Şimdi Ara

Haftada 3 gün bölgesel / tüm vücut ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık 15 sene önce salona gitmiştim. Hocanın verdiği program haftada 3 gün her birinde tüm vücut çalışma programıydı. Tabiki egzersizlerde ona göreydi mesela bacak karın göğüs 2'şer egzersiz ve her egzersiz 3'er setti. Şimdi biraz araştırdım 3 günlük programda vücutta 3'e bölünüyor haftada 1 gün daha ağır çalışılıyor. Nasıl bir fark var sizce? Belki yeni hali daha hızlı geliştiriyordur ama ben eski halinden memnun kalmıştım.

Edit: başlık değiştirildi, iyi anlatan bir başlık bulamadım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airled -- 27 Mayıs 2015; 18:16:29 >

• Split yani bölgesel antremanlar özellikle yüksek genetikli veya ilaçlı sporcular için daha uygundur haftada bir gün tek bir bölgeyi çalıştırmak amatör ve ileri amatör sporcular için çokda uygun değildir... Full body antrenmanlar vücudun daha hızlı kalori yakmasını ve daha fazla kas çalıştığı için daha fazla testesteron salgılanmasını tetikler zaten geleneksel olarak bakarsanız doğal efsane vücut geliştiriciler full body antrenmanları izlemişlerdir split antrenmanı daha çok detaylar için kullanırlar.. Hafta da 1 kere kası komple yormak yerine haftada iki kere normal şekilde aynı bölgeye çalışmanın kası daha fazla geliştirdiği araştırmalarla sabittir... Ben kendi adıma uzun süre split antrenman ile çalıştım gelişimim bir süre sonra durdu ve full body antremanlara tekrar başladığım zaman kas gelişimi tekrar dewam etti ve daha fazla yağ yakarak... Araştırmalarını kendin yapabilirsin diceklerim bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.