Şimdi Ara

AOC 18,5' LED Monitör..... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
5.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mussti19

ADAMLAR TAM REZİL VE YÜZSÜZ BİR FİRMA ÇIKTI. SANTRAL NUMARAMI RED EDİYOR. TANIDI ÇÜNKÜ. BAŞKA NUMARADAN ARADIM DİREK AÇTI. BUNLAR KADAR. ............. FİRMA YOK. BOŞLUĞU EN GÜZEL ŞEKİLDE SİZ DOLDURUN

Ürünü sonunda başarılı şekilde iade edebildim.Defalarca arayıp sonunda ulaştım.Kargocuyu buldum onada ulaşıp kargoyu tekrar götürmesini istedim.Bir daha teknorya mı aman heyecana gerek yok.Monitör devri bitmiş eski heyecanım kalmamış bir daha ucuz diye birşey almayacam gerçekten ihtiyacım yoksa !
    TV yaparım diyodum uğraşmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 21.5 ekran başka marka led aldım ve şok oldum, on yıllık lcd mönitörüm daha iyi gösteriyordu hepsi dandik heralde led lerin.

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt
    Siz ulaşabilmişsiniz. Santral numaramı görünce açmıyordu artık. Başka numaralardan arıyorum anınca açıyorlar. Neden açmıyorsun diyorum cevap vermeden hattan alıyor diyor. Siz işin boyutunu düşünün artık. sakın sakın böyle bir hataya düşüp almayın. görüntü berbat arkadaşın dediği gibi 10 yıllık eski monitör buna bin basar. görüntü bulanık ve renkler doğal degil parıl parıl göz alıyor.

Benim ürünümü kendileri iade almadı. n11 arayıp durumu belirtmiştim . ürünü yollayalı 3 gün +24 saat süre hakları var demişti. Firmada ürünü kargoda bekletiyordu. Adamların haberi bile yok n11 müşteriyi koruma adına süre dolup firmadan kendileride cevap alamayınca iade etti. Yarın birgün monitör geri gelirse hiç şaşırmam. Keşke gelse. Yıl sonuna kadar göndermem. Elimde bekletirim. Yıl sonu açık çıkar o zaman biraz süründürüp yollarım

• Santral numarası ne acaba buranın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warcer

Santral numarası ne acaba buranın ?

1068

• Bana gönderilen ürünün sahibi forumdan hesap verdiğim arkadaşlardan biri çıktı ve ürünü arkadaşa gönderdim, siz siz olun bu mağazadan alışveriş yapmayın
  • hayla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala iade edemedim arkadaslar yardımcı
    Olur musunuz teknorya dan hangi numarayı ulaşıp kimi aramam gerekiyor ???

• Bunlar kendilerinden haberi yok. ürünü yolladım iade için. tabi firma çamur yaptı ürünü bantlı diye almadı. halbuki kendileri öyle yolladı. ben poşete koyup göndermiştim. Neyse ürünü almayınca bunlar ürün kargoda beklemiş. Geri gelmedi yani. Bende bunlar ürünü almayınca n11 e durumu bildirmiştim adamlara ulaşamıyorum sadece kargo ürünü almadı diye beni aradı dedim. n11 kayıt açtı 3 gün + 24 saat dolunca paramı iade ettiler.

Şimdi kargocu aradı ürünü kabul etmediler gelin alın kargodan diyor. Kör şeytan al bi kenara koy birazda onlar uğraşsın diyor. Hep mi beni bulur anlamıyorum bir tane hdd aldım adam 2 tane yollamış. arıyorum gelip birini alın kargo adresinizi verin diye cevap veren yok. Zorla harama teşvik ediyorlar ama şeytana uymayacagım

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Bunlar kendilerinden haberi yok. ürünü yolladım iade için. tabi firma çamur yaptı ürünü bantlı diye almadı. halbuki kendileri öyle yolladı. ben poşete koyup göndermiştim. Neyse ürünü almayınca bunlar ürün kargoda beklemiş. Geri gelmedi yani. Bende bunlar ürünü almayınca n11 e durumu bildirmiştim adamlara ulaşamıyorum sadece kargo ürünü almadı diye beni aradı dedim. n11 kayıt açtı 3 gün + 24 saat dolunca paramı iade ettiler.

Şimdi kargocu aradı ürünü kabul etmediler gelin alın kargodan diyor. Kör şeytan al bi kenara koy birazda onlar uğraşsın diyor. Hep mi beni bulur anlamıyorum bir tane hdd aldım adam 2 tane yollamış. arıyorum gelip birini alın kargo adresinizi verin diye cevap veren yok. Zorla harama teşvik ediyorlar ama şeytana uymayacagım

Al kardeşim ben senin yerinde olsam alırım 1 ay uğraştır sonra veririm. Empati yapamıyorlar zorla yaptırmak gerek demek ki

• mussti19 kullanıcısına yanıt
    Eğer kargodan teslim almazsanız ürünü 1 ay içerisinde, ürün kargoda kalır. Bence teslim alın, faturasıyla beraber kutuyu olduğu gibi saklayın ve firmayla iletişim kurun, durumu iletin. Muhtemelen ürünü isteyeceklerdir, ödediğiniz kargo parasını hesabınıza yatırmalarını talep edin ve para gelince de alıcı ödemeli olarak monitörü yollayın. Eğer istemezlerse, kargo parasına monitör sahibi olursunuz.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Ben hiç kargo parası vermedim ki. Monitörü kargodan teslim alsam eminim firmanın haberi bile olmaz. Ama bana göre değil. Siz siz olun uzak durun

• Arkadaslar biriniz iletişim numarasını paylaşsın benimle yardımcı olun lütfen

• warcer kullanıcısına yanıt
    0216 528 10 00 1068 dahilisi ama cevap vermez santralle konuş

05301533652

Allah sabır versin.

Ürünü göndermeden önce mutlaka kargoda poşetli kutu halinin falan fotosunu çek. kutu poşet içersinde gitsin. Ürünü gönder. Ulaştığı gün n11 i ara ürünü kabul etmezlerse bildir. n11 de onlardan 3 gün + 24 saat süre içerisinde cevap vermeyince paranı iade ediyor. ürünü almazlarsa o dakika kayıt açtır. ben bu şekilde aldım paramı. adamların hala umrunda değil kargocu geldi ürünü almadılar al şubeden diyor. ben paramı aldım haberleri yok.

mutlaka fotograf çekip n11 e verin. ayrıca n11 deki iade kısmında sag altta kampanya gönderi kodu var o kodla yollayın ki n11 sistemi otomatik takip etsin

• Teşekkür ederim yardımınız icin 2 kez iade ettim 2 red yapıldı bugün n11 müşteri hizmetlerini aradım 3. Iadeyi yaptık inşallah olucak bu sefer bu arasa orada Yazdığınız cep numarası onların mı normal Hattın aradım açmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warcer -- 3 Temmuz 2015; 15:00:04 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.