Şimdi Ara

Anycool Z100/F888 bilgilendirme. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
39.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arıkan abi (abi diyorum muhtemelen benden büyüksündür) birçok şeyi senden öğrendim ve bende çevremdekilerin zarar görmesini istemiyorum maddi&manevi bu yüzden herkesi uyarıyorum. Maddi&manevi bir problem olmasa bile vergi kaçakçılığı yapıldığını bile bile bu telefonların alınması zoruma gidiyor. İnsanları aptal yerine koymaları zoruma gidiyor başka bir şey yok.. Elimden geldiğince bilgilendireceğim herkesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 12 Ağustos 2008; 0:01:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

eyvallah uğur851 kesinkikle 1Mb lik fotoları açmaz.ZATEN KALİTELİ BİR FOTO EN AZ 600 KB DEN AŞAĞI OLMAZ AÇAMAZ ....ZATEN KİLBAYT KAVRAMINI KULLANAN BU MALLARDAN BAŞKA TELEFON YOK.....HAFIZASI 197 KB OLAN BİR MAKİNA NASIL OLURDA 700KB Yİ AÇAR BUNUN TEKNİK BİR TANIMI DA YOKTUR

Hafıza kartı diye birşey var bilmiyorum biliyormusunNasıl kanıtlıcağımı söyleyin kanıtlıyımİnş. başka F888 kullanan biri çıkar

hafıza kartı resmi depolamak içindir fotoğrafı açmasının kartla ilgisi yoktur örneğin 2gb ram isteyen bir oyunu 64mb ram li bir makinada çalıştırabilirmisin işte o hesap.. Ok

nasıl kanıtlayacaksın biliyor musun?
    ilk önce telefonda fotoğrafın boyutunu fotoğrafla başka bir makinayla
    sonra fotoğrafı açtığını göster ve fotoğrafla. aman dikkat et yanlış fotoğrafları yollama bize

• quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

arıkan abi (abi diyorum muhtemelen benden büyüksündür) birçok şeyi senden öğrendim ve bende çevremdekilerin zarar görmesini istemiyorum maddi&manevi bu yüzden herkesi uyarıyorum. Maddi&manevi bir problem olmasa bile vergi kaçakçılığı yapıldığını bile bile bu telefonların alınması zoruma gidiyor. İnsanları aptal yerine koymaları zoruma gidiyor başka bir şey yok.. Elimden geldiğince bilgilendireceğim herkesi..

İNSANLARA ALENİ ŞEKİLDE KANDIRIYORLAR.. BU MODELLERİN TANITIM YAZILARININ TAMAMI YALAN...
    SATTIKLARI MAKİNAYI BİLE TANIMADAN SATIYORLAR...BURADA YAZINCA SALDIRIYORLAR...ŞU ÜÇ GÜNDÜR HEP YENİ ÜYELERİN REKLAM YAZILARI VAR.REKLAM YAPIYORLAR.SEN MERAK ETME.....BİR SÖZ VARDIR...ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE.......13-17 YAŞ ARASI GENÇLERİĞ HEDEFLEYEN BU SATICILAR ONLARA YÖNELİK YALANLAR SÖYLÜYÜRLAR.ONLARIN CEPLERİNDEN 170-180 YTL ALMAK DERTLERİ SEVGİLER KARDEŞİM
    EMİNOLKİ SENİN YAŞIMDAN EN AZ 15-20 ARASI BÜYÜK OLABİLİRİMN.SEVGİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 12 Ağustos 2008; 10:21:26 >

• KAZİM ERDEMLİ KARDEŞİM YAVAŞ YAVAŞ BİZE HAKLI GİBİ KONUŞUYORSUNUZ DEMEYE BAŞLADIM TELEFONUNU BİRAZ DAHA KURCALAMAYA DEVAM ET....BİRDE KAPANINCA .....AMAN TAMAMEN HAKLISINIZ DİYECEĞİN GÜNLERİDE BU FORUMDA GÖRECEĞİZ....ŞİMDİ EMİNÖNÜNDEN GELDİM DOĞU BANKDAN ÖZELLİKLE TELEFONUNU İYİCE İNCELEDİM....RESİMLERİ AÇMA VE RESİMLERİ DUVAR KAĞIDI YAPMA KONUSUNDA BİZZAT DENEYEREK BAŞARISIZ OLDUM.SEVGİLER......İŞALLAH TELEFONUN KAPANMAZDA..SEN HAKLI ÇIKARSIN.SEVGİLER
  • RESİMİ ÇEKMİŞSİN SONRA BOYUTLARINI KÜÇÜLTÜP 320*240 AGETİRMİŞSİN ODA 109 KB OLMUŞ O NEDENLE AÇMIŞ RESMİNİ BLG İNDİRDİM İNCELEDİM....ÖZELLİKLERDE 320*240 YAZIYOR.AYRICADA KB Sİ 109 OLMUŞ RESİM UFALTILMIŞ....BU MAKİNA 640*480 ÇEKİYOR.ÖYLE ÇEK ÖYLE YÜKLE DE BİR BAKALIM ARKADAŞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 12 Ağustos 2008; 13:10:45 >
  • FOTOYU ÇEKERKEN KAMERA AYARLARINI 320*240 AGETİRİP ÇEKMİŞSİN...AYNI FOTOLARI TELEFONUNU KAMERA AYARLARINDA 640*480 İ SEÇ-KALİTEYİ YÜKSEK YAP ÇEK BAKALIM ACACAKMI?SEVGİLER
  • @kazım.erdemli kardeş sen oyun mu oynuyorsun telefonda Atatürk resmi 975kb görünüyor ve uzantısı jpg ama verdiğin resmimdeki 265kb ve uzantısı png

ben boş yere dememiştim dikkat et yanlış resmi gösterme diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

@kazım.erdemli kardeş sen oyun mu oynuyorsun telefonda Atatürk resmi 975kb görünüyor ve uzantısı jpg ama verdiğin resmimdeki 265kb ve uzantısı png

ben boş yere dememiştim dikkat et yanlış resmi gösterme diye

Telefonda 975 kb yazdığı için onu gösterdimPC de de öyle yazıyor neyse siz verin bir resim deniyelim

önce şunu bi açığa kavuşturalım cep telefonunda 975 olarak gözüküyorsa bilgisayarda da aynı şekilde gözükmesi gerekir aksi taktirde ya resim farklıdır ya da oynanmıştır.
    Ne yani cep telefonuyla bilgisayarın hafıza birimleri farklı mı birinde 975 birinde 256kb görünüyor???????*

ayrıca ne demek png olsa ne olur farklı resimleri gösteriyorsun ve hala haklıyım diye konuşuyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 12 Ağustos 2008; 15:34:25 >

• sen her şeyi bildiğini sanıyorsun ama hiçbir şey bilmiyorsun resmi upload ettiğin site imageshack.us ayrıca ora boyutu düşürmez dosya formatını değiştirmez sadece dosya ismini değiştirir o da karışıklık olmaması için.

Bilgisayarımdaki bu resmi upload ediyorum bakalım dosya formatı ve dosya boyutu değişecek mi?
     Anycool Z100/F888  bilgilendirme.

bu resme bak bilgisayarına indir ve boyutuna bak 1.35Mb dosya formatı Jpg

Bakalım buna ne kulp takacaksın??

Buda 113*150 Resize Image seçeneğini işaretledim dosya formatı değişiyor mu diye. Ama değişmedi halen jpg

Artık ne hikmetse

• kazimerdemli kardesim bBU NE HIDDET BU NE CELAL FABRIKA SENIN HERHALDE YADA SEN AVCI NIN HALKLA ILISKILER MUDURUSUN
  • avcoi deyince bende ondan aldım gg uzerınden.
    cihazların imeisini sorgulattırdıgımda ithalat urunu dıyor.
    klonlama bile yok.
    herkesede laf atmayın bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuer

avcoi deyince bende ondan aldım gg uzerınden.
    klonlama bile yok.

ne yani onlar telefonları kendi mi getiriyor... bunlar ülkeye kaçak yollarla sokulup dağıtılıyor...

yok onlar özel insanlar, onlara sağlam telefon geliyor diyorsanız bilmem..
    2-3 ay sonra görürüz kimin haklı çıktığını....
  • quote:

avcoi deyince bende ondan aldım gg uzerınden.
    klonlama bile yok.

BENDE İLK ALDIĞIMDA UZUN BİR SÜRE İTHALAT OLARAK GÖZÜKDÜ...BAKTIMKİ MOTOROLA T190 ÇAKMASI İMİŞ. BİR AYA YAKIN KAYITLI GÖZÜKÜYOR....AMAAAAAA SİSTEN 2-2,5 AY SORA NUMARAYI SİSTEM DIŞINA ATIYOR O ZAMAN GÖRÜŞÜRÜZ..BENİMKİ3 AY SONRA KAPANDI ARKADAŞIM KOLAY GELSİN BAŞINA GELMESİN
  • f988 800kb hafıza var 600 kblık resimler açılıyo f988 de bilginize.
    Ama bı konuda Arıkan'a takılıyorum bu cihazla 5 dakika konustummu kafam catlayacak derecede agrıyor.
    Çok YÜKSEK SAR DEGERLERİ BU CİHAZIN!
  • quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

*#3646633# menusunden tus rengını sabıt mavı yapmıstım bır cıhazın.
    bıraz kurcalarsanız o mumkun bılgınıze.

Abicim bende dün Any cool F888 aldım Ve az once senin vermiş oldugun kısayoldan biraz kurcaladım telefon 3 saniye içinde kapanacaktır yazdı kapandı ancak geri acamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirsen sana minnettar kalırım!.. TEŞEKKÜREDERİM...
  • quote:

f988 800kb hafıza var 600 kblık resimler açılıyo f988 de bilginize.
    Ama bı konuda Arıkan'a takılıyorum bu cihazla 5 dakika konustummu kafam catlayacak derecede agrıyor.
    Çok YÜKSEK SAR DEGERLERİ BU CİHAZIN!

Benimkinde 70KB boş yer var ama 1230KB resimleri açıyor. (D4000)
  • bu tel i Z100 ü bugün aldım. gerçi benimkinde N101 yazıyor ancak telefon birebir bahsettiğinizle aynı. internettende aradım n101 ile z 100 aynı imiş. herneyse büyük bir merakla yazılanları okuyorum bir yandanda telefonu çözmeye çalışıyorum. öncelikli olarak daha 2 dk önce denedim ve 1.17 mb lık resmi pc den tel e attım ve açtı. ardından 3.2 mb lık resim denedim ve 1227 kb den büyük dosyayı açamazsın diye uyarı veriyor.
    İkinci olarak telefondan çok büyük özellikler beklemiyorum öncelikle çift hatlı olması benim için avantaj. tel. de ilk karşılaştığım sorun kulaklıktan ses alamıyorum. ses yerine yüksek bir hışırtı ve kulaklığı taktığım halde hala telefon dışarı ses veriyor. ikinci sorun hattın birisiyle konuşurken diğeri arandığında ulaşılamıyor ikazı veriyor. yeni üyeyim ama tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim. sevgilerle
  • yeni öğrendim hemen yazayım dedim bahsedildiyse kusura bakmayın. ön kameraya * tuşu ile geçebiliyosunuz. ayrıca TV yide yine * ile full ekran yapabiliyosunuz. çözdükce devam yazmaya..
  • Arakadaşlar Flaying F888 bu telefonu dün aldım. Yani Z100 denilen telefon. Bende 1.2 Mb fotoğrafı bilgisayardan attım. Açmakmı evet kesinlikle açıyor ve hatta ilgilenlere duyrulur 1 tuşuna bastığınızda bu fotoğrafı istediğiniz kadar yakınlaştırabiliyorsunuz, hiç kullanmadım ama bu özellik Samsung telefonlarda dahi yok (kullanan arkadaşlarım bulamamıştı bu özelliği). Ben çok sevdim telefonu
  • Arkadaşlar bilgiler için çok teşekkürler..

Yalnız bu model neden bu sitede yok

http://www.solomobi.com/category.asp?lx=small&anid=1&nid=166
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.