Şimdi Ara

Anycool Z100/F888 bilgilendirme. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
39.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sssubayı arkadaşıma katılıyorum. 180.00 ytl ye daha iyi alternatif göster onu alalım..
  • ARKADAŞIM BU TELEFONLARIN SAR DEĞERİ VE KONUŞANLARDAKİ BAŞ AĞRISI OLAYI ARTIK BU FORUMDA ÇOK YAZILMAYA BAŞLANDI.
    DİĞER KONUYA GELİNCE FORUMU İYİ İNCELE BAK BENİM DIŞIMDA NERDEYSE 100 E YAKLAŞAN SAYIDA MAĞDUR VAR ..HATLARI KAPATILIP ELİNDE KALAN.
    RESİMLERİ KESİNLİKLE AÇMIYOR ÇEKTİĞİ RESİMLER İSE FELAKET
    ARTIK SENİN İÇİN RESİM ÇEKMEK İÇİN SABAHI BEKLEYECEĞİZ ÇÜNKİ TELEFONUMUZ SABAH İYİ ÇEKİYOR......SABAHLARI RESİM ÇEKME SAATİMİZ OLACAK...HAYDİ HAYIRLISI ......
    ÇOK KISA ZAMANDA SENİN SATICI OLUP OLMADIĞINI ANLAYACAĞIM...VEDE BURADA İNSANLARLA PAYLAŞACAĞIM...BİRAZ DAHA MESAJ YAZDA NE OLDUĞUNU FORUM ANLASIN.......
    MİLLET ZATEN ANLADI BU TELEFONLARIN NE OLDUĞUNU BU FORUMDA VE DİĞER FORUMLARDA AÇIK AÇIK YAZMAYA BAŞLADILAR......TEKRARLIYORUM.....BU TELEFONLARI ALMAYIN ARKADAŞLAR......
    quote:

Orjinalden alıntı: SSsubayı

SAYIN ARIKAN KARDEŞİM yazılarıma kulak verip bi ders alırsan ne mutlu sana

öncelikle seni bi türlü anlayamıyorum neden hu kadar katısın bu konularda,tahminimce çin malı satan bi adamla tartıştın ve yemin ettin işinizi bozcam die.nese asıl konuya gelelim ; bende z100 telefonumu almadan önce dikkatlice araştırdım bu forumuda baştan sona kadar okudum ve senin anlattıklarının %90 ı yanlış.mesela örnek vereyim kamerası kötü diyorsun akşam çekimleri için kötü olsada sabah çekimlerinde çok güzel ikincisi sar değeri diyorsun ben saatlerce telefonla konuştum hiçbi rahatsızlık sezmedim ekran çözünürlüğü fiyatına göre çok güzel.benim telefonum 700 kb fotoğrafı çok rahat açıyor sen tutturmuşsun 197 kb die.ayrıca telefonun seside harika dizaynı mükemmel çift hat kullanımı harika tv desen çok güzel seyrediyorum herzaman .radyosu bangır bangır.ben z100 kullanan biri olarak eksi yönlerini sölüyorum

tel sessize geçmio
    dişardan eklediğiniz videoları programdan geçirmeden çalıştıramıyorsunuz
    bazı fotoları açmıyor
    kamera gece kötü
    mp3 olmayan şarkıları tanımıyor

sana uymayıp bu teli aldığım için çok mutluyum fiyatının hakkını fazlasıyla veriyo sakın benide günah keçisi ilan etmeye kalkma ben satıcı filanda deilim sırf senin yazdıklarına cvp atmak için üye oldum lütfen milletti yanlış yönlendirme saygılarımla...

• quote:

SAYIN ARIKAN KARDEŞİM yazılarıma kulak verip bi ders alırsan ne mutlu sana

öncelikle seni bi türlü anlayamıyorum neden hu kadar katısın bu konularda,tahminimce çin malı satan bi adamla tartıştın ve yemin ettin işinizi bozcam die.nese asıl konuya gelelim ; bende z100 telefonumu almadan önce dikkatlice araştırdım bu forumuda baştan sona kadar okudum ve senin anlattıklarının %90 ı yanlış.mesela örnek vereyim kamerası kötü diyorsun akşam çekimleri için kötü olsada sabah çekimlerinde çok güzel ikincisi sar değeri diyorsun ben saatlerce telefonla konuştum hiçbi rahatsızlık sezmedim ekran çözünürlüğü fiyatına göre çok güzel.benim telefonum 700 kb fotoğrafı çok rahat açıyor sen tutturmuşsun 197 kb die.ayrıca telefonun seside harika dizaynı mükemmel çift hat kullanımı harika tv desen çok güzel seyrediyorum herzaman .radyosu bangır bangır.ben z100 kullanan biri olarak eksi yönlerini sölüyorum

tel sessize geçmio
    dişardan eklediğiniz videoları programdan geçirmeden çalıştıramıyorsunuz
    bazı fotoları açmıyor
    kamera gece kötü
    mp3 olmayan şarkıları tanımıyor

sana uymayıp bu teli aldığım için çok mutluyum fiyatının hakkını fazlasıyla veriyo sakın benide günah keçisi ilan etmeye kalkma ben satıcı filanda deilim sırf senin yazdıklarına cvp atmak için üye oldum lütfen milletti yanlış yönlendirme saygılarımla...

Söylediklerinin %90 ı yanlış diyorsun o yanlışları doğrularıyla birlikte paylaşırsan seviniriz.
    Ayrıca 700kb fotoğrtafı açtığını iddia ediyorsun bunu kanıtlar mısın?
    Senin şu çok güzel fotoğraflarından paylaşmanıda isterim.
    Asen de bazı üyeler gibi (konuları incelemişsen onların kim olduğunu bilirsin) ilk mesajında çin malı telefonları övmeye başlamışsın bir süre sonra senin de forumdan kaybolacağına adım gibi eminim.

• AĞZINA SAĞLIK UĞUR851 ARKADAŞIM ARTIK BUNLAR SALDIRMAYA DA BAŞLADILAR YALAN YANLIŞ BİLGİLERİ YAZDIKLARI GİBİ ....AMA BUNUN DA KİM OLDUĞUNU YAKINDA TESPİT EDERİM
  • Bir cep telefonu tamir forumunda buldum bu yazıyı bir tamirci usta yazmış aynen aktarıyorum

*kamerası var - 2mp yazmasına ragmen vga (ve asırı dandık vga)
    *bluetooth var dosya alabılıyorsunuz dosya gonderemıyorsunuz
    *dokunmatık ekranı var (keske olmasaydı ah bı duzgun calıssa)
    *tv var (nası bı tuner kullanılmıssa ates gıbı ısınıyor meret)
    *3 renk tus takımı ısıgı var (ama ıstedıgınızı secemyorsunuz her tusa basısınızda kendı degısıyor)
    *yedek bataryası yanında hedıye (onu vermeseler hıc kullanamıcaz zaten sarj max 3 gun kurcalanırsa 1 gun)
    *video cekıyor (takıla takıla cogu zaman kendı cektıgı vıdeoyu kendı oynatamıyor)
    *video gosterıyor ( mus... vıdeo player var ama reset attırıp duruyor telefona)
    *1gb hafıza kartı var (olacak tabı telefon degıl meret mp3 player baska bı halta yaramıyor)
    *usbdende sarj oluyor (kendı orjınal sarj aletıne kotu baglantı orjınal olmayan sarj aletı dıyor)
    *resım gosterıcısı var (telın dahılı hafızası 190 kusur kb oldugundan 200kb ve ustu resımlerıde acamıyor)
    *java var (diye satılıyor ama suana kadar hıcbı java uygulamasını acamadı)
    *imeileri kayıtlı (ama klon basınıza nası bı bela acacagı bellı degıl)
    *inanılmaz yuksek sesi var (ama temiz degil mp3 yıne neysede konusurken sesı cok az en yuksek sevıyede bıle)
    *otomatık kapanma (ozellık sanmayın sık sık kendı kendıne kapanabılıyor)
    *gprs var (denılıyor ama yok wap var...)
    *ınt. browser var (ama web sayfalarını sayfa boyutu buyuk dıye hata verıp acmıyor)
    *ebook okuyucu var (txt olmayanı acmıyor... turkce karakter varsa ıcınde tel kendını resetlıyor)
    *acılısta kapanısta karsılama seslerı (bangır bangır bagarıyor acmaya kapamaya urkuyorsunuz)
    *cift kamera var (ama 3g yok yanı goruntulu konusma bır hayal ama ıstersenız tras olurken kullanabılırsınız)

baska sozum yok dıleyen alır dıleyen almaz
    ama bılın gerceklerı

BEN TAMİRE BİLE ALMIYORUM ..YAW ARKADAŞIN TELEFONUNA BİR SOKET TAKAYIM DEDİM SOKETİ BORDA TAKANA KADAR 3 TANE ŞARJ SOKETİ GİTTİ
    ÇİN MALI TAMİRCİLERİNE ALLAH KOLAYLIK VERSİN

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

AĞZINA SAĞLIK UĞUR851 ARKADAŞIM ARTIK BUNLAR SALDIRMAYA DA BAŞLADILAR YALAN YANLIŞ BİLGİLERİ YAZDIKLARI GİBİ ....AMA BUNUN DA KİM OLDUĞUNU YAKINDA TESPİT EDERİM

öncelikle hitap tarzınıza dikkat edin onun bunun gibi demeçler kullanmazsanız sevinirim.satıcılık konusuna gelince ben motosiklet servis ustasıyım aynı zamanda kendi işyerimiz benim kimseye saldırdığım filan yok burda aldığım telefonun açıklamasını yaptım arkadaşlarıma ayrıca satıcılık konusuna hala devam etceksen özelden yaz cep numaramı veriyim dükkan adresinide vereyim yada msn den dükkanın içinmde cam açayım foto meselesine gelince benim yalan söleme gibi bi derdim yok orda belirttim zaten BAZI FOTOLARI AÇMIYOR DİE ama bunun kb ile ilgisi yok bazı 200 kb lık fotoyu açmıyo bi bakıyon 500-700 kb lık fotoları da sak die açıyo ayrıca bende z100 var hafızası 197kb DEĞİL 761kb DIR.gönderde görelim demişsiniz eminim yok fotoyla oynamışın falan filan muhabbeti yapçaksınız en iyi msnde bi yandan telin afotoyu açtığını göstereyim bi yandanda fotoyu size göndereyim o zaman mazaretiniz ne olcak çok merak ediyorum. bi yandan foto çekmek için sabahımı beklicez demişsin kusura bakma bu kadar meraklıysan gece foto çekmeye gideceksin flas lı 10megapiksel kamera alcaksın gece ancak o işini görür.sesi güzel deil demişsiniz ya sizin kulaklarınızda problem var yada benim kulaklarım çok iyi duyuyor.kendi çektiği videoyu açamıyor demişsiniz hiç takılmadan çok rahat bi şekilde oynatıyor ama şunu bi daha belirtiyorum KENDİSİNE AİT VİDEOYU PROGRAMDAN GEÇİRMEDEN AÇMIYOR bu belirtmiştim zaten öndeki kameraya takılmış arkadaşımız 3g oynatmıyor demiş yav canım kardeşim bende n73 vardı 3g özelliği vardı hiç kullanamadım kullanabilenide görmedim çünkü operatörler zaten desteklemiyor o özelliği.daha yazılcak çok şey var ama yazıyı uzatmak istemiyorum soru cevap şeklinde cevaplarsm daha doğru olacak...saygılarımla

• bu arada yeni foto çektim foto makinesiyle ve tele attım 970kb 2272x1704 hadi bakallım iddamı artırdım
  • quote:

eyvallah uğur851 kesinkikle 1Mb lik fotoları açmaz.ZATEN KALİTELİ BİR FOTO EN AZ 600 KB DEN AŞAĞI OLMAZ AÇAMAZ ....ZATEN KİLBAYT KAVRAMINI KULLANAN BU MALLARDAN BAŞKA TELEFON YOK.....HAFIZASI 197 KB OLAN BİR MAKİNA NASIL OLURDA 700KB Yİ AÇAR BUNUN TEKNİK BİR TANIMI DA YOKTUR

bu yazında kafama takıldı 117kb lık hafıza nasıl olurda 700 kb yi açar bunun teknik bir tanımı yok demişsiniz peki size bi soru madem o kadar teknikten konustunuz 117 kb lık bi hafıza nasıl olurda 4 mb lık şarkıyı oynatıyor demekki pek hafızayla ilgisi yok sanırım

• quote:

TEŞEKKÜRLER MR ORCO İYİ YANIT VERMİŞSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

sorudqa cevaplarız. espride yaparız.
    cocukta yaparız karıyerde yaparız...
    bizim bilecegimiz is
    amac bırılerının dolandırılmalarını kazıklanmalarını enegllemek
    saglıklarını korumak.

halı hazırda kandırılmıs dolandırılmıs (bu tellerı almıs kısıler) (bende dahıl)
    sorularına verdıgımız yanıtları sundugumuz cozumlerı forumlardan gorebılırsınız.

• quote:

quote:

eyvallah uğur851 kesinkikle 1Mb lik fotoları açmaz.ZATEN KALİTELİ BİR FOTO EN AZ 600 KB DEN AŞAĞI OLMAZ AÇAMAZ ....ZATEN KİLBAYT KAVRAMINI KULLANAN BU MALLARDAN BAŞKA TELEFON YOK.....HAFIZASI 197 KB OLAN BİR MAKİNA NASIL OLURDA 700KB Yİ AÇAR BUNUN TEKNİK BİR TANIMI DA YOKTUR

bu yazında kafama takıldı 117kb lık hafıza nasıl olurda 700 kb yi açar bunun teknik bir tanımı yok demişsiniz peki size bi soru madem o kadar teknikten konustunuz 117 kb lık bi hafıza nasıl olurda 4 mb lık şarkıyı oynatıyor demekki pek hafızayla ilgisi yok sanırım

hafıza kartı olmadan oynatabilirmisin o 4MB lık dosyayı bi dene bakalım

• @SSsubayı demişsiniz ki benim yalan söyleme gibi bir derdim yok şunu unutmayın ki bizim de öyle bir derdim yok ayrıca yukarıda yaptığım alıntıyı bir cep telefonu tamir sitesinde aldım ve yazıyı yazanda bir ustadır isterseniz adresini pm'den atarm reklam olmasın sitedeki sayılı ustalardan biridir.
    ayrıca fotoğraf konusuna gelince yine yeni üyenin biriyle bu konuda tartıştık çünkü telefonda gösterdiği resim ile sitede yayınladığının boyutu ve dosya formatı farklıydı ama o resimlerin aynı olduğunu ve telefonun açtığını iddia ediyordu. Tabiki fotoğraflar farklıydı ve resimlerde oynanmıştı.

• KARANTİNA KARDEŞİM açılmadığı iddia edilen fotolarda hafıza kartında dikkatini çekerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

@SSsubayı demişsiniz ki benim yalan söyleme gibi bir derdim yok şunu unutmayın ki bizim de öyle bir derdim yok ayrıca yukarıda yaptığım alıntıyı bir cep telefonu tamir sitesinde aldım ve yazıyı yazanda bir ustadır isterseniz adresini pm'den atarm reklam olmasın sitedeki sayılı ustalardan biridir.
    ayrıca fotoğraf konusuna gelince yine yeni üyenin biriyle bu konuda tartıştık çünkü telefonda gösterdiği resim ile sitede yayınladığının boyutu ve dosya formatı farklıydı ama o resimlerin aynı olduğunu ve telefonun açtığını iddia ediyordu. Tabiki fotoğraflar farklıydı ve resimlerde oynanmıştı.

ustanın yaptığı yorum elimdeki telefondan daha çok bilgi vermez bana sanırım orda yazılanları zaten kendi telefonum üzerinde değerlendirdim ve dediğim gibi belirttiğim olumsuz yanlardan başka olusuz yanını görmedim

foto meselesine gelince sizin oynanmış bu fotoyla diyebilceğinizi bildiğim için söledim msn den atayım o andada fotoyu telde açayım die yok diosan izmirde tanıdığın varsa yada izmirdeysen canlı canlıda ispat edebilirim benim alnım açık ne tür istiyosanız öle yapalım
    benim kızdığım bi diğer konu insanların yaptım dediği şeylere şiddetle hayır demeniz sırf bu yüzden herkesin önünde ispat etçem ve şunuda sölüyorum z100 bendeki telefon yani HAFIZASI 197 DEĞİL 761KB dır

ve herkes görecek foto hakkında sölediklerimde en ufak bi yanlış olmadığını dediğim gibi istediğiniz şekilde ispatlıcam canlı şahit gönderin ona canlı olarakta gösteriyim yada msn nize atim foootoyu saygılarımla...

• SS SUBAYI ARKADAŞIM BAZI KONULARI EKSİK YAZMIŞSIN.....BU TELEFON ASRIN EN İYİ İCADI.....YOK YOK HEMEN HERKES ALMALI .......FOTO KALİTESİ MÜKEMMEL.......VİDEO KAYDI VE GÖSTERİMİ MÜKEMMEL DVİX KALİTESİNDE VİDEO GÖSTERİYOR.....FOTOĞRAFA GELİNCE NE DEMEK MÜTHİŞ 5MP LİK RESİMLERİ BİLE AÇIYOR......HATTA RESİMLERİ DÜZELTMEN İÇİNDE BİR FOTO DÜZENLEME YAZILIMI BİLE VAR......HELE HELE GEÇE MÜKEMMEL FOTO ÇEKİYOR.......SAR DEĞERİ -----0----BÖYLE TELEFON YERYÜZÜNE GELMEDİ ARKADAŞLAR......YOLDA YÜRÜRKEN BİLE TELEVİZYON SEYREDEBİLİYORSUN.....HATA SENDE OLUR DİREĞE ÇARPARSAN.....WLAN VAR.......İNTERNETE GİRİYOIRSUN...MÜKEMMEL ŞEKİLDE İNTERNETTE SÖRF YAPIYORSUN..... 3G-GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR YOK DİYENLER DEMEKKİ BULAMIYORLAR......HATTA TRAŞ OLURKEN BİLE ÖN KAMERA KULLANILIYOR....MÜTHİŞ BİR TELEFON ARKADAŞLAR...TV SEYRET.İNTERNETE GİR..SÖRF YAP.HATTA TRAŞ OL BİR TELEFONDAN DAHA NE BEKLERSİNİZ.....ZATENE- BOOK VAR.DÜŞMANLAR E-BOOKLARI NEDENSE YANLIŞ YAZIYORLAR TELEFON ONDAN AÇMIYOR...ASLINDA AÇAR EXCEL-WORD-POVER POİN NE ARARSAN VAR.....ARKADAŞLAR SS SUBAYININ DEDİĞİ BU TELEFONDAN HERKES BİR DEĞİL İKİ TANE ALMALILAR.....YOKSA PİYASADA TÜKENİR FALAN KAÇIRMAYIN HEMEN ALIN...BU SİTEDE--UGUR-ARIKAN-KARANTİNA İNANKİ-ROBOTİCA VE MC ORKO SİZE DÜŞMANDIR.BU TELEFONLARI ALMAYIN DİYORLAR...ALLAH ALLAH BUNLAR TELEFONDAN ANLAMIYORLARKİ........................

• Orjinalden alıntı: ARIKAN

SS SUBAYI ARKADAŞIM BAZI KONULARI EKSİK YAZMIŞSIN.....BU TELEFON ASRIN EN İYİ İCADI.....YOK YOK HEMEN HERKES ALMALI .......FOTO KALİTESİ MÜKEMMEL.......VİDEO KAYDI VE GÖSTERİMİ MÜKEMMEL DVİX KALİTESİNDE VİDEO GÖSTERİYOR.....FOTOĞRAFA GELİNCE NE DEMEK MÜTHİŞ 5MP LİK RESİMLERİ BİLE AÇIYOR......HATTA RESİMLERİ DÜZELTMEN İÇİNDE BİR FOTO DÜZENLEME YAZILIMI BİLE VAR......HELE HELE GEÇE MÜKEMMEL FOTO ÇEKİYOR.......SAR DEĞERİ -----0----BÖYLE TELEFON YERYÜZÜNE GELMEDİ ARKADAŞLAR......YOLDA YÜRÜRKEN BİLE TELEVİZYON SEYREDEBİLİYORSUN.....HATA SENDE OLUR DİREĞE ÇARPARSAN.....WLAN VAR.......İNTERNETE GİRİYOIRSUN...MÜKEMMEL ŞEKİLDE İNTERNETTE SÖRF YAPIYORSUN..... 3G-GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR YOK DİYENLER DEMEKKİ BULAMIYORLAR......HATTA TRAŞ OLURKEN BİLE ÖN KAMERA KULLANILIYOR....MÜTHİŞ BİR TELEFON ARKADAŞLAR...TV SEYRET.İNTERNETE GİR..SÖRF YAP.HATTA TRAŞ OL BİR TELEFONDAN DAHA NE BEKLERSİNİZ.....ZATENE- BOOK VAR.DÜŞMANLAR E-BOOKLARI NEDENSE YANLIŞ YAZIYORLAR TELEFON ONDAN AÇMIYOR...ASLINDA AÇAR EXCEL-WORD-POVER POİN NE ARARSAN VAR.....ARKADAŞLAR SS SUBAYININ DEDİĞİ BU TELEFONDAN HERKES BİR DEĞİL İKİ TANE ALMALILAR.....YOKSA PİYASADA TÜKENİR FALAN KAÇIRMAYIN HEMEN ALIN...BU SİTEDE--UGUR-ARIKAN-KARANTİNA İNANKİ-ROBOTİCA VE MC ORKO SİZE DÜŞMANDIR.BU TELEFONLARI ALMAYIN DİYORLAR...ALLAH ALLAH BUNLAR TELEFONDAN ANLAMIYORLARKİ........................
    [/quote
    öncelikle iddaa ettiğin şeyle bu yazdıkların çok alakasız neden diceksin

gece foto çekimi iyi değil ama gündüz bi problem yaşanmıyo demiştim

ikincisi şu sar değerinden ne hikmetse bi defa başım ağrımadı sürekli telefonla uzun süre görüşme yapan biriyim

üçüncüsü 3g konuşma özelliği olmayan bi ülkede 3g yi nie bu kadar arıyosun anlayamadım n73 vardı 3g sini bi kere kullanamadım bendemi sorun var acaba

televizyon çok güzel sürekli seyrediyorum ayrıca yürürken i,zleyin dikkat edin direğe çarpmayın demişsin ben daha yürürken izlenen televizyon şekli olduğunu ilk defa senden duyuyorum kaliteli tel alıp yürüyerek izlediğinde direğe çarpmıyosan alalım o televizyondan bu tv piknikte otobüste yada birden canın sıkıldığında çok işe yarıyor.

internette sörf internette sörf ya bunun bi adı var CEPTELEFONU öbür saydıklarımız tv kamera oyun mp3 vb ekstraları bunlar eğer sen sörf yapçam dersen güzel bi laptop alıcaksın ama üzgünüm onda telefon görüşmesi yapamıyosun

yok beni o da sarmaz diosan sörfü denizde yapçaksın

bahsettiğin yazılardaki(baya bi abartılı yazılardaki) telefon olsa 2000-3000 ytl arasında olurdu bu bahsettiğimiz telefon 150-180 ytl filansen bu paraya o kadar özellik istediğine göre 2000-3000ytl ye o telefonu almaz uçak istersin o paraya

• Eğer fotoğraf konusunu kanıtlarsanız hatamı kabul edip size teşekkür etmeyi de bilirim.

Ama o konuyu incelerseniz arkadaşın bizi yanıltmaya çalıştığını anlarsınız onda şüpheniz olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

Eğer fotoğraf konusunu kanıtlarsanız hatamı kabul edip size teşekkür etmeyi de bilirim.

Ama o konuyu incelerseniz arkadaşın bizi yanıltmaya çalıştığını anlarsınız onda şüpheniz olmasın.

o arkadaşla ilgili bi savunma yapmayacağım nasıl isterseniz öyle ıspatlayacağım dediğim gibi eğer izmirde tanıdığınız arkadaşınız yada siz olursanız canlı canlı sunma fırsatımda olur saygılarımla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

quote:

Orjinalden alıntı: ortopter

arkadaşlar telefon TV si 10-12 kadar kanal çekiyor hepside uyduruk yerel kanallar. istediğim kanalı izleyemecekmiyim.veya kanal sayısı nasıl artar. bilgisi olan varsa paylaşıma bekliyorum.. Bide digitürk e nasıl bağlanırım:))

bun gercekten sormadınız degılmı?
    lütfen saka yapıyorum deyın?
    LUTFEN?

• AL SS SUBAYI BİR ANYCOOL SİTESİNDEN KULLANICI YORUMU VE O SİTENİN ADMİNİN YANITI..

(şimdiye kadar 351 posta) 18.09.2008 18:11:45 [alıntı yap]

metinantepli wrote:
    arkadaşlar yeni f988 aldım 2 hat kullanıyorum hattın biriyle konuşurken diğerine ulaşılamıyor. aldığım yerle konuştum normal dedi çihazı değiştirdik diğerie aynı bana satıcı 2 çağrınında aynı anda gelmesi eski modellerde vardı o zellikli gelmiyor artık dedi

admin
    arkadaşım hepsinde aynı. bir hatla konuşurken diğerine çağrı geldiği zaman ulaşılamıyor uyarısı veriyor. yani sorun sizin telefonda değil çift hatlı çin telefonlarının genel sorunu..
    [alıntı yap]

merhabalar ben aldım bir tane f999 220 ytl ye
    telefon öellikleri olarak şunları yazabilirim
    bazı sitelerde flash var deniliyor ama flash yok
    3 farklı rente tuş diyorlar(kırmızı,mavi ,yeşil) bu özellik te yok
    sadece mavi yanıyor tuş ışıkları .
    kamera 2 mp deniliyor alakası yok
    bu olmyan özellikleri dışında hepsi mevcut

asıl benim sormak istediğim telefonu ilk aldığım gün arama gelince ters çevirdiğim zaman sesi otomatik olarak kapatıyordu. ama şimdi bu özelliği kullanamıyorum.Ayarı falan var mı acaba yoksa bozuldu mu alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 20 Eylül 2008; 11:26:55 >

• quote:

AL SS SUBAYI BİR ANYCOOL SİTESİNDEN KULLANICI YORUMU VE O SİTENİN ADMİNİN YANITI..

(şimdiye kadar 351 posta) 18.09.2008 18:11:45 [alıntı yap]

metinantepli wrote:
    arkadaşlar yeni f988 aldım 2 hat kullanıyorum hattın biriyle konuşurken diğerine ulaşılamıyor. aldığım yerle konuştum normal dedi çihazı değiştirdik diğerie aynı bana satıcı 2 çağrınında aynı anda gelmesi eski modellerde vardı o zellikli gelmiyor artık dedi

admin
    arkadaşım hepsinde aynı. bir hatla konuşurken diğerine çağrı geldiği zaman ulaşılamıyor uyarısı veriyor. yani sorun sizin telefonda değil çift hatlı çin telefonlarının genel sorunu..
    [alıntı yap]

merhabalar ben aldım bir tane f999 220 ytl ye
    telefon öellikleri olarak şunları yazabilirim
    bazı sitelerde flash var deniliyor ama flash yok
    3 farklı rente tuş diyorlar(kırmızı,mavi ,yeşil) bu özellik te yok
    sadece mavi yanıyor tuş ışıkları .
    kamera 2 mp deniliyor alakası yok
    bu olmyan özellikleri dışında hepsi mevcut

asıl benim sormak istediğim telefonu ilk aldığım gün arama gelince ters çevirdiğim zaman sesi otomatik olarak kapatıyordu. ama şimdi bu özelliği kullanamıyorum.Ayarı falan var mı acaba yoksa bozuldu mu alet

BEN TELEFONU ALDIĞIM İLK GÜN BANA SÖLEDİLER TELEFON ÇALARKEN ÖBÜRÜNE ULAŞILAMAZ DİE BEN BUNUN BİLİNCİNDE ALDIM TELEFONU TUŞ RENKLERİNE GELİNCE ARKADAŞIMIZ SANIRIM HATASININ KURBANI OLMUŞ ÇÜNKÜ O RENKLİ TUŞ ÖZELLİĞİ BENİM KULLANDIĞIM TELEFON OLAN Z100 F888 YADA N101 NE DERSENİZ ARTIK O TELEFONDA MEVCUT ARKADAŞIN ALDIĞI TELEFONDA OLAN Bİ ÖZELLİK DEĞİL O KAMERAYA GELİNCE ZATEN DEFALARCA KONUŞTUK O KONUYU 2MP OLMADIĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ AMA SABAH ÇEKİMLERİ ÇOK GÜZEL DİE İLETMİŞTİM AYRICA ARIKAN KARDEŞİM
    SAKIN SANMAYIN BEN İLLA ÇİN MALI ALIN DİE BURDA SAVUNDUĞUMU BENİM DEMEK İSTEDİĞİM DÜŞÜK FİYATA BULABİLCEĞİNİZ EN İYİ TELEFON DEMEK.....YOKSA BEN O FİYATA N73 N95 VB ALIRIM DİOSAN ÇİN MALININ YANINDAN GEÇME .........BU ARADA YENİ Bİ DUYUM ALDIM NOKIA TW Lİ TELEFON DİE HEYECANLA TELEFONCULARA KOŞTUM GÖRMEK İÇİN FİYATINI DUYUNCA SORMAZ OLAYDIM DEDİM 2.EL 800YTL DEDİLER BANA YA BEN O PARA GÜZEL Bİ TELEFON ALIRIM ÜSTÜNEDE CİLLOP GİBİ 72 EKRAN TW ALIRIM TEKRARLIYORUM BENİM BURDA AMACIM KESİNLİKLE ÇİN MALINI SAVUNMAK DEĞİL FİYATINI SAVUNUYORUM.....PARAM VAR BENİM KARDEŞİM DİYOSAN GİT KALİTELİ GÜZEL VE KARİZMATİK Bİ TELEFON AL HERKESE SAYGILARIMLA.....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.