Şimdi Ara

Anycool Z100/F888 bilgilendirme. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
39.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eu.1234

quote:

Orjinalden alıntı: McOrco

*#3646633# menusunden tus rengını sabıt mavı yapmıstım bır cıhazın.
    bıraz kurcalarsanız o mumkun bılgınıze.

Abicim bende dün Any cool F888 aldım Ve az once senin vermiş oldugun kısayoldan biraz kurcaladım telefon 3 saniye içinde kapanacaktır yazdı kapandı ancak geri acamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirsen sana minnettar kalırım!.. TEŞEKKÜREDERİM...

benim telefonda da oldu aynısı ve iki gündür açamıyorum teli lütfen bilen biri varsa yardım etsin bize
  • kardeşim telefonunu aldığın yere götür telefonum açılmıyor de. büyük ihtimalle flashı gitmiştir o telefonun 10 ytl ye flan yapmaları gerekiyr en fazla ama benim sana tavsiyem hemen elinden çıkar o teli .ama korkmana gerek yok büyük ihtimalle benim anladığım flashı gitmiştir...

*#3646633# arkadaşlar şiddetle uyarıyrm bu kod akkında bilgisi olmayan yada ingilizcesi olmayan bu kodla uğraşmasın çünkü telefona o kodu girdikten sonra gelen dosyalar ingilizce terimler içeriyor herkese kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad92 -- 19 Ağustos 2008; 11:56:42 >
  • KAMERA KÖTÜ DİYORUM...BEN ZATEN ONU KULLANMAYACAĞIM DİYOR..
    UYGULAMA YÜKLENMEZ DİYORUM BEN ZATEN ONU KULLANMAYACAĞIM DİYOR
    VİDEO ÇEKİMİ 5frs DİYORUM..BEN ZATEN ONU KULLANMAYACAĞIM DİYOR
    TV HER YERDE VAR DİYORUM.....BEKLİ YOLDA İZLERSİ
    NE SORSAM BEN ZATEN O ÖZELLİĞİ KULLANMAYACAĞIM DİYORLAR.......ALLAH AŞKINA SEN BU TELEFONU NİYE ALIYORSUN?BEN ANLAMI DEĞİLİM....YAŞ ORTALAMASI 13-17 ARASI İNSANLAR BUNLAR....O BANGIR BANGIR BAĞIRAN SES DİYORLAR...EŞEKDE BAĞIRIYOR.KANARYADA BİZ KANARYA SESİNİ SEVİYORUZ.DİYORUM.SEVGİLER KARDEŞİM

•  Anycool Z100/F888  bilgilendirme.

Anycool Z100/F888  bilgilendirme.

Yeniden ekledim.

UYARI ! Telefon uzakdoğu ürünüdür ve garantisi yoktur.

İnceleme:
    Süper arayüz !

Çift hat > İki hat aynı anda aktif > Görüşmelerde ses netliği > Tek rehber, ayrı arama tuşu ( sim A veya sim B ) Arayan sim (B) uyarısı > İki hat profil ayarı > Mp3 zil sesi atama > Arayan resim-video atama (maksimum 176x220 uyarısı) > Handsfree durumunda ses kayıt

Dokunmatik ekran
    Tamamen Türkçe yazılım > Orjinal telefonlarla birebir aynı > 2.4 inç (sanırım) kaliteli ekran> Kısayol oluşturma

Multimedya
    Kamera > 2.0 Mega pixel, otofokus yazıyor arkasında > Alakası yok ! Ama idare eder > Foto 25x zoom > Hafıza ile sınırlı video kayıt 10x zoom > Müzik çalar > Müzik dinlerken diğer foksiyonları kullanabilme > ileri-geri alma > Sanatçı-şarkı bilgisi > Ekolayzer seçeneği > Dokunmatik kontrol

Fm radyo > Kulaklık gerekir > Net frekans çekimi

Oyunlar > 3 adet- Copter-Puzzle-Ufo
    Tema > 3 adet- Portakal-Mavi-Gri

İnternet > Wap- Veri hesabı

Ve orjinal olan telefonlardaki özellikler (Hafıza hariç)

UYARI ! Telefon uzakdoğu ürünüdür ve garanti içermemektedir. SAR değerleri belli değildir. Bu sadece Telefon incelemesidir

edit: Bu model için ayrı başlığa gerek yok. Zaten 3-5 özellik haricinde hepsi aynı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Made In China -- 19 Ağustos 2008; 14:36:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

Arkadaşlar bilgiler için çok teşekkürler..

Yalnız bu model neden bu sitede yok

http://www.solomobi.com/category.asp?lx=small&anid=1&nid=166

Her modeli aynı sitede bulmak zor, alttaki sitede modeli görebilirsin

http://shopkami.com/index.php?page=shop.browse&category_id=103&option=com_virtuemart&Itemid=26

• http://shopkami.com/index.php?page=shop.browse&category_id=103&option=com_virtuemart&Itemid=26

Sitede belirtilen fiyatlar buraya göre bir hayli fazla. Oradan getiren-buralara dağıtan-bizlere satan!? Burada 150-200-250 YTL arasında satıldığını göre ve bu işlerden bir çok kişinin para kazandığını düşünürsek bu ürünlerde gerçekten kalite farkı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Made In China

Yeniden ekledim.

UYARI ! Telefon uzakdoğu ürünüdür ve garantisi yoktur.

İnceleme:
    Süper arayüz !

Çift hat > İki hat aynı anda aktif > Görüşmelerde ses netliği > Tek rehber, ayrı arama tuşu ( sim A veya sim B ) Arayan sim (B) uyarısı > İki hat profil ayarı > Mp3 zil sesi atama > Arayan resim-video atama (maksimum 176x220 uyarısı) > Handsfree durumunda ses kayıt

Dokunmatik ekran
    Tamamen Türkçe yazılım > Orjinal telefonlarla birebir aynı > 2.4 inç (sanırım) kaliteli ekran> Kısayol oluşturma

Multimedya
    Kamera > 2.0 Mega pixel, otofokus yazıyor arkasında > Alakası yok ! Ama idare eder > Foto 25x zoom > Hafıza ile sınırlı video kayıt 10x zoom > Müzik çalar > Müzik dinlerken diğer foksiyonları kullanabilme > ileri-geri alma > Sanatçı-şarkı bilgisi > Ekolayzer seçeneği > Dokunmatik kontrol

Fm radyo > Kulaklık gerekir > Net frekans çekimi

Oyunlar > 3 adet- Copter-Puzzle-Ufo
    Tema > 3 adet- Portakal-Mavi-Gri

İnternet > Wap- Veri hesabı

Ve orjinal olan telefonlardaki özellikler (Hafıza hariç)

UYARI ! Telefon uzakdoğu ürünüdür ve garanti içermemektedir. SAR değerleri belli değildir. Bu sadece Telefon incelemesidir

edit: Bu model için ayrı başlığa gerek yok. Zaten 3-5 özellik haricinde hepsi aynı !

Yorumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Made In China -- 19 Ağustos 2008; 14:38:53 >

• DEMEKKİ BU TELEFONLARIN DEĞERİ 50YTL....
  • quote:

DEMEKKİ BU TELEFONLARIN DEĞERİ 50YTL....

Aslına bakarsan baya bir model inceledim. Hemen hemen hepsi aynı sayılır. Yukarıda incelemesini yaptığım telelefon gerek Türkçe yazılımı, sorunsuz çift hattı-arayüzü-müzik çaları-radyosu..Gerçekten çok güzel. Kullanım kolaylığı yönünden orjinal olan diğer markalardan hiç bir farkı yok. Denk gelirse incelemeni tavsiye ediyorum. ( Al demiyorum sadece incele)
    Bu model telefonları garantili olarak neden Türkiye'ye gelmediğini hala anlamış değilim ? Servisi yok deniliyor. Tamam da servis şubeleri için firmalar para harcamaz var olan bir ( genpa-kvk-başarı gibi) firma ile anlaşma yaparlar. Ve ce belgesi ? Sen her şeyi yap uluslar arası ithalat yapmanı sağlıyacak kriterleri oluşturma ? Bence saçma!

1-2 firma sanal ortamda ve şubelerde garantili satışa başlamış. E hani hepsi aynıydı bu modellerin? O firmalar nasıl oluyorda yasal bir şekilde satış yapabiliyor? Vergisi ödedikten sonra satış yapıyorlarsa yine olmaz. Elektronik cihazlar kriterleri (ce) belgesi gibi. Bunlarında olması gerekmiyormu? Demekki hala bir eksiklik var.

Bence saçma dedim. Ve hala saçma diyorum. Bir eksiklik olduğu kesin

• quote:

Orjinalden alıntı: Made In China

http://shopkami.com/index.php?page=shop.browse&category_id=103&option=com_virtuemart&Itemid=26

Sitede belirtilen fiyatlar buraya göre bir hayli fazla. Oradan getiren-buralara dağıtan-bizlere satan!? Burada 150-200-250 YTL arasında satıldığını göre ve bu işlerden bir çok kişinin para kazandığını düşünürsek bu ürünlerde gerçekten kalite farkı var.

Bu telefonun fiyatı sitede 168$ yaklaşık 200 desek burayla aynı, yalnız bir fark var, oradaki fiyatı vergili, garantili bizdekinde ise kaçak fiyatı o civar. Bide garantisi olsa enaz 300 olur bu telefonlar burda. Hepsiburdaki fiyatları belli zaten olan modellerin...

• z100--N101-f888 ne derseniz deyin adına sessize alınmıyor demişler.ben aldım.# ye basılı tutunca alınıyor..
  • ANYCOOL TELEFONUNUN BÖYLE BİR MODELİ YOK ARKADAŞLAR..ÇİNDEN GELEN PARCALARDAN BURADA YAPILAN TOPLAMA BİR MAL GİBİME GELİYOR..ANYCOOL SİTESİNİN TÜRKİYE VE KDİ SİTESİNİ LÜTFEN İNCELEYİN .SOLOMOBİLŞEYİDE İNCELEYİN BÖYLE BİR MODEL KESİNLİKLE YOOOOKKKK.
  • Arkadaşlar bu telefon adını verdiğiniz sitede var. Ama yanlış isim altında arıyorsunuz. Anycool değil Flying dir onun markası.
    http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1718 isterseniz bu adrese girin bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzkurban

Arkadaşlar bu telefon adını verdiğiniz sitede var. Ama yanlış isim altında arıyorsunuz. Anycool değil Flying dir onun markası.
    http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1718 isterseniz bu adrese girin bakın.

Markası Anycool değil biliyorum. İnceleme için ayrı bir başlığa gerek görmedim çünkü, görüntüleri haricinde hemen hemen hepsi aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ANYCOOL TELEFONUNUN BÖYLE BİR MODELİ YOK ARKADAŞLAR..ÇİNDEN GELEN PARCALARDAN BURADA YAPILAN TOPLAMA BİR MAL GİBİME GELİYOR..ANYCOOL SİTESİNİN TÜRKİYE VE KDİ SİTESİNİ LÜTFEN İNCELEYİN .SOLOMOBİLŞEYİDE İNCELEYİN BÖYLE BİR MODEL KESİNLİKLE YOOOOKKKK.

ÇİNDEN GELEN PARCALARDAN BURADA YAPILAN TOPLAMA BİR MAL GİBİME GELİYOR..

Şaka mı yapıyorsun ? Toplama ha!
    Aslına bakarsan yapabilirlerse süper olur. Ülke olarak kendi markamızı olur. Otomotiv vb. sektörlerde olduğu gibi. Keşke..

Dikkatli okumamışsın ben bu medel için Anycool demedim bu başlıkta inceleme yaptım çünkü dediğim gibi hemen hemen hepsi aynı. Ayrı bir başlığa gerek yok formu kirletmiyelim.

• arkadaşlar bu sol tarafta ortada bulunan (= şekli yan tarafta olduğu gibi tuş ne işe yaradığını bana söylerseniz çok sevinim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagopa_beyhan -- 21 Ağustos 2008; 21:13:37 >
  • Sim (A) - Sim (B) çift hat. Gönder (arama) tuşu
  • can çin çon meselesi yani değilmi çok teşekür

• arkadaşlar bırakın şunları ya bunların hepsi kaçak geliyo.hemen hemen herkes duymuştur.bu telefonlar hep doğu üzerinden geliyo şırnak antep diyarbakır...peki bu telefonun paraları kime gidiyo.oralara kim ulaştırıyo bu telefonları.bütün paralarınız teröristlere gidiyo bu memleketi bölmeye çalışan şerefsizlere.sizde kalkmış telefon iyi kötü tartışıyosunuz.kaçak maldan kar ediyim derken devleti zarara sokmayın aklınız başınızda olsun hepimiz türk evladıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanz61

arkadaşlar bırakın şunları ya bunların hepsi kaçak geliyo.hemen hemen herkes duymuştur.bu telefonlar hep doğu üzerinden geliyo şırnak antep diyarbakır...peki bu telefonun paraları kime gidiyo.oralara kim ulaştırıyo bu telefonları.bütün paralarınız teröristlere gidiyo bu memleketi bölmeye çalışan şerefsizlere.sizde kalkmış telefon iyi kötü tartışıyosunuz.kaçak maldan kar ediyim derken devleti zarara sokmayın aklınız başınızda olsun hepimiz türk evladıyız

ARKADAŞIM AĞZINA SAĞLIK .......SONUNA KADAR DOĞRU YAZMIŞSIN TEBRİK EDERİM...SEVGİLER

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.