Şimdi Ara

Anycool Z100/F888 bilgilendirme. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
39.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görünüşü güzel gerçekten bir albenisi var telefona oyun program tema vs. yükleyemezsin. 197Kb'dan büyük resimle görüntüleyemezsin. Malesef video konusunda bilgim yok..
  • Bu Z100'ün tam olarak boyutları ekran çözünürlüğü nedir acaba? Birde çift hatlı ve tvli ebat olarak daha küçüğü var mı? N95 mini boyut olarak ideal ama sanırım tek hatlı ve tv yok
  • boyutları 110x50x16 mm'dir

ekran çözünürlüğü 320 240, 1600k ekran rengi diğerlerine göre üstün. daha ufak bir modeli yok, daha ufağinde televizyon izlenmez zaten.

Bu boyutlarda birkaç telefon daha var, Z1, F988, Z1000 modelleride hemen hemen bu boyutlarda onlarada bakabilirsin.
  • ALIN ARKADAŞLAR YENİ ALIPDA BİR GÜNLÜK İZLENİMLERİNİ YAZAN BİTR FORUM ARKADAŞIMIZIN GÖRÜŞLERİ AYNEN KOPYALIYORUM
    kenanmorbulut Tarih 7 Ağustos 2008; 18:56:54
    bende bugun aldım cıhazı ve hemen bugun yolladım .sarj ederken sarjı bozuldu sanırım ama zaten onyargılı oldugum cıhazdan tamamen sogudum.anycool t828. bu cuhaz hıcbır sekılde sesız moda alınamıyor sesız dıe tabır edlıne mod tıtresım . :))) bu cok komık .aldıgım gun sarjının bozulması daha komık aldıgım satıcı yarın umarım kabul eder de bu seruvenden kazasız atlatırım kendımı.

sesı yuksek evet ama dengesız bır yukseklık sozkonusu dıgerlerını bılemem ama bendekı gg dekının aynısıydı ve cıhaz ın dızaynı yatay sekılde hopororlerın ustune bır sey gelecek sekıldeyken ses zaten azalıyor..ekran cok gusel dıuyenler var bence degıl azıcık farklı bır acıyla goruntuyu dagıtıyor.telefonda buyuk yazılımsal sorunlar var :) bır hat dıgerınden daha az ses verıyor ama sonucta ıkısıde kısık ses verıyor

ısın aslı buyuk hevesle aldım cıhazı ama ıste kısmet degılmıs sarjın bozulmasıda bahane oldu. bırde elımde hala garıp bır plastık kokusu var.

bu cıhazların sar degerı dusuk deselerde ıanmam gunde en az ıkı uc saat telefonla konusurum ama bunla cıdden konusurken ellerınızın ıcı bır tuhaf kımıs kımıs oluyor ve bıraz uzatınca basınız cıdden agrıyor...bunu deneyenekadar bunları soyleyenlere yahudı mallarna nekadar guven olur onlar tamamen ekonomık amaclı kendılerı ıcın calısırlar dıodum ama malesef cın malları bır bocalama donemı ıcıınde bunu atlatınca emınımkı cok buyuk ve suan olduklarından daha ıyı bır yerde olacaklar ama bu sekılde hep kotu bır ımaj cızıyorlar

benım aldıgım arkadas ggden ustunde kutusundan yırtılmıs orjınal ımeısıyle yolluyordu aletı cakma fılan degıl ısteyen olursa pm den nıcıkını atabılırım saygılarımla

• ekonomi yapalım diye canımızdan olacağız.Tamam ucuz olsun ama benimde canıma kast edecekse başlayım öyle alete
    canımı sokakta bulmadım ben,paramı da sokağa atmaya hiç niyetim yok.veririm biraz daha para gider adam akıllı bir şey kullanırım.Hem gönlüm rahat olur hemde problem çıktığında başarı,telpa,genpa,herneyse işte....benim sorunumu rahatlıkla çözer.ne kapanacak derdim olur ne de bozulunca aleti elimden çıkarmakla uğraşırım.
  • Malasef garantili seçeneklerimiz çok fazla yok 5-6 model, 300 ytl'ye garantilisini alabilirsiniz. (t808),
  • quote:

Orjinalden alıntı: badcatbad

Malasef garantili seçeneklerimiz çok fazla yok 5-6 model, 300 ytl'ye garantilisini alabilirsiniz. (t808),

ARKADAŞIM SEN BUNLARI SATIYORMUSUN???YANITLARSAN SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Malasef garantili seçeneklerimiz çok fazla yok 5-6 model, 300 ytl'ye garantilisini alabilirsiniz. (t808),

ARKADAŞIM SEN BUNLARI SATIYORMUSUN???YANITLARSAN SEVİNİRİM

NE SATMASI YA, BENİMKİ SADECE MERAK ,SEVİYORUM TEKNOLOJİYİ, Hem satıyo olsam burdanda satardım değilmi?
    Yakında almayı düşüyorumda araştırıyoum o yüzden, buldukçada burda paylaşıyorum.

• İŞTE BU MALLARI SATAN SATICILARININ TAVRI BU ONA GÖRE ALIN ARKADAŞLAR...
    İMEİ KAYITLIDIR.DİYOR.AMA 2 AY SONRA KAYITLI OLMADIĞI ORTYA ÇIKIYOR.BU KONUDA DA MESAJ ATMAYIN DİYOR.SATICI.YANİ PARAYI VERİN GERİSİ NE OLURSA OLSUN DİYOR.BİLGİLERİNİZE SUNARIM.ARKADAŞLAR
    __________________________________________________________________________________________İMEİ NUMARALARI KESİNLİKLE KAYITLIDIR
    TESLİM ALDIĞINIZDA KENDİNİZDE İMEİ SORGULAMA SİTESİNDEN KONTROL EDİP ONAYI VERİNİZ ( *#06# yapın imei numarası çıkar )
    ÜRÜNLERİMİZDE SONRADAN KAYITTAN DÜŞME SORUNU YOKTUR
    LÜTFEN BU KONU İLE İLGİLİ MESAJ ATMAYINIZ

ANCAK BİZDEN ALINAN ÜRÜNLERDE KESİNLİKLE İAEDE KABUL U YOKTUR
    ÜRÜN SİZE ULAŞTIĞINDA LÜTFEN KARGO GÖREVLİSİNİN YANINDA KONTROL EDİNİZ
    EKSİK MALZEME yada KARGO dan DOLAYI HASAR GÖRMÜŞ İSE KESİNLİKLE TESLİM ALMAYINIZ VE BİZİ ARAYINIZ (kargo görevilsinin yanında arayın )

7. SATIN ALINAN ÜRÜN KESİNLİKLE HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN İAEDE KABUL EDİLMEZ ..

BU TÜR MESAJLARA CEVAP BİLE VERİLMEMEKTEDİR ( ürün içime sinmedi , bu çok kaba , yada beklediğimden farklı çıktı , aldıktan bir gün sonra arıza oluştu ) BU TÜR SORULAR ve SORUNLAR KESİNLİKLE İAEDE İÇİN SEBEB DEĞİLDİR . ÇÜNKÜ

ANYCOOL BÜTÜN MODELLER İÇİN GEÇERLİDİR
    FATURA ,( resmi bir belge ) CİHAZIN KENDİ KUTUSU YOKTUR
    ANCAK ÜRÜNLER TARAFIMIZCA KARGOLAMADA HASAR GÖRMİYECEK ŞEKİLDE HAZIRLNIP GÖNDERİLMEKTEDİR
    BİZ BUNLARI BAŞTAN SÖYLİYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 9 Ağustos 2008; 23:17:17 >

• avci iletişim o yazdıgın metnin sahibi.
    2 ay sonra gercekten kapanıyormu?
    Bu adamdanmı aldınızda 2 ay sonra kapandı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuer

avci iletişim o yazdıgın metnin sahibi.
    2 ay sonra gercekten kapanıyormu?
    Bu adamdanmı aldınızda 2 ay sonra kapandı?

BU İLAN YAZISI GG DA HER MALIN ALTINDA YAZIYOR.
    HEPSİNDEDE KAPANMA RİSKİ VAR........DEDİĞİN FİRMAYA AİT BİR YAZI DEĞİL BU YAZI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 9 Ağustos 2008; 23:12:34 >
  • bu tabiri bire bir o firma kullanıyor o bakımdan dedim...
  • avci gg de en uygun fiyatla satanlardan biri, yapılan yorumlardada kotü yorum sayısı çok az 400 de 7. kapansaydı daha fazla olmazmıydı. Yani en azından ordan alsam ve kapansa şikayete boğarım orayı
  • quote:

avci gg de en uygun fiyatla satanlardan biri, yapılan yorumlardada kotü yorum sayısı çok az 400 de 7. kapansaydı daha fazla olmazmıydı. Yani en azından ordan alsam ve kapansa şikayete boğarım orayı

yorum hemen yapılıyor.
    kapanma 2 ay sonra oluyor.
    telefon kapanınca gg ye şikayet yazılamıyor.

kısacası gg deki yorumlar son derece yanıltıcı olabiliyor....

ayrıca faturasız kaçak mallar nasıl oluyorda gg de böylesine rahat satılabiliyor o da ayrı konu...

maliye bakanlığı uyuyor galiba....

• quote:

avci gg de en uygun fiyatla satanlardan biri, yapılan yorumlardada kotü yorum sayısı çok az 400 de 7. kapansaydı daha fazla olmazmıydı. Yani en azından ordan alsam ve kapansa şikayete boğarım orayı

Bende avci-avci dan aldım çok güvenilir biri yarınkapında yada bakabilirsin oda güvenilir ancak avci-avci daha iyiÜrünleri 2 ay kullan at çöpre diye düşünenlere inanamıyorum telefon yok 2 ay sonra kapanırmıs benim niye kapanmadıYok bütün modelleri aynı diyorlar hiçde aynı değil kullanmadan yorum yapmayın yok 197 mb büyük resimleri açmıyormus açtığını ispatlarsam ne yaparsın hemde 664 mb resmi açıyor daha büyük mb lı olanı varsa at onuda açar ekranı 16milyon renk çok kaliteli ben tavisye ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

quote:

Bende avci-avci dan aldım çok güvenilir biri yarınkapında yada bakabilirsin oda güvenilir ancak avci-avci daha iyiÜrünleri 2 ay kullan at çöpre diye düşünenlere inanamıyorum telefon yok 2 ay sonra kapanırmıs benim niye kapanmadıYok bütün modelleri aynı diyorlar hiçde aynı değil kullanmadan yorum yapmayın yok 197 mb büyük resimleri açmıyormus açtığını ispatlarsam ne yaparsın hemde 664 mb resmi açıyor daha büyük mb lı olanı varsa at onuda açar ekranı 16milyon renk çok kaliteli ben tavisye ediyorum

ya saçmalama Allah aşkına 664Mblık resim mi olurmuş.. Bi nete atta bakalım şu ünlü resme..

Birde önce mb ve kb kavramını öğrenmeni isterim. Alıntı yaptığım yere bakarsan anlarsın.

• ALIN ARKADAŞLAR YENİ ALIPDA BİR GÜNLÜK İZLENİMLERİNİ YAZAN BİTR FORUM ARKADAŞIMIZIN GÖRÜŞLERİ AYNEN KOPYALIYORUM
    kenanmorbulut Tarih 7 Ağustos 2008; 18:56:54
    bende bugun aldım cıhazı ve hemen bugun yolladım .sarj ederken sarjı bozuldu sanırım ama zaten onyargılı oldugum cıhazdan tamamen sogudum.anycool t828. bu cuhaz hıcbır sekılde sesız moda alınamıyor sesız dıe tabır edlıne mod tıtresım . :))) bu cok komık .aldıgım gun sarjının bozulması daha komık aldıgım satıcı yarın umarım kabul eder de bu seruvenden kazasız atlatırım kendımı.

sesı yuksek evet ama dengesız bır yukseklık sozkonusu dıgerlerını bılemem ama bendekı gg dekının aynısıydı ve cıhaz ın dızaynı yatay sekılde hopororlerın ustune bır sey gelecek sekıldeyken ses zaten azalıyor..ekran cok gusel dıuyenler var bence degıl azıcık farklı bır acıyla goruntuyu dagıtıyor.telefonda buyuk yazılımsal sorunlar var :) bır hat dıgerınden daha az ses verıyor ama sonucta ıkısıde kısık ses verıyor

ısın aslı buyuk hevesle aldım cıhazı ama ıste kısmet degılmıs sarjın bozulmasıda bahane oldu. bırde elımde hala garıp bır plastık kokusu var.

bu cıhazların sar degerı dusuk deselerde ıanmam gunde en az ıkı uc saat telefonla konusurum ama bunla cıdden konusurken ellerınızın ıcı bır tuhaf kımıs kımıs oluyor ve bıraz uzatınca basınız cıdden agrıyo
    r...bunu deneyenekadar bunları soyleyenlere yahudı mallarna nekadar guven olur onlar tamamen ekonomık amaclı kendılerı ıcın calısırlar dıodum ama malesef cın malları bır bocalama donemı ıcıınde bunu atlatınca emınımkı cok buyuk ve suan olduklarından daha ıyı bır yerde olacaklar ama bu sekılde hep kotu bır ımaj cızıyorlar

benım aldıgım arkadas ggden ustunde kutusundan yırtılmıs orjınal ımeısıyle yolluyordu aletı cakma fılan degıl ısteyen olursa pm den nıcıkını atabılırım saygılarımla

• tamam o zaman kanıtlayın 600-700kb lık bir resmi açtığını madem biliyorsunuz. Hatalı olduğumu kabul ederim o zaman...(değilim ama neyse)
  • eyvallah uğur851 kesinkikle 1Mb lik fotoları açmaz.ZATEN KALİTELİ BİR FOTO EN AZ 600 KB DEN AŞAĞI OLMAZ AÇAMAZ ....ZATEN KİLBAYT KAVRAMINI KULLANAN BU MALLARDAN BAŞKA TELEFON YOK.....HAFIZASI 197 KB OLAN BİR MAKİNA NASIL OLURDA 700KB Yİ AÇAR BUNUN TEKNİK BİR TANIMI DA YOKTUR
  • telefonun resmine baktım da arkadaki at resmi komik geldi. SAdece bunu belirtmek istedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.