Şimdi Ara

Anycool Z-838 Oyunları Nasıl Açıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonun içerisinde bi dünya oyun var ama açmaya çalıştıgımda bluetooth ile gönder secenegi ve yanında bi sürü secenek çıkıyor ama oyunları açma secenegi yok bu oyunlar nasıl açılacak bilgisi olan varmı

• O telefonda oyun oynanmaz javası ve de işletim sistemi yotur.Uyanık Satıcılar Oyun var diye yükleyip insanları kandırıyorlar.Anycool t-818-828-808-838-Z838 gibi hiç bir telefonda iki adet kendi oyunundan başka oyun çalışmaz.çalışmaz......
  • Deme yav

E o zaman o 2 adet oyun nerde
  • menüye bas..sOyun ve eğlence bölümü vardır oraya gir orada olması gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

menüye bas..sOyun ve eğlence bölümü vardır oraya gir orada olması gerekiyor

Hayır z838 de oyunlar var tabi sonradan yüklenmiyor ama içinde 2 tane oyun yok baya var kendinden var ama nawsıl açıcağın konusunda bir fikrim yok nerden aldıysan git oraya yardımcı olmalarını söyle yardımcı olurlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: T818

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

menüye bas..sOyun ve eğlence bölümü vardır oraya gir orada olması gerekiyor

Hayır z838 de oyunlar var tabi sonradan yüklenmiyor ama içinde 2 tane oyun yok baya var kendinden var ama nawsıl açıcağın konusunda bir fikrim yok nerden aldıysan git oraya yardımcı olmalarını söyle yardımcı olurlar

Maalesef o açılmayan oyunların hepsini sildim yukarıdaki arkadaş açılmaz dedigi için

• bende z848 var onunlar şöyle açıyorum
    oyunların hepsi games klasöründe olacak yanlız
    menüye gir - multimedya - oyun - simulator oyunları - list de onun içinde liste var ordan seç oyna bende 80 tane oyun var şuan Mortal 4 ile 2 yi çalıştıryor ama 3 ü çalıştırmıyor baya da güzel oyunlar var eski atari salonu oyunları
    istersen atabilirim oyunları akşam evden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt_0618

bende z848 var onunlar şöyle açıyorum
    oyunların hepsi games klasöründe olacak yanlız
    menüye gir - multimedya - oyun - simulator oyunları - list de onun içinde liste var ordan seç oyna bende 80 tane oyun var şuan Mortal 4 ile 2 yi çalıştıryor ama 3 ü çalıştırmıyor baya da güzel oyunlar var eski atari salonu oyunları
    istersen atabilirim oyunları akşam evden

Ben listedeki tüm oyunları sildim

Vallahi atabilirsen çok çok memnun olurum

• rapidshare denen yere nasıl dosyayı gönderirim yazarsan bende sana gönderirim hemen dosyalar winzıpa atıyım oraya gönderiyim ama nasıl gönderecem oraya linki gönderirsen sevinirim
  • yıldız filan çıkmış bu r.a.p.i.d.s.h.a.r.e
  • yolladım özelden indirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkurt_0618

yolladım özelden indirirsin

Eyvallah pm,e baktım indirdim oldu vallahi çalıştı

Çok çok saol
  • çalıştıysa sevindim kardeş
  • bendede z838 var ama usb kablosu olmadığı için şarz yapamıyorum bana satabilecek olan varmı
  • Bu konuyu açan babamdı ben bu telefonu evde buldum google da araştırayım dedim burasını buldum ne tesadüf bu konuyu babam açmış 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.