Şimdi Ara

Anycool Z100/F888 bilgilendirme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
39.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ARKADAŞIM ÇİN MALI BUNLAR İSİMLERİ FARKLI F888 DEDİĞİN TELEFONUN ADLARI1-D2000-N99-N99İ-Z100-6300 -N100 VS İÇ MENÜLERİNE KADAR HEPSİ AYNI KAMERASI YOK GİBİ.İKİNCİ KAMERA TRAŞ OLAMAK İÇİN(MRORCODAN ALINTI) 3GGÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE YOKTUR HAFIZA 197K RESİMLERİ AÇMAZ.VİDEO OYNATIR AMA KESİK KESİK**** ÇALAR AMA BANGIR BANGIR KALİTRESİZ SES.EN ÖNEMLİSİ KAÇAK İMEİ DEN DOLAYI 2 AY SONRA OPERATÖRLER KESİNLİKLE KAPATIR.10DK. BKONUŞ AŞIRI BAŞ AĞRISI YAPAR SAR DEPERİ YÜKSEK..BÜTÜN ÇİN MALLARI AYNI FORUMU İNCELE BOZULURSA ELİNDE KALIR (-)YÖNLERİNİN BAZILARI HEPSİNİ YAZARSAM BİR YADA İKİ SAYFA SÜRER ----BURADAN HERKESE SESLENİYORUM..KESİNLİKLE ALMAYIN BU MALLARI....2 AY SONRA ELİNİZDE OYUNCAK OLARAK KALIR..HERKESE SEVGİLER

alanlar çok memnun aldınmıda böyle yorum yapma hakkına sahipsin SENNNNN??????

• quote:

Orjinalden alıntı: tyn006

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ARKADAŞIM ÇİN MALI BUNLAR İSİMLERİ FARKLI F888 DEDİĞİN TELEFONUN ADLARI1-D2000-N99-N99İ-Z100-6300 -N100 VS İÇ MENÜLERİNE KADAR HEPSİ AYNI KAMERASI YOK GİBİ.İKİNCİ KAMERA TRAŞ OLAMAK İÇİN(MRORCODAN ALINTI) 3GGÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE YOKTUR HAFIZA 197K RESİMLERİ AÇMAZ.VİDEO OYNATIR AMA KESİK KESİK**** ÇALAR AMA BANGIR BANGIR KALİTRESİZ SES.EN ÖNEMLİSİ KAÇAK İMEİ DEN DOLAYI 2 AY SONRA OPERATÖRLER KESİNLİKLE KAPATIR.10DK. BKONUŞ AŞIRI BAŞ AĞRISI YAPAR SAR DEPERİ YÜKSEK..BÜTÜN ÇİN MALLARI AYNI FORUMU İNCELE BOZULURSA ELİNDE KALIR (-)YÖNLERİNİN BAZILARI HEPSİNİ YAZARSAM BİR YADA İKİ SAYFA SÜRER ----BURADAN HERKESE SESLENİYORUM..KESİNLİKLE ALMAYIN BU MALLARI....2 AY SONRA ELİNİZDE OYUNCAK OLARAK KALIR..HERKESE SEVGİLER

alanlar çok memnun aldınmıda böyle yorum yapma hakkına sahipsin SENNNNN??????

ALDIM KARDEŞİM ŞU ANDA KULLANIYORUM..HAVADAN LAF ETMİYORUM...BİLEREK YAZIYORUM...MEMNUN OLANLAR VE OLMAYANLAR BİR YAZSINLAR BAKALIM KİM DAHA FAZLADIR....ŞU ANDA FORUMDA BİLE BİR ÇOK İNSAN VAR ALMAZ OLAYDIM.DİYEN.....İMEİLER KAPATILMIŞ.SATICIYA ULAŞAMAYAN.ARKADAŞIM BU MALLARIN GELDİĞİ BÖLGEDE GÖREV YAPTIM NASIL GELDİĞİNİ VE DE NASIL PAZARLANDIĞINI ÇOOK İYİ BİLİYORUM..OPERATÖRLERİN KAPATTIĞI 100 LERCE KİŞİ GİBİ MAĞDURLAR.VAR...ALDIM...3G DİYORLAR.BİR KERE 3G DEYİNCE FREKANSININ ----UMTS--YADA 2100 OLMASI GEREKİYOR.SÖYLE BAKALIM YAZDIKLARIMDAN HANGİSİ YANLIŞ.. YANLIŞLARIMI SÖYLEYEBİLİRMİSİN...KALİTESİNİ SÖYLEYEBİLİMİSİN.3G VAR DİYEBİLİRMİSİN.VİDEOYU DÜZGÜN OYNATIYOR DİYEBİLİRMİSİN.200K DAN BÜYÜK RESİMLERİ AÇIYOR DİYEBİLİRMİSİN.KAMERSI 2MP DİYEBİLİRMİSİN...İSTERSEN DAHADA SAYAYIM SAYSAN SAYFA YETMEZ...tyn006 KARDEŞİM HODRİ MEYDAN...ALDIM BÖYLE YORUM YAPMA HAKKINA SAHİBİM. BENNNNNN???????????SEVGİLER

• Arıkanın haksız olmadığı noktalar var zaten yukarıdaki yazılara bakarsan görürsün. 3G yok, vga kamerası,tvden kayıt yok felan filan.
    Benim söylemek istediğim bu telefon alınacaksa televizyonu için alınır, ve bu fiyatada bu özellikler bence fazla. gg den bakarsan imei garantili telefonlar satılıyor, alınca kontrol edersin internetten, 20 gün içinde değiştirme şansın var.

Yani bu fiyatada garanti beklemek yanlış olur 150 ytl ye kadar düşmüş doğubankta. Yakında alabilirim o zaman daha ayrıntılı bir incelemesini yaparım. Alacaksan bu modeli al bence. Arıkan aldığında pahalıydı heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: badcatbad

Arıkanın haksız olmadığı noktalar var zaten yukarıdaki yazılara bakarsan görürsün. 3G yok, vga kamerası,tvden kayıt yok felan filan.
    Benim söylemek istediğim bu telefon alınacaksa televizyonu için alınır, ve bu fiyatada bu özellikler bence fazla. gg den bakarsan imei garantili telefonlar satılıyor, alınca kontrol edersin internetten, 20 gün içinde değiştirme şansın var.

Yani bu fiyatada garanti beklemek yanlış olur 150 ytl ye kadar düşmüş doğubankta. Yakında alabilirim o zaman daha ayrıntılı bir incelemesini yaparım. Alacaksan bu modeli al bence. Arıkan aldığında pahalıydı heralde

ARKADAŞIM İLK ALDIĞIN AN İMEİ LER SAĞLAM GÖZÜKÜYOR.NEDENİ İSE SİSTEME YENİ GİRİLDİĞİ İÇİN AMA 2 AY SONRA OPERATÖRLER TESPİT EDİP KAPATIYORLAR.KESİNLİKLE HEPSİ KAPANIYOR...İSTİSNASIZ.

• ANYCOOL Z100 CEP TELEFONUNUDAN MEMNUN OLANLAR VE OLMAYANLAR LÜTFEN YAZSINLAR OYLAMA 03 AĞUZTOS 2008 DA BASLAMIS 05 AGUSTOS 2008 SAAT 13:00 DA BİTSİN ARITKAN KARDESİM MEMNULAR NİE MEMNUN MEMNUN OLMAYANLAR NİE MENNUN DEGİL BELİRTSİNLER .....

SAYGILAR
  • BEN KESİNLİKLE MEMNUNUM TÜRKİYEDE ALACAN BOZULSA 3 AY SERVİSTEN ÇIKMASINI BEKLİCEN GARANTİ DEDİKLERİ BU Bİ İSE YAPAMIYOR YİNRE PARASI KENDİ CEBİMİZDEN ÇIKIYOR SAHİT OLDUM GÖRÜNTÜLÜ KONUSMA OLMAYABİLİR BUNU GÖRÜNTÜLÜ OLARAK KONUSMAK İÇİN ALAN FAZLA YOKTUR SATEN SİZ RAHAT OLUN ALACAKLAR İSİNİ BİLİRLER KAFANA TAKMA ARITKAN KARDES

ÖNERİYORUM TELEFONU KİBAR HOS Bİ TELEFON

• Anycool'un hiçbir modelinden memnun değilim... Sebebide arıkan kardeşimin saydığı sebepler ve daha fazlası...
  • cihazın tv otomatık arama yaptıgında 20 kanalmı arıyor 75mı?

*#66*# menusunde son secenek 21-fm radyomu
    tv o secenekler arasında gozukuyormu?

radyo ve tvde en kısık ses nasıl 1. ses sevıyesınde ses cok yuksekmı? (bu bır sorunda benım ıcın :))
  • Çin malı cihazlardan cok daha yüksek kalite sunan cihazlarımız
    levet sanayide öz dandık oglu kaporta boya ve yüksek teknoloji ürünleri labaratuvarlarında
    el değmeden üretilmektedir

Tüm cihazlarımız 3 vakde kadar garantilidir ( yıl ay gün? )

Avrupa için CE bebekler içinde ceee eee sertifikalıdır

Ön ve arkaa kameralarımız üçbuçuk atar pardon çeker (megapixel)

Son kullanma tarihleri üretim tarihlerinden itibaren 15 gündür (höü?)
    ambalajı acılan urunlerı buz dolabında saklayınız.
    Güneste bırakmayınız / Do not in the sun

Ayrıyetten aganigi naganigi...

MrOrco dan alıntıdır. Tyn006 kardeşim bak bu telefon seninkinden çok daha iyidir bunu alalım arkadaşlar

Anycool Z100/F888  bilgilendirme.

• BU NU ESTİRSEN EBENE AL ABİSİNİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyn006 -- 3 Ağustos 2008; 16:47:26 >

• öncelikle orjinal urunu sahtelerınden ayırt etme yollarını acıklayayım
    özdandikoglu moblie urunlerınde dıger sahte urunlerde ferrarinin saha kalkmıs at logosu yerıne
    bıldıgımız katır resmi kulanılmıstır
    model ismi t828 degil t828 slx dir

heaven musıc vs. gavur ıcadı sozler yerıne cıhazlarımızın bılımum yerlerınde
    mıras degıl alın terı, tek rakibim nokia
    yapma boyle gozun sevem, yol biter dert bitmez gibi yerli sloganlar kullanılmıstır

bataryanız bittiginde 12v oto akunuzle kullanmak uzere aku to usb cevirici urunlerımızın yanında hediyedir
    ruzgarla sarj eden sıstem ıcın donkısotla gorusmelerımız devam etmekdedır

wlan hdlanordn bluetooth standart olmakla beraber hava yastıgı ve celık jantlar opsıyoneldır

sar degerı hakkında henuz uretıcıden bır bılgı gelmesede urunlerımız egzost emısyon testlerınden
    ve euroncap carpısma teslerınden yeterlı puanları almıstır bılgınıze.

TAKLITLERIMIZDEN SAKININIZ!

• quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

öncelikle orjinal urunu sahtelerınden ayırt etme yollarını acıklayayım
    özdandikoglu moblie urunlerınde dıger sahte urunlerde ferrarinin saha kalkmıs at logosu yerıne

yapma boyle gozun sevem, yol biter dert bitmez gibi yerli sloganlar kullanılmıstır

bataryanız bittiginde 12v oto akunuzle kullanmak uzere aku to usb cevirici urunlerımızın yanında hediyedir

wlan hdlanordn bluetooth standart olmakla beraber hava yastıgı ve celık jantlar opsıyoneldır

sar degerı hakkında henuz uretıcıden bır bılgı gelmesede urunlerımız egzost emısyon testlerınden

• Arkadaşlar bilgi paylaşımına dönelim, espiri yerinde güzel, yeter bu kadar, gerçektnde merak edilen yanları var telefonların, kullanan arkadaşların yorumları önemli bekliyoruz buraya, kamera fotoları felanda ekleyebilirsiniz, arıkan sen artık yazma biliyoruz tüm yarumlarını
  • sorudqa cevaplarız. espride yaparız.
    cocukta yaparız karıyerde yaparız...
    bizim bilecegimiz is
    amac bırılerının dolandırılmalarını kazıklanmalarını enegllemek
    saglıklarını korumak.

halı hazırda kandırılmıs dolandırılmıs (bu tellerı almıs kısıler) (bende dahıl)
    sorularına verdıgımız yanıtları sundugumuz cozumlerı forumlardan gorebılırsınız.
  • TEŞEKKÜRLER MR ORCO İYİ YANIT VERMİŞSİN
    quote:

sorudqa cevaplarız. espride yaparız.
    cocukta yaparız karıyerde yaparız...
    bizim bilecegimiz is
    amac bırılerının dolandırılmalarını kazıklanmalarını enegllemek
    saglıklarını korumak.

halı hazırda kandırılmıs dolandırılmıs (bu tellerı almıs kısıler) (bende dahıl)
    sorularına verdıgımız yanıtları sundugumuz cozumlerı forumlardan gorebılırsınız.

• İyi de arkadaşım bu telefonların garantili olanlarınadamı karşısın, 3-4 marka adı altında 2 yıl garantili satılmakta, demekki satılmaya uygun. Garantisizin tek farkı yarı fiyat olamasına karşın risk almaktır.
  • z100 f888 ın faturalısı yoktur!
    cunkı o cıhaz anycool degıldır :)
    uretıcısı markası flyıng
  • quote:

z100 f888 ın faturalısı yoktur!
    cunkı o cıhaz anycool degıldır :)
    uretıcısı markası flyıng

Yani piyasada faturalıda satılan modellere karşı değilsin, onlar kullanılabilir diyosun, t808, t818, t838 gibi. Arkadaşım hepsi aynı bunların kimisi geliyo kimisi gelmiyo türkiyeye, firmalar seçiyo beğendiklerini getiriyolar. yoksa hepsi aynı fabrika malı.
  • aynı saglıksız aynı dandık mallşar haklısınız ama
    enazından faturalıların ıllegallıkle bı alakaları yok
    vergısı odenmıs ımeılerı yasal...
  • quote:

öncelikle orjinal urunu sahtelerınden ayırt etme yollarını acıklayayım

arkadaşlar bu çin mallarının işletim sistemi nedir symbyan değil ama heralde java da değil çünkü jar dosyaları açamıyo.
    bi arkadaşın dediği doğru mu 10 fps video 200 k üstü resim görüntüleyememe ...
    ben almayı düşünüyordum hatta geçen aylıkta pazarlığı yaptım oyun yükleyemeyiz denince vazgeçtim.

şimdi ii ce iştahım kaçtı ama görünüşü ve özellikleri hele fiyatı insanda takıntı yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.