Şimdi Ara

Anycast mp4 plus wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben anycast mp4 plus aldım herşeyi doğru yaptım sanırım ama birtürlü 192.168.49.1 bu adrese giriş yapamıyorum sürekli hata veriyo.Google da onca araştırma yaptım olmuyo olmuyo deli olucam bi yardım edermisiniz neyi yanlış yapıyorum.Bu arada telefonum Iphone 6 plus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anycast WiFi Görmeme Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Anycast WiFi cihazınızda bağlantı sorunları yaşayabiliyorsanız, çözüm aramak için yalnız değilsiniz. "Anycast WiFi görmüyor" veya "Anycast bağlantı sorunu" gibi sorunlar yaygındır ve genellikle basit nedenlerden kaynaklanır.

Nedenleri:

• Hatalı Şifre: Anycast cihazının WiFi şifresinin doğru olduğundan emin olun.
    • Güvenlik Duvarı Bloğu: Güvenlik duvarınız Anycast cihazını engelliyor olabilir. Güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin ve gerekirse ayarlamalar yapın.
    • Kancelasyon: Birden fazla Anycast cihazı kullanıyorsanız, aralarındaki kancellar bağlantı sorunlarına neden olabilir. Cihazları birbirinden uzaklaştırmayı deneyin.
    • Sinyal Gücü: Anycast cihazı yönlendiricinizden çok uzaktaysa, zayıf sinyal gücü bağlantı sorunlarına yol açabilir. Cihazı yönlendiricinize yaklaştırın.
    • Firmware Güncel Değil: Anycast cihazınızın en son bellenim sürümüne güncellenmemesi sorunlara neden olabilir. Üreticinin web sitesinden güncellemeleri kontrol edin.

Çözümleri:

• Şifreyi kontrol edin ve gerekirse sıfırlayın.
    • Güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin ve Anycast cihazına izin verin.
    • Anycast cihazlarını birbirinden uzaklaştırın.
    • Cihazı yönlendiriciye yaklaştırın.
    • Aygıt yazılımını güncelleyin.

Anycast M9 Plus WiFi Bağlanma Sorunu

Anycast M9 Plus cihazınızda WiFi bağlantı sorunları yaşıyorsanız, yukarıdaki genel çözümlerin yanı sıra şu adımları da deneyebilirsiniz:

• Cihazı sıfırlayın.
    • Farklı bir güç kaynağı kullanmayı deneyin.
    • Yönlendiricinizi yeniden başlatın.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, üreticinizle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum wifi adını değiştirdikten sonra bit daha arayüz içindeki wifiList tıkladığımda bad connection yazıyor.. Ne yaptıysam olmadı.. Nette hiç bir. Şekilde sorunuma çözüm bulamadım. Hala da bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelweri kullanıcısına yanıt

sorun tam olarak nedir

• Anycastı miracast wifisinden bağlanarak açtığımda 192.168.203.1/ arayüz adresine girdiğimde buradan modemin ile bağlantıyı kurmak istediğimde wifi listesi aranıyor fakat bad connetction diye uyarı ile wifi araması sonlanıyor. Yani modem ile anycast bağlantısı kuramıyorum. Çünkü bırakın benim modem adımı hiçbşr. Şekilde modem listesi Gelmiyor. Ve bu modemimin adını örneğin superonline 123 olan adını ahmet olarak değiştirdikten sonra tekrar yeni bağlantı kurmaya çalışmam sonrası yaşadım. Ve daha da olmadı. Reset atayım dedim ancast üzerindeki tuşambasılı da tuttum. Sonuç değişmedi.. Başka bir tvde deneyeceğim. Halbuki uzun süredir kullanıyordum da. Nette nasıl bağlantımkurulacağı yazıyor o aşamaları defalarca denedim
    malesef olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelweri -- 24 Ocak 2021; 23:25:0 >
  • Soruna çözüm bulabildiniz mi! aynı sorunu yaşıyorum...

• gkomser G kullanıcısına yanıt
  • gelweri kullanıcısına yanıt

modeme bağlantı yapmadan da görüntü sesi aktarabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.