Şimdi Ara

AOC 18,5' LED Monitör..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
5.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

11 tl yeni üyelik indirimiyle 133 tl ye alınabilir

Karne indirimini seçince yeni üyelik indirimi secilmiyor

O zaman kisitlama getirmislerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler buna kablo tv anten kablosu baglayip tv olarak mutfakta izleyebilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayımın monitör cortlayınca aldım, konuyu görmeden bahsedilen kombinasyonla 144 liraya geldi. Teşekkürler.
  • Hdmi VGA çevirisiyle bir örnek :http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-ps4-xbox-360-one-hdmi-vga-cevirici-adaptor-161667563

• ben de ilk mesajdaki kombo ile 144 e aldım, teşekkür ediyorum. bakalımhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hdmi-to-vga-ses-hdmi-vga-donusturucu-cevirici-170310154 bu ürün ile görüntü alabilecekmiyiz.
  • Bende Bir tane aldim.Ses ceviriciside var ama nasil kullanicaz?
    monitor uzerinde hoparlor yok ki? Birde hoparlor almak gerek.
  • gargamel11 kullanıcısına yanıt
    Kumandasız tv derken uydu alıcının kumandası çalışmaz mı?
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla tuner olmadığından sorunun vecabı olmayacağı yönünde. Ancak evde uydu için tek kablo olduğundan arkadaşların dediği çözüm de bize uymuyor. Bu sorun için başka çözümü olan var mı? Kablo tv veya anolog tv olarak izlemek için....birde şunu merak ettim şu android box lar var ya (atlanta gibi) buna takılabilir mi?
  • bychass B kullanıcısına yanıt
    Kumandasız tv derken monitörü açıp kapatmak için üzerindeki butonu kullanacaksınız.Stand by konumunda bırakacaksanız sorun yok yani.Uydu kumandası tabii ki çalışacak kanalları değiştirmek ses açmak kapamak uyduyu kapatıp açmak için.
  • efkan kullanıcısına yanıt
    Kablo tv cihazında hdmi çıkış varsa vga hdmi çevirici ile kullanılabilir.Analog yayınlar ve rca scart tipi ile kullanımlarda şöyle bir cihaza ihtiyacınız olacak.
    http://www.n11.com/dark-fullhd-tv-box-1920x1200-harici-tv-kutusu-P11921649
    Android boxlarda hdmi çıkış olduğundan yine vga hdmi çevirici ile kullanılabilir.
  • Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    evet ayrıca bir hoparlör lazım, şu bimlerde falan satılan logitech s120 ler bu iş için uygun. ama ben mini uydu alıcı ile kullanıp duvara asmayı düşündüğüm için daha minik ve güçlü bişey arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efkan

Bende merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla tuner olmadığından sorunun vecabı olmayacağı yönünde. Ancak evde uydu için tek kablo olduğundan arkadaşların dediği çözüm de bize uymuyor. Bu sorun için başka çözümü olan var mı? Kablo tv veya anolog tv olarak izlemek için....birde şunu merak ettim şu android box lar var ya (atlanta gibi) buna takılabilir mi?

Hocam eger net bilgi elde edebilirsen, beni unutmazsan sevinirim, kablo tv analog tek kablo uyar mi buna?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitör geldi

bu fiyata güzel.

aşağı yukarı ayarı bana çok az geldi. bende aşaüı yukarı mekanizmasını tamamen söktüm sonra biraz eğe ile genişlettim. böylece bana göre daha iyi oldu.
  • Beyler bu mobilim kusura bakmayın gözünüze 21" civarı uygun fiyatlı bir ürün çarptı mı? Ayrıca nuvo kart ile daha uygun fiyata alınabilir

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    hocam benim ihtiyacım olsa alacağım bir monitör. tasarımını çok beğeniyorum+ips olması bence süper

http://www.n11.com/aoc-23-i2369v-6ms-genis-ekran-ips-led-monitor-P60395099
  • Karne kodu hediyesi bitmiş :(
  • Karne hediyesi bitmiş ama yine de bir tane aldım toplam 158.09 a mal ettim inşallah pişman olmam
  • arkadaşlar bu @teknorya nın iletişim numarasını pm den atabilirmisinz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karne indirimi nasıl oluyor acil mönitöre ihtiyacım var,diğer mönitörlerde kullanılıyormu

• monitör geldi, 144tl ye gayet iyi. yalnız üzerinde on/off dışında tuş yok, parlaklık-kontrast-renk vb. ayarlar cd den çıkan bir yazılım ile pc üzerinden yapılıyor. ben hdmi vga çevirici adaptörle uydu alıcı bağlamak için almıştım görüntü almayı da başardım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.