum.

Spor yapmadığım günler ise akşam-öğle arası yaptığım badem artı süt kombınasyonunu çıkarıp yerine meyve koyuyorum.

Sizlerin de neler yaptığını merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 27 Aralık 2013; 18:06:04 >

• benim içimden enredeyse hiç yemek yemek gelmiyor ant dışı günelrde.erindiğimden sanırım.aslında 100 gram peynir ve tavuk götürsem yeter .
  • Antreman günü ile hemen hemen aynı oluyor, sadece karbonhidrat miktarını biraz azaltıp yağ miktarını arttırıyorum. protein yine hemen hemen aynı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Antreman günü ile hemen hemen aynı oluyor, sadece karbonhidrat miktarını biraz azaltıp yağ miktarını arttırıyorum. protein yine hemen hemen aynı kalıyor.

aynen karbonhidrat alımını azaltıyorum bende... her gün tavuk ton balığı kırmızı et mideyi yorup bir sıkıntı olmasından korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

benim içimden enredeyse hiç yemek yemek gelmiyor ant dışı günelrde.erindiğimden sanırım.aslında 100 gram peynir ve tavuk götürsem yeter .

Benim de aksine iştahim artıyor :) Kendimi zor tutuyorum valla.

Her sabah benim şaşmaz 2 farklı türde minimum 100-150 gr peynir yerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.