ark lar bu telde ana ekrandakı sim2 yazısını gızlemek mumkun mu ?
yaa arkadaslarr *#3646633# kare yaptım bıryerlere gectım sectım evet hayır dedım bırseyler olduu bendede f88 varr telefonu alanı 7 ay oldu daha kapanmadıı aynı imei numarasıylaa baktım gecerlı imei dedıı ama *#3646633# yapınca bıryerlere gırdım telefon kapandı dahada acılmadıı yardımcı olun lütfen ben telımden memnunum sımdıden saygılar
lann mcOroo sen ne serefsız adamsın laannn mılletı kandırıyorsunn ınsallah o telegfonn cebınde patlarr erkeklıgın gıder anlarsın ozman mılletle dalga gecmeyıı telefon kacak macak ama ben memnundum ama neyse artık allahından bull yada bana yardımcıı oll
quote:
Orjinalden alıntı: ARIKAN
bu resimlerin dışında söylenen hiç bir telefon anycool değil hepsi kaçak ve çakma..dikkatli olun arkadaşlar İntel iletişimim sitesinden alınmıştır http://www.anycooltr.com/ İTEYEN İNCELEYEBİLİR..SEVGİLER
anycool zaten kendi çakma telefondur. çakmanın çakmasını yapıyor adamlar. aslında ANYCALL vardır, samsungun yan sanayisi, hatta bazı ülkelerde bu isim ile satılıyor. anycool da anycall ın taklidi telefon.
Cihazıma salak bir kod girdikten sonra bir daha açılmıyor bunu nerede düzelttirebilirim?
benim telefonum f888 öncelikle şunu belirteyim telefon bir harika ayrıca kamera için şöyle böyle deniyor olacak o kadar ve 2 ayda kapanır diyen arkadaşım çok şükür yılını doldurdu ama halen açık ve elinizde oyuncak olarak kalır diyorsunuz olsun bu fiyata kameralı ve tv li hafıza kartı destekli mp3 varmı hatları kapansada bu özellikler aktif kalıyor ayrıca nokıa bataryasının uyumlu olması da ayrı bir avantaj 2 gün gidiyor diyorsunuz ne olacaktı bu kadar sese çok bile ve video oynatması harika birde o yönden bakın derim ben belki canınız yanmış olabilir çin malından ama bu hepsinin bozuk veya bozulacağı anlamına gelmez ekran çözünürlüğü mükemmel bence ve şunuda belirteyim düşmeye karşı dayanıklı bir cihaz ben tavsiye ederim bu telefonun eksilerinden çok artıları var bunu kabul etmek lazım *#3646633# kodunu bilmeyen afallar bilginize samsung da ses yükseltme kodu gibi kod yani bilmediğiniz ayarlarda remove yapın toparlar ben ışık rengini değiştirdim sıkıntı yok sonuna kadar tavsiye ederim neredeyse bizde herkes kullanıyor 2. eli 50 tl civarı pişman olmazsınız çift hat kullanıyorsanız kesinlikle tavsiyemdir orjinal ince uç nokıalarla şarj olmaz output:3.7düşük geliyor.. olması gereken output değeri5.0 olacak şarj aletinde dileyene yardımcı olurum f888 konusunda 0507 722 68 01 kullanıcıyım telefoncu değilim saygılar arkadaşlar
benim telefonum f888 öncelikle şunu belirteyim telefon bir harika ayrıca kamera için şöyle böyle deniyor olacak o kadar ve 2 ayda kapanır diyen arkadaşım çok şükür yılını doldurdu ama halen açık ve elinizde oyuncak olarak kalır diyorsunuz olsun bu fiyata kameralı ve tv li hafıza kartı destekli mp3 varmı hatları kapansada bu özellikler aktif kalıyor ayrıca nokıa bataryasının uyumlu olması da ayrı bir avantaj 2 gün gidiyor diyorsunuz ne olacaktı bu kadar sese çok bile ve video oynatması harika birde o yönden bakın derim ben belki canınız yanmış olabilir çin malından ama bu hepsinin bozuk veya bozulacağı anlamına gelmez ekran çözünürlüğü mükemmel bence ve şunuda belirteyim düşmeye karşı dayanıklı bir cihaz ben tavsiye ederim bu telefonun eksilerinden çok artıları var bunu kabul etmek lazım *#3646633# kodunu bilmeyen afallar bilginize samsung da ses yükseltme kodu gibi kod yani bilmediğiniz ayarlarda remove yapın toparlar ben ışık rengini değiştirdim sıkıntı yok sonuna kadar tavsiye ederim neredeyse bizde herkes kullanıyor 2. eli 50 tl civarı pişman olmazsınız çift hat kullanıyorsanız kesinlikle tavsiyemdir orjinal ince uç nokıalarla şarj olmaz output:3.7düşük geliyor.. olması gereken output değeri5.0 olacak şarj aletinde dileyene yardımcı olurum f888 konusunda kullanıcıyım telefoncu değilim saygılar arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme