Şimdi Ara

Anycool Z100/F888 bilgilendirme. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
39.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aslanz61

arkadaşlar bırakın şunları ya bunların hepsi kaçak geliyo.hemen hemen herkes duymuştur.bu telefonlar hep doğu üzerinden geliyo şırnak antep diyarbakır...peki bu telefonun paraları kime gidiyo.oralara kim ulaştırıyo bu telefonları.bütün paralarınız teröristlere gidiyo bu memleketi bölmeye çalışan şerefsizlere.sizde kalkmış telefon iyi kötü tartışıyosunuz.kaçak maldan kar ediyim derken devleti zarara sokmayın aklınız başınızda olsun hepimiz türk evladıyız

Telefon bende de var çok güzel bir telefon ancak bu dediğinizi bende düşündüm inş. dediğiniz gibi değildirDediğiniz gibiyse keske almasaydım bu telefonu

• Arkadaşlar sar değeri olayında çok çok abartı var sar değeri max. 0.1 oynar telefonlarda oda şebekenin sinyal gücüne bağlı olarak değişir --ARIKAN-- arkadaşımız olayı çok değişik açılardan ele alıyo farkındayım ama yanlış yorumluyo öncelikle belirteyim arıkanın sar değerleri konusundaki sözleri tamamen kuruntu onun asıl belirtmek istediği insanların bu telefonları alıp hiç nerden nasıl geldiği ülke ekonomisini baltaladığı asıl önemlisi pkk başta olmak üzere bu gibi terör örgütlerinin kasasını doldurduğu arkadaşlar başta cd ve kitap korsancılığı yaptılar korsandan gelen para çok tatlı geldi telefonun kaçağını getirdiler almayalım bu ülke hepimizin arıkan kardeş sende mümkünse sar değeri imei gibi konuları geç insanları bu yönde uyar herkese selamlar alan varsa yapmış bi hata almış güle güle problemsiz kullanır inşallah ama bu telefonları öve öve diğer insanlarında terör örgütüne finans kaynağı olmalarına sebep olmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: eakyol11

Arkadaşlar sar değeri olayında çok çok abartı var sar değeri max. 0.1 oynar telefonlarda oda şebekenin sinyal gücüne bağlı olarak değişir --ARIKAN-- arkadaşımız olayı çok değişik açılardan ele alıyo farkındayım ama yanlış yorumluyo öncelikle belirteyim arıkanın sar değerleri konusundaki sözleri tamamen kuruntu onun asıl belirtmek istediği insanların bu telefonları alıp hiç nerden nasıl geldiği ülke ekonomisini baltaladığı asıl önemlisi pkk başta olmak üzere bu gibi terör örgütlerinin kasasını doldurduğu arkadaşlar başta cd ve kitap korsancılığı yaptılar korsandan gelen para çok tatlı geldi telefonun kaçağını getirdiler almayalım bu ülke hepimizin arıkan kardeş sende mümkünse sar değeri imei gibi konuları geç insanları bu yönde uyar herkese selamlar alan varsa yapmış bi hata almış güle güle problemsiz kullanır inşallah ama bu telefonları öve öve diğer insanlarında terör örgütüne finans kaynağı olmalarına sebep olmayın

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM ÜSTÜNDE DURDUĞUM KONUNUN ÖNEMLİ BİR KISMINIDA BU DURUM TEŞKİL EDİYOR.SEVGİLER

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Orjinalden alıntı: aslanz61

arkadaşlar bırakın şunları ya bunların hepsi kaçak geliyo.hemen hemen herkes duymuştur.bu telefonlar hep doğu üzerinden geliyo şırnak antep diyarbakır...peki bu telefonun paraları kime gidiyo.oralara kim ulaştırıyo bu telefonları.bütün paralarınız teröristlere gidiyo bu memleketi bölmeye çalışan şerefsizlere.sizde kalkmış telefon iyi kötü tartışıyosunuz.kaçak maldan kar ediyim derken devleti zarara sokmayın aklınız başınızda olsun hepimiz türk evladıyız

ARKADAŞIM AĞZINA SAĞLIK .......SONUNA KADAR DOĞRU YAZMIŞSIN TEBRİK EDERİM...SEVGİLER

ARIKAN sen neden aldın madem destek içinmi? bunlara karşı olan her lafa atlama be kardeşim. hem kullanıyon hem karşısın. bırak her konuya birşey yazmayı. söyleyelim dh yöneticisine mesaj sayını 100000 yapsın sende rahatla.

• yıldırım_han KARDEŞİM BENİM ALMAM MERAK İNCELEME NE DERSEN DE -----------AMA ŞUNU İYİ BİL BEN MESAJ SAYILARIYLA İLGİLENECEK YAŞTA DEĞİLİM.BU KAÇAK MALLARLA İLGİLENMEM SENİN YAŞINDAN FAZLADIR.BUNU İYİ BİL......MESAJ SAYISI HİKAYE ARKADAŞIM BUNU DE İY BİL KARDEŞİM MAKSAT GENÇLERİN ÜÇ KURUŞUNDA GÖZÜ OLAN KACAKCILAR.....SEVGİLER KARDEŞİM
  • sonuca bak arıkan sonuca. yaşın bazı şeyleri anlayacak kadar varsa şu son yazdığına bir daha bak.
    sevgiyle kal...
  • bende dün Any cool F888 aldım Ve az once senin vermiş oldugun kısayoldan biraz kurcaladım telefon 3 saniye içinde kapanacaktır yazdı kapandı ancak geri acamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirsen sana minnettar kalırım!..
  • Any cool F888 aldım Ve az once vermiş oldugunuz(*#3646633#) kısayoldan biraz kurcaladım telefon 3 saniye içinde kapanacaktır yazdı kapandı ancak geri acamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım!..
  • Anycool F888 aldım Ve az once vermiş oldugunuz(*#3646633#) kısayoldan biraz kurcaladım telefon 3 saniye içinde kapanacaktır yazdı kapandı ancak geri acamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım!.. demiştim. Neyse format attırarak cep telefonunu açtırdım, şimdide 2. sim kartı geçersiz uyarısı alıyorum. İmei sorgulamasında imei noların her ikisi de kayıtlı çıkıyor. Neden bu durum olmuş olabilir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  • arkadaşlar benim anycool f888 üzerine para düştü ve camı çatladı cam bölümü değiştirilebilirmi bilgisi olan varmı

Anycool Z100/F888  bilgilendirme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Orjinalden alıntı: badcatbad

Arıkanın haksız olmadığı noktalar var zaten yukarıdaki yazılara bakarsan görürsün. 3G yok, vga kamerası,tvden kayıt yok felan filan.
    Benim söylemek istediğim bu telefon alınacaksa televizyonu için alınır, ve bu fiyatada bu özellikler bence fazla. gg den bakarsan imei garantili telefonlar satılıyor, alınca kontrol edersin internetten, 20 gün içinde değiştirme şansın var.

Yani bu fiyatada garanti beklemek yanlış olur 150 ytl ye kadar düşmüş doğubankta. Yakında alabilirim o zaman daha ayrıntılı bir incelemesini yaparım. Alacaksan bu modeli al bence. Arıkan aldığında pahalıydı heralde

ARKADAŞIM İLK ALDIĞIN AN İMEİ LER SAĞLAM GÖZÜKÜYOR.NEDENİ İSE SİSTEME YENİ GİRİLDİĞİ İÇİN AMA 2 AY SONRA OPERATÖRLER TESPİT EDİP KAPATIYORLAR.KESİNLİKLE HEPSİ KAPANIYOR...İSTİSNASIZ.

Bu kadar iddalı konuşuyorsunuz fakat 3-4 aydır kullanıyorum sapasağlam.Diğer bir arkadaşım ise 10 aydır kullanıyor,halen telefonu açık.
    Halkı yanlış yönlendirmekten bahsediyorsunuz aynı şeyi siz de yapmayın...

• BENİM ANYCOOL T818 İM İKİ HATTI DA KAPANDI..ARKADAŞIM....FORUMDA KAPATILANLARIN SAYISI ÇOK KABARIK...DEMEKKİ SEZİN KOPYA İMEİ LERİNİZ SAĞLAM ÇIKMIŞ.GÜLE GÜLE KULLANIN ARKADAŞIM.SEVGİLER
  • 1. imeiler gercek telefonlardan ALINMAMISSA uydurma bı numaraysa
    2 MMS ve GPRS ayarları yapdıysanız ve kullandıysanız
    3 aynı imeiyi birden fazla hatta aynı imeiyi onlarca telefona yazan bı yerden almıssanız
    kapanır...
  • arkadaşlar telefon TV si 10-12 kadar kanal çekiyor hepside uyduruk yerel kanallar. istediğim kanalı izleyemecekmiyim.veya kanal sayısı nasıl artar. bilgisi olan varsa paylaşıma bekliyorum.. Bide digitürk e nasıl bağlanırım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortopter -- 2 Eylül 2008; 2:59:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ortopter

arkadaşlar telefon TV si 10-12 kadar kanal çekiyor hepside uyduruk yerel kanallar. istediğim kanalı izleyemecekmiyim.veya kanal sayısı nasıl artar. bilgisi olan varsa paylaşıma bekliyorum.. Bide digitürk e nasıl bağlanırım:))

bun gercekten sormadınız degılmı?
    lütfen saka yapıyorum deyın?
    LUTFEN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalix

Anycool F888 aldım Ve az once vermiş oldugunuz(*#3646633#) kısayoldan biraz kurcaladım telefon 3 saniye içinde kapanacaktır yazdı kapandı ancak geri acamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım!.. demiştim. Neyse format attırarak cep telefonunu açtırdım, şimdide 2. sim kartı geçersiz uyarısı alıyorum. İmei sorgulamasında imei noların her ikisi de kayıtlı çıkıyor. Neden bu durum olmuş olabilir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

telefon çekmediği zaman geçersiz yazabilir, olmazsa fabrika ayarlarına dön telefonun menüsünden güvenlik kodu 1122
  • Ciddi tabi bide Dsmarttan maçları izleyebilrimiyiz bunla;)
  • arkadaşlar bu anycool f888'in pc suite'sini indireceğim bir site varsa bana gönderirmisiniz lütfen benim için çok acil saygılarla şimidden teşekürler

Anycool Z100/F888  bilgilendirme.
  • arkadaşım sadece anycool telefon için kurulmuş bir site var. duvar kağıtları, wap,mms ayarları, mp3ler , kullanım kılavuzları, yanlış görmediysem pc suit die de bişey okudum. işine yarar umarım.

http://cepcanavari.tr.gg
  • SAYIN ARIKAN KARDEŞİM yazılarıma kulak verip bi ders alırsan ne mutlu sana

öncelikle seni bi türlü anlayamıyorum neden hu kadar katısın bu konularda,tahminimce çin malı satan bi adamla tartıştın ve yemin ettin işinizi bozcam die.nese asıl konuya gelelim ; bende z100 telefonumu almadan önce dikkatlice araştırdım bu forumuda baştan sona kadar okudum ve senin anlattıklarının %90 ı yanlış.mesela örnek vereyim kamerası kötü diyorsun akşam çekimleri için kötü olsada sabah çekimlerinde çok güzel ikincisi sar değeri diyorsun ben saatlerce telefonla konuştum hiçbi rahatsızlık sezmedim ekran çözünürlüğü fiyatına göre çok güzel.benim telefonum 700 kb fotoğrafı çok rahat açıyor sen tutturmuşsun 197 kb die.ayrıca telefonun seside harika dizaynı mükemmel çift hat kullanımı harika tv desen çok güzel seyrediyorum herzaman .radyosu bangır bangır.ben z100 kullanan biri olarak eksi yönlerini sölüyorum

tel sessize geçmio
    dişardan eklediğiniz videoları programdan geçirmeden çalıştıramıyorsunuz
    bazı fotoları açmıyor
    kamera gece kötü
    mp3 olmayan şarkıları tanımıyor

sana uymayıp bu teli aldığım için çok mutluyum fiyatının hakkını fazlasıyla veriyo sakın benide günah keçisi ilan etmeye kalkma ben satıcı filanda deilim sırf senin yazdıklarına cvp atmak için üye oldum lütfen milletti yanlış yönlendirme saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.