Şimdi Ara

Anycool Z100/F888 bilgilendirme. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
39.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar beni bilirsiniz bu telefonları savunurdum hatta z100 telefonum vardı özellikleri gerçekden çok güzeldi ancak 1 ay sonra hoparlörü durduk yere hısırtı sesi verdi sonrada ses gitti ben çok temiz kullanırım telefonlarımı yani durduk yere gitti telefon ama sakın almayın zor sattım tekrar hepsiburada sitesi 200 ytl satıyor bu telefonu isterseniz oraya bakın alıcaksanızda garantili alın ancak bunların gerçekden sar değeri yüksek ve malzeme kalitesi çok düşük yani telefon yanınızdayken balınız ağrıyor kendinizi kötü hissediyorsunuzBenim tavsiyem uzak durun gidin uydurukda olsa 200 ytl nokıa filan alın sadece televizyon artısı var ve bu televizyonda gerçekden güzel oluyor keske biraz daha kaliteli ve sağlıklı yapsalar
  • kazım erdemli KARDEŞİM BU TELEFONLARIN HARARETLİ SAVUNUCUSU.......GERCEĞİ ANLAMA NA ÇOK SEVİNDİM BİRŞEYLER BİLİYORDUK VE YAZIYORDUK AMA ÇOK SEVİNDİM ARTIK İNSANLARI BURADAN UYARMALISIN.KEŞKE ALMADAN BENİ DİNLESEYDİN PARANA YAZIK OLMASAYDI......

!Arkadaslar beni bilirsiniz bu telefonları savunurdum hatta z100 telefonum vardı özellikleri gerçekden çok güzeldi ancak 1 ay sonra hoparlörü durduk yere hısırtı sesi verdi sonrada ses gitti ben çok temiz kullanırım telefonlarımı yani durduk yere gitti telefon ama sakın almayın zor sattım tekrar hepsiburada sitesi 200 ytl satıyor bu telefonu isterseniz oraya bakın alıcaksanızda garantili alın ancak bunların gerçekden sar değeri yüksek ve malzeme kalitesi çok düşük yani telefon yanınızdayken balınız ağrıyor kendinizi kötü hissediyorsunuz Benim tavsiyem uzak durun gidin uydurukda olsa 200 ytl nokıa filan alın sadece televizyon artısı var ve bu televizyonda gerçekden güzel oluyor keske biraz daha kaliteli ve sağlıklı yapsalar ............TEKRAR GEÇ DE OLSA ARAMIZA KATILMAKDAN MEMNUNLUK DUYDUĞUMU BELİRTİYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 20 Eylül 2008; 23:06:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

kazım erdemli KARDEŞİM BU TELEFONLARIN HARARETLİ SAVUNUCUSU.......GERCEĞİ ANLAMA NA ÇOK SEVİNDİM BİRŞEYLER BİLİYORDUK VE YAZIYORDUK AMA ÇOK SEVİNDİM ARTIK İNSANLARI BURADAN UYARMALISIN.KEŞKE ALMADAN BENİ DİNLESEYDİN PARANA YAZIK OLMASAYDI......

!Arkadaslar beni bilirsiniz bu telefonları savunurdum hatta z100 telefonum vardı özellikleri gerçekden çok güzeldi ancak 1 ay sonra hoparlörü durduk yere hısırtı sesi verdi sonrada ses gitti ben çok temiz kullanırım telefonlarımı yani durduk yere gitti telefon ama sakın almayın zor sattım tekrar hepsiburada sitesi 200 ytl satıyor bu telefonu isterseniz oraya bakın alıcaksanızda garantili alın ancak bunların gerçekden sar değeri yüksek ve malzeme kalitesi çok düşük yani telefon yanınızdayken balınız ağrıyor kendinizi kötü hissediyorsunuz Benim tavsiyem uzak durun gidin uydurukda olsa 200 ytl nokıa filan alın sadece televizyon artısı var ve bu televizyonda gerçekden güzel oluyor keske biraz daha kaliteli ve sağlıklı yapsalar ............TEKRAR GEÇ DE OLSA ARAMIZA KATILMAKDAN MEMNUNLUK DUYDUĞUMU BELİRTİYORUM...

BENDE GÜN GEÇTİKÇE TECRÜBELERİMİ SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM TELEFON KONUSUNDA
    TECRÜBELERİNİ İLETTİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

kazım erdemli KARDEŞİM BU TELEFONLARIN HARARETLİ SAVUNUCUSU.......GERCEĞİ ANLAMA NA ÇOK SEVİNDİM BİRŞEYLER BİLİYORDUK VE YAZIYORDUK AMA ÇOK SEVİNDİM ARTIK İNSANLARI BURADAN UYARMALISIN.KEŞKE ALMADAN BENİ DİNLESEYDİN PARANA YAZIK OLMASAYDI......

SEWGİLİ arıkan BENDE HAK YOLUNU BULACAKMIYIM SENCE

• EVET ARKADAŞIM BULACAKSIN.... AMA KEŞKE ALMADAN ÖNCE BULSAYDIN DA PARANA YAZIK OLMASAYDI.....YUKARIDAKİ ARKADAŞ ÖYLE BİR SAVUNUYORDUKİ SORMA GİTSİN...ÇOK HIZLIYDI AMA GERCEKLERİ PARAYI KAPTIRINCA FARKETTİ....HERHALDE SENDE PARAYI KAPTIRDIN NE YAPALIM ....AMA HAK YOLUNA MUTLAKA GELECEKSİN SEVGİLER
  • quote:

EVET ARKADAŞIM BULACAKSIN.... AMA KEŞKE ALMADAN ÖNCE BULSAYDIN DA PARANA YAZIK OLMASAYDI.....YUKARIDAKİ ARKADAŞ ÖYLE BİR SAVUNUYORDUKİ SORMA GİTSİN...ÇOK HIZLIYDI AMA GERCEKLERİ PARAYI KAPTIRINCA FARKETTİ....HERHALDE SENDE PARAYI KAPTIRDIN NE YAPALIM ....AMA HAK YOLUNA MUTLAKA GELECEKSİN SEVGİLER

vala şuanda memnunumm ama dediğim gibi tecrübelerimin hepsini sizinle paylaşacağım bu arada fotoğraf konusunda haklıyım unuttum sanma

• BENDE T818 VARDI AÇMIYORDU...BİLGİSAYARDA BOYUTLARINI 320*240 YAPIYORDUM ÖYLE YÜKLÜYORDUM O ZAMAN AÇIYORDU..KULLANDIĞIM İÇİN BİLİYORUM....BEN AÇAMADIM.....AMA YİNE DE 2MP BİR ÇEKİM YAP TELEFONA YOLLA AÇMAZ GİBİME GELİYOR...AÇARSA YAZ AMA FOTOĞRAF 2MP İLE ÇEKİLMİŞ OLSUN
  • quote:

BENDE T818 VARDI AÇMIYORDU...BİLGİSAYARDA BOYUTLARINI 320*240 YAPIYORDUM ÖYLE YÜKLÜYORDUM O ZAMAN AÇIYORDU..KULLANDIĞIM İÇİN BİLİYORUM....BEN AÇAMADIM.....AMA YİNE DE 2MP BİR ÇEKİM YAP TELEFONA YOLLA AÇMAZ GİBİME GELİYOR...AÇARSA YAZ AMA FOTOĞRAF 2MP İLE ÇEKİLMİŞ OLSUN

denedim 2mp leri telden oldumu açmıyo ama 5mp lik foto makinasındakileri açıyo çok enteresan :S:S 2 mp yi açmıyo ama 5 mplik makina fotolarını açıyo

• Çin olmayan çift sim kartlı tv özellikli cep telefonu yoktur. bu böyle bilinmelidir.

Boşuna kimse bu markaları kötülemeye çalışmasın. bu ürünleri alan herkez zaten çin malı olduğunuda bilmektedir.

Ve her yerde çin malı çin malı diye artık karalamaya yönelik açıklamalar yapılmamalıdır.

Gördüğünüz gibi general mobile bile bire bir çin mallarını satıyor. Hemde iki üç kat fiyatına

ve Bunların tamamının general mobile dahil SAR DEĞERLERİNİ onaylayan kurumun adıda ALMAN DR RASEK tir.

Hiç birininde birbirinden kalite farkıda yoktur.

DİĞER CHİNA OLAN'IN LİNKİ: http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1935

Tek dikkat etmeniz gereken husus vardır. ALACAĞINIZ ÜRÜN KESİNLİKLE GARANTİLİ OLMALIDIR...

• eyvallah kardeşim çok teşekür ederim eline sağlık bu site için benim için uğraştığın için msn adresimi vermek isterim eklersen sevinirim
    sagopa_beyhan@windowslive.com by
  • s.a arkadaşlar bende f888 telefon aldım ve tuş renklerini nasıl kapatırım tek renk yapmak istiyorum. (*#3646633#) şifreyi girdim ama bulamadım ve ayarını bozdum telefon kapandı format ile açtırdım. ve bilen varsa adım adım yazarak anlatırsa çok memnun olurum... ilginize şimdiden tşk ederim...

Ayrıca telefon hakkında bende yorum yapayım, fiyatına göre çok güsel telefon kullanım amacına göre kişiye özel farklıdır bana sorarsanız süper tavsiye ederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Türkbey

s.a arkadaşlar bende f888 telefon aldım ve tuş renklerini nasıl kapatırım tek renk yapmak istiyorum. (*#3646633#) şifreyi girdim ama bulamadım ve ayarını bozdum telefon kapandı format ile açtırdım. ve bilen varsa adım adım yazarak anlatırsa çok memnun olurum... ilginize şimdiden tşk ederim...

Ayrıca telefon hakkında bende yorum yapayım, fiyatına göre çok güsel telefon kullanım amacına göre kişiye özel farklıdır bana sorarsanız süper tavsiye ederim....

sevgili kardeşim bence çok uğraşma o işle ben uğraştım çözüm bulamadım bu telefonu üstündeki özellikleri kabul edip alacaksın ekstra bişi yüklenmiyor yada eklenmiyor saygılarımla

• eywallah üstad saolasın var olasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Türkbey

eywallah üstad saolasın var olasın...

estağfurullah yardımcı olabildiysem mutlu olurum saygılarımla....
  • http://www.cepsistem.tr.gg/Ana-Sayfa.htm yaa beyler bu site güvenlimi acaba bunlar gibi mağdur olmak istemiyom ama %99 olurum gibi aman neyse almıyom çinlileride sewmem zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

*#3646633# menusunden tus rengını sabıt mavı yapmıstım bır cıhazın.
    bıraz kurcalarsanız o mumkun bılgınıze.

LAN ŞEREFSİZ MİLLETE GARİP KODLAR VERİP TELEFONLARINDAN EDİYON, SEN BİLMEM NERENİ KURCALA, ADİ HERİF [simage][/simage]
  • bu resimlerin dışında söylenen hiç bir telefon anycool değil hepsi kaçak ve çakma..dikkatli olun arkadaşlar
    İntel iletişimim sitesinden alınmıştır
    http://www.anycooltr.com/ İTEYEN İNCELEYEBİLİR..SEVGİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 5 Ekim 2008; 18:04:49 >

• arkadaslar sızı bılmem ben nefret ettım bu telefonlardan.iğrenc bi telefon.2 gb hafıza kartı taktım yavasladı.17.8 cm (ölçtüm)den yere dustu 2 gun kendıne gelemedı.hııııc guzel degıl ama tercıh sıze kalmıs.
  • arkadaşlar anycool f888'in wap ayarlarını bulamadım ya acil yardım ederseniz sevinirim!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayatdurdu

quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

*#3646633# menusunden tus rengını sabıt mavı yapmıstım bır cıhazın.
    bıraz kurcalarsanız o mumkun bılgınıze.

LAN ŞEREFSİZ MİLLETE GARİP KODLAR VERİP TELEFONLARINDAN EDİYON, SEN BİLMEM NERENİ KURCALA, ADİ HERİF [simage][/simage]

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.