12 aydır düzenli sporun sonuçları

-
-
Kusura bakmayın ama ben pek atletik bir vücut göremedim . Bence hala kilolusunuz rahat 20-25 kilo fazlanız var. Ama üzmeyin kendinizi sıkı bir diyet ve ağır bir sporla 3-4 yıla verirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 12 Aralık 2020; 21:31:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Kusura bakmayın ama ben pek atletik bir vücut göremedim . Bence hala kilolusunuz rahat 20-25 kilo fazlanız var. Ama üzmeyin kendinizi sıkı bir diyet ve ağır bir sporla 3-4 yıla verirsiniz.20-25 kilo fazla değil mi? Zaten 70 kilo civarındayım.
-
Before after şeklinde görmek daha verimli olurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alone20-25 kilo fazla değil mi? Zaten 70 kilo civarındayım.
Alıntıları GösterBen fotoğraftan gördüğümü yorumluyorum . Gayet kilolu görünüyorsunuz yada boyunuz kısa bilemiyorum . Kilolu dediğim obez değilsiniz ama fazlalıklarınız var belli yani fit durmuyorsunuz.
Spora ağırlık verin , protein ağırlıklı beslenin ve sıkı bir diyet yapın . Sizin için kolay olmayacak ama karşılığını alırsınız. Tabi bu işler zamanla olur. Hemen 1 yılda ani bir değişim beklemeyin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teke tek çıkalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zeytinyağını unutmuşsun reis -
-
Hocam yavaş yavaş aşağı inerken koltuk altınızı popo sandım kusura bakmayın. -
Bence de kilolu gözüküyor reis -
Zuahhahaha afedersin hocam güldürdün be -
inşallah ironidir çok yağlısın kollar full yağ ona rağmen büyük değil göbeklisin falan kötü bir vücudun var -
yağ oranın kaç hocam? definasyonla çok daha fit durursun gibi geldi
-
vücut spüer olmuş hocam tebrikler
-
her spor çıkışı dürümcüye mi gidiyordun hocam?
gerçekten 12 aylık sonuca göre içler acısı
veya bütün bunların dışında, 200 kilo falandın 12 ay sonra mı böyle oldun?
-
bak kardeş vücut konusunda yalan söylemem
10 numara vücudun var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fotoda kilonuz 70 ise boyunuzda 170 in üstünde değil o zaman . -
-
Bu fotoları nasıl cekebiliyorsunuz anlamıyorum hiç net değil -
Kusura bakmayın ama muhtemelen bahsedilen 12 ay
Düzensiz spor,
Düzensiz beslenme,
12 ay düzenli rutin ve beslenmeyle ortaya çıkacak vücut bu olamaz, yağ oranı aşırı fazla. Oturduğunda simidi hissediyorsundur zaten
Gerçek ve görünen bu, kardio ve kardio açığı şart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Kusura bakmayın ama ben pek atletik bir vücut göremedim . Bence hala kilolusunuz rahat 20-25 kilo fazlanız var. Ama üzmeyin kendinizi sıkı bir diyet ve ağır bir sporla 3-4 yıla verirsiniz.
|
Hocam yavaş yavaş aşağı inerken koltuk altınızı popo sandım kusura bakmayın.
|
her spor çıkışı dürümcüye mi gidiyordun hocam? gerçekten 12 aylık sonuca göre içler acısı veya bütün bunların dışında, 200 kilo falandın 12 ay sonra mı böyle oldun? |
Benzer içerikler
- nebido kullananlar yorumları
- gizli numaradan mesaj atma
- nı nı nı nı nını nını fon müziği
- elektrik kullanım yeri amacı ne seçilmeli
- prozac kırmızı reçete mi
- galaxy unpacked
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X