Öncelikle merhaba , şekerli gıdalar yada fastfood haftada 1 tüketiyorum. Görünüş olarak omuzlar kollar ve biraz bel bölgesi düzeldi. Göğüs düzeldi zaten uçta jinekonamasti var bir şey çok olmuyor. Fakat hala nizami barfix 3.5 adet çekebildim. Sokakta ki tinerci asılsa 20 tane çeker. bu kanıma dokunuyor arkadaşlar.aynaya baktım , köpek gibi çalışıyorum emek veriyorum ve bu vücudun gelişmemesi beni üzüyor. Genel olarak kuvvetsiz güçsüz bi insan olduğumu kabul etmeki miyim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.5 yıldır düzenli spor yapıyorum…
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yanlış antrenman yapıyor olabilirsin. Yanlış kasları çalıştırıyor olabilirsin. Fazla kilolu olabilirsin. Yanlış kaslarla kendini kaldırmaya çalışıyor olabilirsin...
-
1 sene spor yapma iradesini nasıl gösterdin bizede söyle ben 3 gün yapıyorum 4 üncü gün gitmiyorum
yada 1 gün fastfood yemiyorum ertesi gün fastfood yemeye devam ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Kasım 2024; 13:27:16 > -
Hocam hareketler belli nasıl çalıştıra bilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asosyelim
Hareketler belli fakat hem yapış şekli doğru olmayabilir. Sırta gerektiği kadar yük vermiyorsundur mesela, kollarınla desteklemeye çalışıyorsundur vs.
Ayrıca bu hareket için yaptığın antrenmanı değiştirmen gerekebilir. Aklıma gelen mesela, biz 2 haftada bir, her grup farklı tutuşlarla "eccentric pull up" yapıyoruz. 20kg ekstra ağırlıkla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 19 Kasım 2024; 22:43:33 > -
Muhtemelen zor gelişen vücut tipin olabilir. Bu kadar sürede ilerleme olmuyosa başka açıklaması yok.
Yeterli beslenme ve dinlenmenin de etkisi var ama %100 şart değil. Askerde elimden yaralandığımda mecburen tek elle çekiyodum nizami 16 tane. Beslenme de dinlenme de yoktu üstüne günde 1 paket sigara içiyodum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu dediğin gerçekse kendi vücuduma sıkayım gideyim hocam.
Düzenli hayat ve beslenme yok. Elimde de değil
-
Yumurta ye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Barbell ile dumbell row yap
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayir tabiki hocam sacmalama. sifir ilerlemeyle biseye 1,5 yil duzenli devam edecek sabrı buluyosan sendeki motivasyon dunyanin %99undan daha fazladir. Bu ozellik 2 kg kas yapmaktan cok daha iyi. Bu disiplinle bicok seyi basarabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam haftada 1 gün izin ve vardiyalı çalışıyorum.
haftanın 3 günü gidiyorum. Son 1 aydır depresyondayım yine gidiyorum ama sövdüğümün vücudu yetersiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X